De kracht van eigen waardes

De kracht van eigen waardes

Een oefening om het  Eigenwaardepunt te versterken.

Dring diep door tot in de kern van je Ikbenpunt. Visualiseer echt dat je diep kan doordringen en voel ook  dat dit gebeurt.

Dan begin je met al je kracht een gouden anker te bouwen. Daarvoor gebruik je het goud van de opgeslagen, positieve waardes die al in jou geboren zijn. Maak dit anker hecht en sterk.

Visualiseer jezelf bij dit anker.  Waar bevind je jezelf? Zit je angstvallig bovenop de top om je heen te kijken? De angst dat je dit verliest laat je dit doen.  Probeer je hem in je armen mee te torsen?  Laat los.  Zet het anker neer en zoek een ingang, een deur waardoor je dit anker kunt betreden. Zodra je in dit anker bent, vormt het zich als een huis om je heen. Jouw Ankerhuis. En in dit huis liggen alle positieve waardes opgeslagen. Door er in te zijn, maak je contact met  die waardes. Speel je met die waardes en kun je je waardes beheren. Als een schat die van jou is, maar waarvan je bijna niet geloven kan dat die schat daar is.

Acclimatiseer een tijdje ( paar weken) in dit huis en leer je thuis te voelen. Zodat je samensmelt met deze waardes en er deel van uit gaat maken.

Pas dan gaat de energie in dit huis geactiveerd worden.

Hoe dieper jij verankert in je boventoonwaardes, hoe meer je bewustzijn samensmelt hier mee. Je bewustzijn wordt zo sterk dat het de opgeslagen kracht in beweging brengt. Vanuit het ankerhuis flitsen impulsjes licht door je benen heen tot tussen de voeten. Daar begint het een tweede gouden anker te bouwen. Nog groter dan het huis in je 2e chakra.

Ook dit anker gaat werken als een pomp.  Vanuit de ankers gaat er een cirkelbeweging op gang komen die rond gaat draaien. Rechtsom. Om al je waardes rond te pompen en te verdelen over de onderste cyclus van jouw bewustzijn.  Vroeger zat er in deze cyclus veel zwaar licht, de cirkel bewoog traag en lomp. Nu komen de nieuwe waardes er in hun gouden gloed door heen gestraald en zetten een nieuwe ommegang in beweging. Hoe meer die waardes groeien hoe sneller de cirkel gaat draaien. En als de waardes in evenwicht gebracht zijn met de cirkelgang in je bovenste energie laag dan willen zij elkaar ontmoeten. In elkaar klikken, samen smelten. En daarvoor moet jij goed gezekerd zijn in je Ankerhuis. Omdat jij vanuit je huis de cirkels in elkaar laat schuiven. Zodat er een 8 gevormd wordt. Een lemniscaat. Die al je waardes rond gaat pompen in een oneindige beweging en op alle lagen je dimensiepoorten gaat verbinden.

Zo worden je positieve aspecten, je hogere waardes netjes verdeeld over je gehele bewustzijn en komt er meer en meer balans in jou. In je leven. Zodra de gouden ommegang een feit is (en het is de bedoeling dat duizenden mensen dit deze maand gaan bereiken)  word je een krachtscentrale. De schatten in jouw wezen, worden als gouden licht in je persoonlijkheidsstructuur gezet en geven je een gouden basislaag.

Je boventoonwaardes overstemmen je ondertonen van zwakte en geven je veel meer toekomstperspectief. En zo wordt de gouden zonneziel opnieuw geboren. Zo wordt de kracht van de Centrale Zon overgezet in ons celbewustzijn en wordt onze evolutie versneld.  Deze maand geeft ons de kans om een gigantische versnelling aan te brengen in onze groeiprocessen. En de energie die hiervoor gebruikt wordt bestaat uit de hervonden, positieve waardes uit ons eigen systeem. Die in het collectief langzaam maar zeker steeds meer gouden gloed gaan opbouwen, zodat de zon van het hoger bewustzijn letterlijk in kan dalen in de mensheid.

Ik wens je een prachtige 8-maand toe.

Vergis je niet, het is heel zwaar. Je bewustzijn levert een enorme krachtsinspanning om alle cirkels van bewustzijn bij elkaar te brengen. Blijf op je post in je gouden Ankerhuis en laat je niet verleiden tot uitstapjes buiten die deur. Het komt er Nu op aan, dat je  innerlijk gekoppeld wordt aan het hogere licht. Niets is belangrijker dan dat.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email