Opruimen van valse machten

Opruimen van valse machten

Echt Zijn. 

Na vele jaren van hard werken komen we dichter en dichter bij de echtheid van zaken. Dat wat verborgen was komt aan het licht. De essentie van de nieuwe wereld daalt dieper in.

Deze essentie is zeer belangrijk voor de toekomst van de planeet. En moet gewaarborgd worden in onze kern. In ons Ikbenpunt net onder de navel.

Daar dragen we de energie van de nieuwe tijd. In perfecte uitlijning naar het heilig hart chakra in de thymus. Als we tenminste draagkracht hebben verworven. Valse echtheid kan niet de energie van de nieuwe wereld dragen. De trillingen moeten intern kloppen, anders stoten zij elkaar af ipv samen te smelten in harmonie.

Het 6-6-6-portaal van 2013 helpt ons om de energie van echtheid te filteren.

Aan de energie van 666 kleven veel nare associaties, velen noemen het zelfs een duivels getal. De energie van Lucifer kleeft er aan. De 666-kracht bewaakte de Lucifercode. En gaf bepaalde machtsstructuren in onze wereld veel aanzien.

We hebben hard gewerkt om de Lucifercode te ondermijnen. We zijn afgedaald in diepe astrale lagen om die macht bloot te leggen en aan de kaak te stellen.

Veel laag astrale werelden kunnen zich niet langer aan deze code hechten en na deze week zeker niet meer. Het massabewustzijn van onze planeet is er in geslaagd om de Lucifercode om te keren en in het licht te zetten. De 666-energie is ontkracht en mag niet langer als poort van angst dienen om de wereld  te kluisteren in terreur. Het getal 6 is verbonden met bezit, materiële goederen en de angst om deze te verliezen. In deze wereld uitgegroeid tot het hoogste gebod. Oorlogen, moorden, het spel dat draait om macht, aanzien en geld. Mafiabendes, drugsoorlogen, het valt allemaal onder de Lucifercode.

Misschien heb je gemerkt dat je in deze periode extra aangetrild bent op je bezit en/of het verlies hiervan, dat oude angsten opspeelden en je in paniek raakte daardoor. Of dat je sterk voelde van binnen dat je er niet toe deed, een aanval op je gevoel van eigenwaarde. Zodat je jezelf steeds weer op moest rapen uit de vergeetput.

Het hoorde allemaal hierbij. De energiestromen hebben op energetisch niveau flink bewogen. Het heeft gestormd achter de schermen van ons menselijk bewustzijn.

De schaduwwereld geeft niet zomaar zijn machtspoorten uit handen.

Maar omdat de algehele trilling in het collectief voorbij de kritische massa is gekomen zijn de poorten toch ontmanteld. Er zijn nieuwe waardes in gezet. De waardes van respect, samenzijn en delen. Van echte liefde en verbondenheid. De 666-poort doet alles op zijn grondvesten schudden.

Het was een heftige week.

Maar wel een week met een speciale dag er in die nazindert tot in de eeuwigheid.

De negatieve aspecten zijn van de Lucifercode afgetrild. De code is schoon gewassen en aangeraakt tot in zijn diepste kern. In de wereld zie je dat ook gebeuren. Er is overal strijd om de macht. In het klein en in het groot.

Ik wil jullie vragen om je te richten op het positieve aspect van de 666-code.

Om de energetische aanvallen op jou als persoon te herkennen en direct weg te sturen. Om je niet in de war te laten brengen door de gevoelsschommelingen rondom dit fenomeen.

Want we zijn echt wel goed op weg. Het ontkrachten van zo een energieveld is niet zomaar iets. Dat is geweldig.

Trek je daarom niets aan van de hektiek, laat  je niet meer vangen door de oude waardes van onderdrukking en geweld.

We surfen door de branding naar het strand van onze verlangens.

Blijf staan en als je toch omvalt, sta direct weer op en schudt de oude energie van je af als druppels water. Droog op in het besef dat we in het licht zijn en blijven.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email