Verwelkoming van het Fijnlichaam

Verwelkoming van het Fijnlichaam

Nu het pijnlichaam vertrekt en oplost moeten we zorgen dat er iets anders voor in de plaats komt.
En dat gebeurt ook.
We creëren op de plaats van het pijnlichaam een ander energielichaam. Ik noem dit het Fijnlichaam. Door het veranderen van de eerste letter zet je meteen een andere trilling in werking. Op de plaats waar de pijn zat en grove structuren en trillingen je van hieruit voortdurend bestookten met lage vibraties, gaan we verfijning aanbrengen. Het Fijnlichaam is nog niet gevormd, dus we moeten in eerste instantie een matrix bouwen waarin het Fijnlichaam houvast vindt.
De matrix wordt gevormd door je gedachten en gevoelens die resoneren op gebeurtenissen die met lichtprocessen zijn verbonden. Ook woorden zoals ruimte, geluk, vrede, blijdschap enz. . kun je hiervoor gebruiken. Je bewustzijn moet leren zich af te keren van drama en ongeluk.
In de matrix kun je dan kleuren, klanken van hoge frequentie down loaden. Zoek blije omstandigheden op, waardoor je matrix zich vult met lichtpartikeltjes en pulserinkjes die je matrix opladen. Vanuit deze matrix zullen er immers ook weer lichtkoorden groeien en deze zullen zich met de chakra's en het celbewustzijn verbinden. De pijnkoorden worden vervangen door fijnkoorden. Ook zij hechten zich weer aan het orgaanweefsel en je ruggenmerg.
Sta bewust stil bij wat jou blij maakt, waar je van geniet. Veel mensen genieten met hun hoofd. Ze zijn overal geweest, hebben alles gezien en oooh zo genoten. Maar de energie slaat zich nergens op. Het vervluchtigt en vindt geen ankers in het zielewezen van de mens zelf.
Als je erg mentaal geniet, maak dan foto's van je genotstmomenten die je vervolgens via je hart naar de organen stuurt. Zie voor je dat de fotokaartjes licht geven en hun energie blij uitvouwen in al je organen, je gewrichten, je ruggenmerg. De innerlijke kant van ons wezen moet weer leren deze impulsjes te ontvangen en vooral om te zetten in kracht en beweging.
De diafragma's van al ons celweefsel moeten doordraaien naar de lichtere versie van ons zielezelf. Daar heb je de Venusmatrix voor nodig. Deze moet zich via het hart hechten aan het Fijnlichaam.
Als de matrix op een gegeven moment goed gevuld is, kan de energie zich uploaden naar je gehele wezen. Maar dat kost tijd. Het is niet van het één op het andere moment een werkelijk feit.
Blijf in de luwte, zoek geen heftigheden op. Je hebt tijd nodig om de matrix van je Fijnlichaam op te bouwen. Op 20 en 21 december 2012 zullen de eerste initiaties van dit Fijnlichaam plaats vinden.
Het grondingslichaam van de nieuwe wereld is dan een feit.
Als ons Fijnlichaam straalt en goed werkt zenden we op permanente basis lichtstralen uit, die de wereld om ons heen voeden met kleur en klank.
Ieder pijnlichaam dat zich ombouwt tot een fijnlichaam wordt een voedselbank voor de wereld.
Het gaat inwerken op het collectief, op de uitgehongerde cellen van onze medemens. Het universeel Pijnlichaam van de aarde moet uiteindelijk een universeel Fijnlichaam worden en de kosmos instralen met een jubelende klanktoon.
Je begrijpt misschien nu beter dat het niet egoïstisch is om in eerste instantie je eigen Fijnlichaam te vormen en anker te geven. Er zal nog genoeg aan je bewustzijn getrokken worden door hen die dit nog niet zelf kunnen. Ook daar moet je voor oppassen. Als je zelf te weinig eten in huis hebt kun je de ander ook niet voeden. En de tijd van restjes delen is helemaal voorbij. Voedsel voor jouw ziel, geest en lichaam is belangrijk. Je Fijnlichaam versterken door het aanvullen van je tekorten.
Huiswerk; genieten, genieten, genieten en aanvulling geven op alles waar een tekort zit en dan dit werkelijk in je Fijnlichaam verwerken.
Ik daag je uit om niet te kijken naar de toestand van de wereld NU. Maar om te kijken naar de toestand van de wereld IN jou.
Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Afhangende schouders, jammerende monden en klaagzangen hebben we nu wel gezien.
Rechte schouders, lachende monden en harteliederen passen beter in het nieuwe concept.
Het is ook aan jou om die verbeterde versie te scheppen.
De engelen en lichtwezens helpen ons van op afstand.
We moeten bereid zijn, onze vermogens gaan gebruiken en laten zien dat we niet langer afhankelijk zijn van welke omstandigheid dan ook om blijdschap te creëren.

Zie je het voor je…het ene na het andere donkere Pijnlichaam dat in een lichtend Fijnlichaam verandert en een omgekeerde beweging op gang brengt in de collectieve aura van de wereld?
Overal gaan de lichtjes branden en dit is nu al de voorbereiding op het Kerstthema van dit jaar.

Eind december gaan de lichtjes branden.
De wereld keert zich om.
De energie keert zich om.

Hoeveel procent van jouw bewustzijn hangt vast aan pijn of fijn?
Kies voor de lichtende versie van jouw prachtige zelf.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email