Essentie

Essentie

Toen ik jaren geleden de opdracht kreeg om in mijn taak te gaan staan kreeg ik het volgende te zien.

Ik zag dat de aarde gehuld was in een zwart/grijze roetachtige deken. En onder die deken krioelden de zielen van de mensen rond als mieren in een mierenhoop. Alsmaar in beweging en rondrennend van hot naar haar.

Ik zag dat de levens op aarde nog sterk astraal beïnvloed werden en dat het bijna onmogelijk was om daar vanaf te komen. Astraal leven en aards leven liep sterk in elkaar over, er was bijna geen onderscheid en  miljoenen astrale zielen beïnvloedden de aardse mens in alles wat hij/zij deed. Heel eng.

Ook zag ik dat we in een tijd leefden waarin er zielen op aarde leefden die er samen in zouden slagen om dwars door de zwarte deken heen het licht binnen te halen. Ik heb al veel geschreven over het proces dat zich 2000 jaar geleden is begonnen te ontwikkelen en hoe vele zielen afgedaald zijn tot in de diepste lagen van het wereldbewustzijn, juist om de bedrading van licht te kunnen installeren.

Energetisch zag ik hoog boven de wereld de Gouden stad liggen, Het nieuwe Jeruzalem. Ik zag de lange rijen astrale zielen die naar de stad trokken, hoe zij in de stad opgenomen werden en hoe zij hun  transformatieprocessen beleefden . Vanuit de stad pulseerde een gouden gloed de kosmos in. Ik mocht ook zien dat iedere ziel die door de stad gezuiverd werd terug naar de aarde trok met nieuw licht in zijn/haar bewustzijn. Er werd me verteld dat eerst de gouden energie door de mensheid heen getrokken moest worden voordat we verder konden gaan.

In de loop der jaren heb ik dit ook daadwerkelijk zien gebeuren en er heel hard aan meegewerkt om de overdracht plaats te kunnen laten vinden.

Boven het Gouden Jeruzalem zag ik een witte stad. Dat was de stad van de hemelse vrede, Shamballa.  En nog hoger daarboven werd me een transparante,  kristallen stad getoond. Op dat moment werd er niet zoveel over die stad verteld, wel zag ik dat de drie steden ofwel dimensielagen van goud, wit en kristal onderling verbonden konden worden.

In de loop der jaren is de energie van Shamballa meer en meer naar voren getreden en zeer recent hebben de gouden en witte laag zich met elkaar verbonden. De twee dimensies zijn als het ware over elkaar heen gelegd en vanaf dat moment steeds meer bedraad in het aardse leven.

En nu ik laatst opnieuw in het gebied van de rode zee was werd me de kristallen laag weer getoond.

Ik zag de transparante laag naar beneden zakken en dwars door het wit en goud heen omlaag komen. Ik zag dat de drie lagen versmolten en elkaar versterkten. Het heldere kristallicht bleef maar zakken en ik zag het dwars door de aura van de wereld heen aanhechting zoeken in de kern van de mens die dit licht dragen kon. Het zakte als het ware van boven naar beneden en daalde tijdens de Pinksterfeesten af in het bewustzijn van de mensheid..

Het werd aan de mens geschonken. De substantie was licht en vers, nog niet gevormd en toch stralend. Als druppels van licht gleed het via het kruinchakra naar de thymus en verder door naar de buik. Alwaar het aanhechtte in de diepste lagen van de mens die er klaar voor was.

Er werd me getoond dat dit licht de essentie van echtheid ondersteunt en dat het de mensheid gaat helpen om op te staan in kracht en wijsheid.

Ook zag ik de vormkracht in de substantie zelf en hoe het de wereld van binnenuit verlichtte.

Het gekrioel van astrale zielen is veel en veel minder geworden. De  etherische lagen om veel aardse mensen heen zijn lichter en vrijer. De beïnvloeding uit de astrale wereld is sterk gedaald. De planeet krijgt steeds meer vrije ruimtes. De roetdeken lost langzaam maar zeker op.

En dat is verheugend nieuws.

Wat me toen getoond werd, is inmiddels al werkelijkheid. We hebben het gehaald.

En ik hoop en bid dat er steeds meer mensen in slagen om de druppels van essentieel licht in zich op te nemen. Wit, goud en kristal, aangevuld met het roze van de Venusstraal. Als een schat klaar liggend in de diepste kern van hun wezen. In het heilig hart chakra en de buik. Vormkracht, scheppingslicht en godsvonk…in de mens. Samengesmolten in kracht.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email