De maankreeft

De maankreeft

De twee volle manen van augustus hebben een grote sprong voorwaarts aangebracht in de zieleontwikkeling van onze planeet.
In deze 8ste maand van het jaar wordt het getal acht vertegenwoordigd door de twee manen. Klik je hen in elkaar dan is er rechtsopstaand weer een 8 te zien of liggend een lemniscaat.
De energie van verbinding en integratie.
Yin en Yang schuiven in elkaar over.
De eerste maan en de laatste maan overlappen elkaar.
Zij bekrachtigen in ons celbewustzijn de overlappingen van de oude en de nieuwe wereld. Steeds dieper dringt dit door in onze cellen. De laatste maan heeft met veel liefde de geboorte- energie geïnitieerd die nodig is om een stervende planeet te bevruchten. En met sterven bedoel ik niet dat deze planeet zal vergaan. Maar dat het oude celbewustzijn van de wereld opgenomen wordt in het nieuwe celbewustzijn, zodat het volkomen gerecycled kan worden. De heftige transformaties van de afgelopen jaren zijn klaar. Nu kan de nieuwe wereld de oude in zich opnemen, opeten als het ware. De nieuwe cirkel verteert de oude in zijn krachtige licht. Het verteren van deze energie gaat gepaard met gasvorming en ontlastingen van diverse aardt. De aarde boert en laat zijn gassen los. In dit verteringsproces zijn we allemaal aanwezig. Allemaal hebben we een deel van dit proces op ons genomen. In ons celbewustzijn recycleren we ons oude zelf en als het verteringsproces klaar is kan ons nieuwe zelf zichtbaar worden.
Het wordt ook al zichtbaar.
Er zijn op dit moment veel mensen die de bovenste maancirkel tot in de onderste toe kunnen laten. In hun energieveld overlappen de manen elkaar. Zij smelten samen. Je kon het letterlijk voelen gebeuren. Al onze energiecellen vormden een acht, een oneindige keten van achten die razendsnelle verbindingen maakten tot op diepste niveaus.
Er is geen weg meer terug.
De cyclus van leven en sterven draait door.
De manen besturen in de kosmos de energie van geboorte en sterven, in welke dimensie dan ook.
De poelen des levens waar ik laatst over schreef worden tot in de diepste lagen verbonden.
Het water van de oerzeëen komt in beweging.
Het leven op aarde wordt tot elke molecuul afgebroken en opnieuw gebruikt om leven mee te creëren. Niets gaat verloren, alles wordt hergebruikt. 
Iedereen die geboren is met een waterteken in zijn sterrenbeeld wordt tot in de diepste kern aangeraakt. Alle oersymbolen gaan werken.
Vrijdag 31 augustus heb ik mogen ervaren hoe het sterrenbeeld Kreeft tot in de diepste kern vanuit de maan werd verbonden tot in het hart van Moeder Aarde.
Ik zag heilige steencirkels opgloeien van zuiver maansteen.
Enorme maanstenen met een iriserende regenbooggloed werden wakker en begonnen zich te verbinden met de maan en de netwerken.
Witte draken vlogen er boven,prachtige symbolen lichtten op in de cirkels zelf.
Sjamanen bespeelden hun trommels, vrouwen dansten er tussendoor. 
Rituelen werden uitgevoerd.
Een enorm blij gebeuren.
En plotseling zag ik het.
In de kosmos werd het portaal van de Kreeft geactiveerd. Tussen de sterren weefde zich een ragfijne kristallijnen verbinding. Deze lichtte in transparant, sterrenparelmoerlicht op. Een enorme Kreeft werd zichtbaar. Deze straalde een zachte gloed uit tot in de diepste kern. En ik zag allen die op aarde leven en onder dit teken geboren waren aangeraakt worden tot in hun diepste zelf.
In hun thymus lichtte een kopie op van dit zelfde teken. Bij de een was het meer zichtbaar dan bij de ander. Maar tussen de zielen in werd op transparant niveau dezelfde Kreeft geactiveerd.
Heel moeilijk uit te leggen. Maar ik zag groepszielen op aarde die onderling in hun lichtende kreeft – zelf werden aangeraakt en het patroon gingen weven. Kristallijnen Kreeft werd wakker en schudde zich uit. Hij richtte zich op naar de kosmos met zijn scharen. De scharen begonnen te knippen. Razendsnel te knippen. Zij maken alle koorden los die het wereldbewustzijn gevangen houden in onechtheid.
Nu kan de Kreeft uit zijn schelp ( schulp) kruipen en opstaan in kracht.
Knippende scharen, valse programmeringen, oude geboortekoorden die niets met echtheid te maken hebben…zij moeten allemaal weg. De kreeft met zijn oerwaterbewustzijn staat in dienst van de maan. De maan is de koning en de kreeft zijn zuivere dienaar.
De Vissenpoort en de Watermanpoort zullen samenwerken.
Waterman moet opstaan en zijn beschermende krachten gaan gebruiken. Hij moet zijn valse patronen afschudden en zijn echtheid gaan erkennen. 
Vissen moeten de dualiteit in hun wezen onderkennen en samensmelten tot eenheid. De verscheurdheid in hun wezen mag stoppen. Zij hoeven geen twee richtingen meer uit te zwemmen, maar de ENE.
Alles wat met doorstroming en water te maken heeft valt onder de water -sterrenbeeldtekens. Met waterman ( Aquarius) als luchtelement, waarin de water energie zich spiegelt. En Neptunus/Poseidon als het verbindende element. Zij worden nu opgeroepen om klaar te staan. Zo boven, zo beneden wordt door de energie van kreeft zo goed mogelijk gerealiseerd.
Om de grootste uitzuivering aller tijden te ondersteunen vanuit hun echte Zelfzijn.
Is het geen ongelooflijk proces waar we in leven.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email