De erehaag

De erehaag

2014 is HET jaar van de verandering. Deze zet zich echt in, als je krachtig je intenties gebruikt. Daarom ook is het niet handig om steeds nog achterom te kijken of je te laten hinderen door struikelblokken op je pad, van welke aard dan ook.

Ik daag  je uit om voor jezelf een aantal belangrijke data te kiezen. Hopelijk zit daar ook je geboortedag tussen.

Stel jezelf voor dat er tussen jou en die dag een pad loopt. In eerste instantie is het pad onduidelijk, wat vaag. Maar als je jezelf echt focust,  licht de desbetreffende dag in de verte plotseling helder op. Je zorgt er voor dat je het pad tussen vandaag en DAN helder krijgt. Je gebruikt al je lichtkracht om de verbinding te maken.  De verbinding slaagt. Je pad gloeit op, wordt breder en rechter. Je ziet misschien wat schaduwen op je pad flitsen. Dat zijn de mogelijke hindernissen die op je wachten. Maar nu je hen gezien hebt, flits je hen met alle lichtkracht die je in je hebt van je pad af. Je wil niet meer dat jouw doelstellingen verstoord worden. Je wilt je gloriedagen bereiken, en liefst zo gemakkelijk mogelijk.

Stel je voor dat alle dagen tussen de desbetreffende dag in, veranderen in lichtende bogen. Alsof je onder een erehaag loopt. Alsof je via die erehaag de Datum wil bereiken die voor jou belangrijk is.

Je stelt je voor dat er tussen vandaag en DAN een prachtige weg loopt, met erehagen omzoomd.

En langs het pad schep je dat waar jij blij van wordt. Denk daarbij aan mooie bloemen,  struiken en bomen. Kleurrijke vlinders die in de lucht zweven. Zingende vogeltjes. Wat dan ook waar jij zelf een gelukkiger mens van wordt.

De bloemen hebben heerlijke geuren. De geluiden zijn helder en blij. Muziek. Kleur, desnoods een engelenschare die de fanfare blaast.

Omzoom het geheel met regenbogen in alle samenstellingen die er kunnen zijn.

Ik daag je uit om te durven creëren. Wat heb jij nodig om die dag te bereiken en de dag als een eerbetoon aan jezelf op te dragen. Dat beslis je zelf.

Ik wens je toe dat je door je eigen eerbetoon gezegend wordt en dat er steeds meer zegeningen op je pad zullen vallen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email