Afscheid van het Pijnlichaam

Afscheid van het Pijnlichaam

Ik heb door de jaren heen regelmatig geschreven over het pijnlichaam van onze aarde, het pijnlichaam van groepszielen en het pijnlichaam van de individuele mens. Als je daar nog op terug wilt grijpen ( en dat is heel interessant om te lezen) moet je boven aan de site het item " zoeken" aanklikken en het woord pijnlichaam en/of pijnkoord aanklikken. Dan krijg je de relevante informatie die hierbij hoort.
Het is nu tijd voor de volgende stap.
Op de plaats waar de blauwdruk van ons pijnlichaam zit, verandert de energie.
Door het loslaten van oude patronen, aanverwante pijnen en karmavereffening lost ons pijnlichaam op. Momenteel ziet het er op deze plaats wat leeg uit bij de meeste mensen. Het kan zijn dat je net weer door een enorme emotionele crisis gegaan ben, zodat je ziel als "bezemwagen" de laatste pijnmoleculen omhoog kon halen en verwijderen. Ook dit jaar gaan we weer door diepe emotionele vereffeningfases heen.
Het moet ook, want je kan geen nieuwe aarde energie aanmaken als de pijnkoorden je gevangen houden. Wees dus even blij met de laatste pijngolven en verzet je niet. Je systeem wordt op diepe lagen uitgezuiverd.
De vraag is echter, wat blijft er over als de pijnmoleculen onze pijnlichamen verlaten, de pijnkoorden naar de organen en gewrichten knappen. Wat houd jou dan vast of anders gesteld waar moet jij je dan aan vast houden. Want zover is het gekomen met ons. We vinden op een rare manier ook een soort houvast in die pijn. He is bekend, vertrouwd en het geeft een aanleiding tot gejammer, geklaag en het krijgen van aandacht.
Om het pijnlichaam volledig op te kunnen lossen moet je dus bereid zijn ook deze energie " op te offeren". 
Als individu staan we geschakeld op het grotere geheel. Als ons pijnlichaam geen houvast meer vindt en oplost, dan trekken we ons pijnlichaam ook terug uit het collectief. We zeggen NEE tegen alle vormen van pijn; zielepijn, geestelijke pijn en daardoor ook fysieke pijn. Het is de enige manier om de uitwisseling van pijn te stoppen. Als dit lichaam zichzelf afbreekt krijgt de pijn geen vat meer op ons. Het dringt niet langer door in ons cellulaire bewustzijn, we raken immuun en van lieverlee heft de noodzaak tot pijn lijden of pijn veroorzaken zichzelf op. Zover zijn we nog niet. Maar het begin wordt wel gemaakt. Anno 2012 moeten we bereid zijn om ons pijnlichaam op te offeren, anders werkt de nieuwetijdsenergie niet.
Gelukkig heb je in de achterliggende jaren al veel opgeruimd. Oude pijnlijke verbindingen heb je verbroken, je hebt enorm veel los moeten laten en er verdriet om gehad misschien. Terwijl het loslaten nodig was om plaats vrij te maken voor het nieuwe zielsprogramma.
De diafragma's in de cellen verschuiven. Ze draaien rechtsom door naar de nieuwe tijd. Er valt meer licht door de diafragma's heen. Je voelt het al. Het wordt al lichter om je heen, want het gordijn van troebele pijn dat over je bewustzijn heen geslagen was lost op.
Er ontstaat een vorm van leegte die je niet te snel in moet willen vullen. Even leeg zijn is niet erg. De nieuwe energie staat al klaar.
Het oplossen van ons pijnlichaam zet een kettingreaktie in werking die wereldwijd zal doorwerken. Elk pijnlichaam dat uit het collectief verdwijnt is een zegen, een bevrijding. De weegschaal is maar heel nipt naar de andere kant door geslagen. Veel mensen kunnen of willen hun pijnlichaam nog niet loslaten. Maar degenen die wel in de omstandigheden zijn om dit te doen worden wakker en laten de weegschaal steeds dieper door slaan naar de andere kant.
Ik roep je op om je pijnlichaam met vreugde en liefde los te laten. Het is een innerlijk willen.
De bereidheid is genoeg.
In een volgend artikel leg ik uit hoe je het pijnlichaam kan veranderen in een fijnlichaam.
Heerlijk om te doen, de moeite waard.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email