Het essentiekristal

Het essentiekristal

Diep in onze thymus, in de kern van ons essentiële Zijn is iets schitterends aan het gebeuren.

Op de Plek waar onze essentie lange tijd bepaald is geweest door onze voorgeschiedenis, de normen en waarden van kerk, maatschappij en voorouders  voltrekt zich een wonder.

Er wordt nl een kristal geboren. Een schitterend, groot, facetgeslepen, kristallijnen kristal.

De energie is transparant en helder.

Het kristal moet zich nl nog vullen met onze nieuwe waardes.

En over die waardes krijgen we zeggenschap.

Je kan nl in dit stadium nog voelen, weten, zien of de waardes die geboren worden in dit kristal voor jou van werkelijk belang zijn. Het wordt een waar meesterwerk om via ons onderscheidingsvermogen te kiezen voor dat wat echtheid in zich draagt, respect en liefde. En door JA te zeggen tegen echtheid, zeggen we NEE tegen onechtheid.

We kunnen in dit stadium de glans van het kristal zelf bepalen. Dat wat zich download in het kristal via onze essentie krijgt groeiruimte. Verbindt zich met onze cellen, schept de nieuwe matrix voor de toekomst.

OF niet.

Het is prachtig om te zien hoe we Nu werkelijk kunnen bepalen welke energie zich in ons nieuwe ZIJNS kristal mag vestigen.

Elke schone waarde zal een kleur in zich meedragen. Deze kleur zal zich van binnenuit ontvouwen en een facet van het kristal vullen. Zo zal dit Essentiekristal zich ontwikkelen tot  een regenboog prisma diamant. En het zal vanuit de thymus het hele cel-bewustzijn voeden en ondersteunen met dit licht.

Het zal de eerst beweging zijn die we op de nieuwe tijdslijn maken.

Alweer gebaseerd op innerlijke keuzes. Iemand die werkelijk op de nieuwe tijdslijn integreert, zal geen onechte keuzes meer kunnen maken. Binnen in je systeem gaat er dan meteen een afweermechanisme werken dat de onechtheden gaat wegfilteren. En dat is maar goed ook. Nu we een heel nieuwe blauwdruk gaan scheppen, die vanuit dit Kristal gevoed mag worden zou het werkelijk heel erg zijn als we oude energiepatronen weer toelaten in onze nieuwe manier van leven. Dan kunnen we net zo goed in het oude patroon blijven doorgaan. En dat willen we NIET.

Dus de geboorte van het Essentiekristal is enorm belangrijk. Het zal draagkracht geven aan de nieuwe energie. Het zal de galactische stralen, de sterrenenergie en de nieuwe waardes samen bundelen in een patroon van  kristallijnen kracht. En van hieruit zal het ons nieuwe ZIJNS-hologram gaan dragen. Het zal zich samenvoegen met het Aardelicht en van hieruit het nieuwe HOLOGRAM voor de aarde bouwen.

Gelukkig maar dat er een “ beschermer’ is ingebouwd, die ons behoed voor het terug inbouwen van valse waardes.

En dat je min of meer doodziek wordt als je toch weer oude ( giftige) energie wil down loaden in dit schitterende lichtwezen. Het zal dit niet accepteren.

 Voordat je de energie gaat uploaden ga je hoesten en proesten , spugen, zuchten en steunen. Omdat je zo snel mogelijk jezelf zal willen ontlasten van dit “ verkeerde” beleid.

Ook kan het loslaten kan gepaard gaan met heftig ontlasten langs de weg van de maag en de darmen. 

Wij zijn de voorouders van de nieuwe tijd. We kunnen en mogen niet toestaan dat oud gif binnensluipt in het nieuwe hologram. Wij zijn de poortwachters van de nieuwe tijd. Door ons heen werken de lichtmeesters aan het “ deurbeleid”. Wij bepalen zelf wat er door de deur van de nieuwe tijd mee naar binnen gaat of niet. En zij helpen ons het diamanten koord van ECHTHEID te dragen.

Dus moeten we sterke keuzes maken.

Niet alleen wij, maar de gehele mensheid.

De energie van het nieuwe beleid zal in de kristallijnen structuren van onze planeet overgezet worden. Duizenden kristallen die middels kristalvelden aan ons bewustzijn gekoppeld staan zullen meewerken aan de distributie en verankering van dit proces. We kunnen, mogen niet toestaan dat ons deurbeleid faalt.

Niet voor onszelf, niet voor onze kinderen, niet voor de toekomst van ons hele lichtstelsel.

Er hangt zoveel van af.

Durf dus NEE te zeggen tegen ontkrachtende zaken.

Durf JA te zeggen tegen bekrachtigende zaken.

Bepaal je standpunt t.a.v. de nieuwe wereldorde.

En sta op.

In ZELF bewust ZIJN.

In eerlijkheid.

In rechtvaardigheid.

Wees de filter voor de nieuwe tijd met alles wat je in je draagt.

Je verliest niets door NEE te zeggen.

Je wint alles door het vaandel van jouw lichtend ZIJN in trots te gaan dragen.

Wat het ook kost.

Lever niet meer in.

Laat je niet bespotten, beroddelen of anderszins ontheiligen.

Dit kristal in je diepste kern is heilig.

Is schepping, is paradijs, is ZIJN.

Een heiliging van de nieuwe tijd.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email