Een machtig visioen

Een machtig visioen

Tijdens de installatiedagen van de nieuwe tijd waren er heftige bewegingen gaande in de kosmos. Zo wilde het geschieden dat ik op een gegeven moment waarnam dat er een serie portalen open schoot in het Universum. Ik volgde de weg omhoog en kwam uit in een bijzondere dimensie. Opvallend was dat daar een enorme,machtige witte boom stond. En rondom die boom stroomde een bloedrode rivier.

Vanuit andere portalen ( richtingen)  kwamen er meer bloedrode stromen in de rivier tezamen, alsof de boom midden in een Delta stond. Het was byzonder indrukwekkend. Temeer omdat ik voelde dat deze stromen en de boom met DNA-patronen te maken hadden. Ik zag dat de witte boom het rode water opzoog via de wortels. In  en rondom de boom begonnen er krachtige energiestormen te woeden. De boom begon als het ware te “zingen”  Vanuit de kern hoorde ik klanken en muziek in talen van alle rassen en volkeren.

De boom nam de tijd om de energie in zich op te nemen.

Ondertussen was ik  afgedaald naar het hart van de aarde. Daar kwam ik uit op een plek die voorheen door het reptielenras (lees De reptielenpoort) overgenomen was. Vanaf het moment dat dit portaal de paradijsmatrix afsloot is er een angstwekkende manipulatie op de Dnastrengen van de wereld uitgevoerd. De essentie van alles is daar gestorven. Op diezelfde plek echter is nu het voorportaal van de paradijsmatrix geopend. Een enorme gouden Mer-Ka_-Bapoort is daar geactiveerd. Het is de deur naar de databank van de wereld. Hier liggen de scheppingscodes voor het menselijk leven te wachten op de juiste trillingen en frequenties.

Ook zag ik de Moederstamboom van het leven daar terug.

Het is altijd een rare gewaarwording om een  deel van je wezen hoog in de kosmos te weten en een ander deel diep in de kern van de aarde. Tegelijkertijd besef ik ook altijd dat het leven van Nu als kanaal dient voor deze verbindingen.

De witte boom in de hoogte begon te schudden. Machtige energiespiralen maakten zich los. Deze schoten met grote kracht het universum in. Tegelijkertijd begon het bloedrode licht  naar beneden te stromen. Via portalen, cascades, energiepoorten daalde dit af naar onze planeet. Ik voelde het duidelijk instromen in het bekken. Van daaruit werd de energie opgenomen door de gouden levensboom die ik deze week beschreven heb in het artikel “ De Levensboom”. Het stroomde ook door naar de Moederstamboom in het hart van de planeet. En deze boom nam alle voedende energie in zich op. De boom verlichtte van binnen uit. Het hart van de Moederstamboom begon te kloppen. Ik hoorde de DNAcellen van alle volkeren zingen. Een enorme blijdschap werd voelbaar. Ik zag de matrixen aansluiten. De boom voedde de matrixen. De energie wervelde alle kanten uit. Draken zag ik daar bij. Walvissen en dolfijnen. Al het leven smolt samen in de kern van de planeet en werd door de RA-energie verwelkomd en bekrachtigd.

Zo zijn de witte levensboom hoog in de kosmos en de Moederstamboom in de paradijsmatrix opnieuw verbonden in hart en ziel. Het is zo ontroerend mooi dat de tranen over mijn wangen lopen terwijl ik dit schrijf.

Nu kan er werkelijk een begin gemaakt worden met het herstel van het DNA. De thymus in ons lichaam is hierbij zeer belangrijk. De thymus is verantwoordelijk voor de logische ordening van alle cellen, op ziele -geest en stofniveau. Juist hierin zat het grootste schisma ooit.

Nu kan de thymus aan het werk om in al onze energielichamen de nieuwe ordening aan te brengen. De afgescheidenheid op te heffen, de dualiteit te verbreken en de eenheid terug te installeren.

Natuurlijk zag ik veel meer dan dit. Maar ik hoop dat wat ik nu beschrijf jullie laat zien hoe ongelooflijk het is wat er gebeurt.

Stuur voedende gedachtes en liefde naar de thymus zodat deze zijn werk goed kan doen. Visualiseer op deze plaats de gouden boom met aan weerszijden het vader en moederlicht. Voel zijn wortels naar beneden groeien en via je bekken verbinden en zie de stroom van helder bloed die van hieruit door je thymus heen gepompt wordt door je hormoonstelsel gaan. Vernieuwing, kracht, zuurstof, helderheid.

Het leven begint opnieuw, wat een geschenk.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email