Schilder met je hart

Schilder met je hart

De sterrenenergie daalt steeds dieper in. Dat geeft een verdieping aan onze eigen inkleuring. Alle chakra’s gaan helderder stralen. Er komen kleurtinten bij die voorheen niet zichtbaar waren, mengtinten ook. Alles wordt opgepoetst tot een glanzend geheel.

Dat is voor jezelf erg prettig, je voelt je letterlijk verrijkt.

Maar met die rijkdom kun je ook werken.

Als je naar de wereld om je heen kijkt dan zie je nog genoeg kleurloosheid, grauwheid.

De wereld lijdt intens aan kleurpigmentondervoeding.

Bij veel mensen is er in de kern van de zonnevlecht een regenboogkristal aan het openen. Dit kristal glanst en straal en draait om zijn eigen as. Als de energiestralen van bovenaf in dit kristal vallen, komt er nog meer kleur vrij in je bewustzijn. Het lijkt wel of we lichtende verf aanmaken en feitelijk is dat ook zo.

Want met deze kleuren kun je de wereld om je heen letterlijk opfleuren. Zit je in de wachtkamer van de dokter of iets dergelijks haal dan een denkbeeldige kwast of penseel uit je innerlijke koker en begin de muren om je heen te schilderen. Leg er een deklaagje van kleurrijke energie overheen. Zodat degenen die de wachtkamer na jou bezoeken een beetje van dit licht meekrijgen. Je kan elke kleur gebruiken, mits deze maar licht en helder is.

Ontmoet je een chagrijnig iemand, schilder hem of haar dan roze-goud. Kleur met engelliefde van de Venusstraal deze mens in. Zodat het innerlijk weer gaat stralen. Sommige mensen hebben meerdere lagen nodig. Hun bewustzijn is zo grauw dat de verf geabsorbeerd wordt en eerst in diepere lagen moet worden gezet. Schilder dus vlijtig door. Of gooi eens bij iemand een pot met lichtende verf naar binnen. Je bewijst hiermee iemand echt een dienst. Als de ergste grauwheid weg is, zie je iemand gaan stralen, vriendelijker gaan kijken enz.

Ik daag je uit om met je innerlijke kleuren, naar vrije fantasie, de wereld om je heen letterlijk mooier te maken.

Het metalen boodschappenwagentje dat je duwt kan je evengoed in gedachten een lief kleurtje geven. Degene die na jou komt zal je onbewust dankbaar zijn.

Schilder in de tram, de bus, het vliegtuig, in sportscholen en zalen.

Schilder mensen en muren en meubilair en wegverkeer.

Leef je uit.

Maak een grote voorraad innerlijke verf aan.Hoe meer je gaat schilderen hoe meer licht je aanmaakt. Het stopt niet. Dit wordt alsmaar meer en meer.

En jij…ook jij begint steeds meer te stralen. Je talenten en passies te ontdekken. Je wordt vrolijker, rustiger, minder gestrest.

Is dat niet heerlijk.

Ik weet dat veel mensen hetgeen ik schrijf ook daadwerkelijk in praktijk brengen.

Ik wil jullie daarvoor danken. Iedere penseelstreek is er één.

Het regenboogpalet van de ziel ontwaakt.

De ziel van de wereld ontwaakt.

Laten we met elkaar  de oude wereld overschilderen, zodat deze ontwaken kan in zijn nieuwe pracht.

Ik schilder voor jou die dit leest een roze-gouden hart, prachtige bloemen en liefdevolle elfjes. Als in een poëziealbumplaatje. Je ziet het direct voor je. Plak het op muur van je innerlijke wensen. Het zal je goed doen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email