Overzetten

Overzetten

In deze prachtige Michaëls-septembermaand zijn er weer een aantal mooie ontwikkelingen te melden.
Ten eerste zit het cijfer 9 in de maand, het cijfer van aflopende zaken, verandering, het oude loslaten. Er worden deze maand dus weer een flink aantal verbindingen met het verleden doorgehakt. We hakken om ons heen met het flitsende lichtzwaard om de oude systeemkoorden te verbreken.
De keuze om in het nieuwe te durven staan, de verandering toe te laten is uiterst belangrijk. Als je wankelt in je besluit, begint het verleden aan je te trekken. Want omdat jij het verleden kwijt wilt, wil dit nog niet zeggen dat het verleden jou los laat. 
De knoppen worden energetisch omgezet. De wereld draait door. Naar hogere frequenties, andere vibraties en onze systemen mogen leren zich daarop af te stemmen.
Ik zie op dit moment veel geboorte en overzetspiralen ontstaan. In de energievelden van mensen, plaatsen, situaties.
Een energiespiraal werkt heel snel in het omzetten van energie.
En wereldwijd worden deze spiralen ingezet om overstapplaatsen te creëren.
Hoe ziet zo'n overstapplaats er uit.
Er zijn verschillende varianten. 
Er zijn o.a. overstapspiralen die kilometers in doorsnede zijn. Zij worden langzaam ingebracht in onze energievelden. Als een soort portalen van licht. Ik heb hen gezien in regenboogvarianten, witgouden Shamballakracht en/of violette kleuren.
Deze enorme spiralen zakken uit de kosmos langzaam naar beneden en worden op plaatsen in de aarde ingebracht waar de energie verstoord is geweest. Nu de zwarte straal langzaam naar zijn originele model terug zakt, worden er in de oude aanhechtingspunten lichtspiralen gezet. 
De spiralen zijn in staat om de zwakte op die plaatsen te helpen genezen. Mensen met een hoog energiebewustzijn, die in de omgeving van deze plaatsen wonen, helpen onbewust om de spiralen te ankeren.
Als zo een spiraal eenmaal verankerd is kan er op deze plek enorm veel oude energie omgezet worden in nieuwe. Ook zielen die graag gebruik willen maken van een versnelde ontwikkeling kunnen middels deze spiralen sneller doorgroeien naar een hogere verbinding met hun ziel.
De violette spiralen zuiveren veel oude energie weg. De wit/gouden brengen balans in gebieden waar algehele onvrede of letterlijk oorlog heerst.
Ook in de mens zelf kunnen deze spiralen zich openen. Als de spiraal indaalt, ankert deze zich net onder de voeten in de aarde-ster. Hij flitst open en vouwt zich spiralend naar boven toe uit. Steeds groter worden naar de top. Om je heen draaiend en pulserend. Constant in beweging blijvend. De spiraal helpt ook jou om sneller door de fases van verandering heen te gaan en je nieuwe zelf te scheiden van je oude zelf.
Soms komen er duizenden kleine spiraaltjes mee naar beneden. Zij springen over in je celbewustzijn, dringen diep door tot in de kern van elke cel en zetten hun spiraalkracht in werking.
Er zijn momenten dat het werkelijk spiralen regent uit de kosmos. Zo'n prachtig gezicht.
Enorme spiralen zie ik door sterrenluchtschepen boven de plaats gebracht worden waar zij naar beneden mogen zakken. Op deze wijze is er o.a. een grote regenboogspiraal in de omgeving van Dortmund geplaatst. In de Nederlandse Achterhoek komt een witgouden spiraal te staan die de landsgrenzen ver overschrijdt. En zo zijn er meer plaatsen te benoemen waar deze reuzenspiralen ingebracht worden.
Ook zie ik engelen aan het werk om hun spiralen te koppelen aan de anderen. Alsof het engellicht daardoor meer en meer verbonden mag worden met het aardse plan.
Ik zie niet alleen gekleurde spiralen, ze zijn ook vaak gecodeerd. Miljoenen symbolen die zich spiraalsgewijs inplanten via de spiralen in het aardebewustzijn of met impulsjes vanuit de spiralen de directe omgeving worden in gestuurd.
De spiralen dragen prachtige klanken in zich mee.
Tonen van sterren/ engelen/ aarde-energie mengen zich met elkaar en zenden een prachtig lied uit.
De Michaëls spiralen zijn altijd zilver/blauw van kleur.
In all varianten die er mogelijk zijn.
Iedere galactische straal is in staat om duizenden lichtspiralen naar het aardebewustzijn over te zenden. Als er genoeg houvast is om in te ankeren vinden zij houvast. In ons, in de wereld. 
De prachtige roze-lila-gouden Venusspiralen zijn een feest op zich. Zij gaan helpen om de energie van liefdeloosheid om te zetten naar liefde.
Zo heeft iedere kleur, elke straal zijn inwerking op het Totaal en werken we allemaal mee om de wereld over te zetten naar een hogere versie.

Prachtig toch.

De spiralen zijn sterk. Als ze zich verbinden met je bewustzijn komen zaken versneld tot afwikkeling. Je kan zowel fysiek als geestelijk een soort van stress ervaren die zich door je lichaam heen beweegt. Alsof er geen tijd te verliezen valt en er steeds een rusteloosheid in je heerst die je bijna niet bedwingen kan. Dat is de werking van dit licht. Het spiraallicht.
Aan de andere kant ervaar je juist rust en ruimte. Alsof et vanzelfsprekend is dat Jij je al in de nieuwe ruimte bevindt.
Het lijkt tegenstrijdig, maar het klopt.
Je lichaam is moe, maar je hart is blij.
Je slaapt slecht, maar bent toch uitgerust.
Een dag vliegt voorbij, de tijd versnelt.

Het kan niet snel genoeg gaan.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email