Vlinderpost

Vlinderpost

Het is blijkbaar in energieland weer massaal Vlindertijd.

Dagelijks zie ik wolken van vlinders om, door me heen vliegen.

De vlinders zetten zich dan in iemands aura en gaan aan het werk om een bepaalde omzetting te volbrengen.

Met honderden strijken ze neer in de aura van een persoon.

Er zitten veel astrale vlinders bij, uit de tuinen van licht van de hogere dimensies.

Ze brengen kracht, licht, zetten energie om en zorgen er voor dat iemand redelijk soepel door een transformatieproces heen kan gaan.

Veel vlinders vertegenwoordigen  goede gedachtes die uitgezonden worden door de wezens van licht in de hogere dimensies.

Ze zien er niet uit als gewone vlinders. Ze zijn  soms veel groter en hebben dubbele lagen van vleugels. Soms driedubbel of vierdubbel. De kleuren zijn vaak niet te benoemen, omdat het kleurenspectrum dat zij vertegenwoordigen niet op aarde aanwezig is. Het is een prachtig gezicht, hoe iemand soms helemaal ingepakt wordt in vlinderlicht.

De vlinders bouwen spiralen, linten en poorten. En als je die spiralen volgt door de dimensies heen, dan kom je uit bij een prachtige kosmische poort. Via deze poort komen de gedachten van sterrenvolkeren binnen. Gedachten die er op gericht zijn de aarde verder te helpen in haar omzettingsproces. De kosmische vlinders zijn weer anders van kleur en uitzicht dan de astrale vlinders.  De vlinderspiralen lopen door alle dimensies en lichttuinen heen. In de hemelse tuinen van licht bevolken zij de bloemen en struiken. Zij zuigen de kleuren en energie van het leven daar in zich op en brengen deze naar de aarde.

Zo werken via de vlinderspiralen kosmos, lichtwerelden en aardelicht met elkaar samen.

Het is bijna een sprookje om de vlinders bezig te zien. Ik heb daar in eerdere waarnemingen al eens over geschreven.

Ik adviseer jullie om aan prachtige bloemen te denken, struiken en bloeiende bomen.  Deze gedachtes vormen dan de intentie waardoor de vlinders aangetrokken zullen worden. En neer zullen strijken in jouw bewustzijn. Miljarden vlinders zijn uitgestuurd naar de planeet om met hun vlinderlicht de wereld aan te raken.

We bouwen met elkaar een innerlijke wereld waar vlinders welkom zijn. Zodat zij met elkaar hun prachtige werk kunnen doen.

Ik groet jullie uit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email