10-10-2012

10-10-2012

Via het 10-10-2012 portaal worden de startmotoren van de aarde aangezet.
Steeds meer hogere energiestromen zoeken hun weg naar de aarde. Zij kunnen pas indalen als in de aardse mens de juiste aansluitingen zijn aangebracht. Koppelpunten, energielijnen, omzetschakelaars. Alles wordt in werking gebracht.
Degenen die in hun bewustzijn de hogere stromen kunnen geleiden bieden de stroom aan. Anderen staan klaar om de omgezette stroom op te vangen en door hun wezen heen in de meridianen van de aarde te laten stromen. 
Er bestaat momenteel een netwerk van energetische stroomleveranciers, transporteurs en installateurs. Die nauwgezet samen werken. Zodat de juiste energiewaardes op de juiste punten aan kunnen komen. Dit hiërarchische netwerk is oneindig ingewikkeld en moeilijk uit te leggen. Het heeft heel veel met omzettingsprocessen te maken, zodat er nergens te weinig of te veel stroom ingebracht wordt. Maar het is wel de bedoeling dat alles op het juiste moment in werking wordt gebracht. Eind december 2012 moet dit hele netwerk in al zijn geledingen kloppen.
De voltages die door het netwerk heen stromen zijn sterk. Iedere cel in het bewustzijn wordt gebruikt als opslag/ geleiding en/of ankerpunt. Heel duidelijk voelbaar o.a. in de beenderen. De beenderen staan onder hoge druk. In het oerbewustzijn van de botten worden de voltages aangezwengeld.
Elke meridiaan komt onder hoogspanning te staan.
Iedere zwakke plek in het lichaam wordt voelbaar.
Men kan heel moe zijn of pijn ervaren door het gehele spierweefsel. 
Het is niet gemakkelijk om dit te beleven. Toch merken we allemaal dat er een beloftevol verwachtingspatroon in zit. Alsof de propellers van binnen uit opstarten en we klaar staan om te vliegen.. Alle energiestromen komen bij elkaar om de startmotoren van onze planeet aan te jagen. In elke vezel van de planeet wordt deze energie verwerkt. Op innerlijk niveau hoor je het geluid aanzwellen. In de diepte van ons bewustzijn hoor je de " aanjager" gieren. De komende maanden wordt dit alleen maar erger. De energetische snelheid van onze planeet wordt verhoogd. Dat is nodig om door de laatste turbulentielagen heen te kunnen schieten.
We staan klaar om te gaan vliegen. Onze innerlijke draagkracht wordt groter gemaakt. De aura's van alle zielen van licht en liefde groeien in een bepaalde dimensie aaneen tot vleugels. En met deze vleugels vliegen we door de tunnel naar het licht.
Niet iedereen is klaar om te vliegen. Velen hebben geen idee van dit fenomeen. Het komt dus aan op degenen die de vliegkracht in zich dragen. Iedereen met een kosmische ziel wordt nu geactiveerd om mee te werken. De vele sterrenkinderen/mensen zijn er niet voor niets. Hun vleugels zullen het zijn die de aarde optrekken uit het stof. 
Het zal lijken alsof onze planeet met grote moeite voortgetrokken wordt en dan plotseling los schiet in de vrije ruimte.
Als dit op energetisch niveau een feit is, dan zullen de stoflagen vanzelf volgen.
De ankers gaan los. De netwerken laden op, de gloeispiralen lichten op. Ons hele bewustzijn wordt in de vliegmodus gebracht.
Een raar gevoel. Tegelijkertijd zijn we nl enorm geankerd in het hart van de aarde zelf. Anders leidt onze trekkracht tot niets.
Je voelt je daardoor " uit elkaar getrokken". Enorm uitgerekt. Vaak misselijk zelfs.
Laat je hierdoor niet afleiden en blijf verbonden met de blijdschap in je hart en het innerlijk weten dat alles klopt.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email