De Shamballa Code

De Shamballa Code

De grote beweging is ingezet. Er is geen weg meer terug.

De wereld gaat een belangrijke tijd tegemoet.

Nu de oude blauwdrukken langzaam maar zeker gaan oplossen is het erg belangrijk om in je krachtspoort te blijven staan. Je bent nog volop onderweg. Er wordt aan je getrokken en tegen je aan geduwd. Op de weg naar de nieuwe blauwdruk staan vele hindernissen klaar. Laat je niet afleiden. Blijf sterk. Gebruik de Michaelstrilling om een sterke blauwzilveren Firewall rondom je heen op te trekken. En zet een permanente Firewall achter je rug. Zodat datgene wat je terugtrekken wil en zijn tentakels naar je uitstrekt niet door de Firewall heen kan breken. Het is extra belangrijk om de emoties onder controle te houden. Jullie weten dat dit Michaels licht een ultieme zuivering gaat uitvoeren deze maand. De trilling schiet nog terug in de tijd door alle blauwdrukken heen. Deze gaat als een lopend vuurtje ( in dit geval een zwaardflits) door het collectief van de wereld heen bewegen. Volgend jaar Pasen verliest voor veel mensen de blauwdruk van het lijden  zijn bestaansrecht. Afhankelijk van waar men staat. Maar als de blauwdruk gaat oplossen dan kan op 100 jaar tijd met een beetje goede wil de hele blauwdruk uit de databank van ons lichtstelsel verdwijnen. Het lijkt bijna een utopie, maar we moeten er voor gaan.

Tegelijkertijd wordt er via ons gewerkt aan de energie van Vrede. De oude Strijdcode die in ons DNA diep ingeworteld is geweest mag loslaten. En we krijgen er de Shamballa code voor terug. White Eagle als grote vertegenwoordiger van De Witte Broederschap bemiddelt in deze fase wereldwijd. Je kan een oefening doen door hem uit te nodigen en vanuit je Ikbenpunt een strijdbijl te zien loskomen. Deze bijl laat je langzaam omhoog komen en je begraaft hem in een putje naast je, in je eigen aura ter hoogte van de buik. Op de plaats van de strijdbijl laat je dan de vredespijp indalen. Zodra deze aansluit gaat hij witte wolken uitblazen en zal de pijp ( de code) je helpen om in vrede met jezelf en de wereld te blijven. Laat je jezelf verleiden tot discussie, verdediging of aanval dan komt de strijdbijl uit zijn putje omhoog en verwisselt deze zich met de pijp. Net zolang totdat we geleerd hebben onze emoties niet langer in de arena te gooien, maar in de rust te blijven.  Hoe langer de strijdbijl in zijn putje blijft, hoe meer we groeien en op een dag lost de code dan gewoon op. Ooit. Maar zover is het nog niet. We moeten er nog ZELF aan werken en in het collectief de gedachte overzetten.

Zo is het ook met de nieuwe blauwdruk belangrijk dat we  de oude aan stroom laten inlossen ten behoeve van de nieuwe. Als rondom 21 december 2014 de aansluiting een feit is en de nieuwe blauwdrukken beginnen op te gloeien ( zie vorig artikel) dan kunnen we steeds meer in de nieuwe blauwdruk blijven leven. Tot die tijd moet je even doen alsof de blauwdruk al werkt. Met je fantasie stel je jezelf voor dat alle circuits al werken en je maakt de verbindingen compleet. Omdat je lichttrilling in je eigen bewustzijn sterk genoeg is kun je hiermee de schaduwzielen misleiden. Zij zullen nl niet weten of deze trilling echt is of niet. Zij voelen alleen dat deze trilling ver boven hun macht ligt en zullen jou met rust laten. Waardoor je op je gemakje naar de 21e december toe kan werken.

Zo zijn we op dit moment bezig om met al het positieve licht dat boven de 50% marges uitkomt de wereld te misleiden. We versluieren strijdtonelen met grote witte wolken. Onder deze camouflage bouwen we nooduitgangen voor vele zielen die op plaatsen in de wereld nog onderdrukt worden en veelal zelfs gedood. Achter de schermen werken we zo keihard aan alle noodvoorzieningen dat we soms in het dagelijks leven moe kunnen zijn. We staan paraat in alle landen en continenten om in de zielepoorten de lagere vibraties van agressie en angst te filteren. Grote witte schermen bouwen we op in deze poorten en daar staan we zelf midden in. Geen wonder dat een bepaalde angst ons zelf ook even aan raakt, we werken midden in het veld.

Naast iedere ziel die gedood wordt omwille van een duistere macht staat een  ( versluierde) hulpkracht klaar om deze onmiddellijk naar het licht te voeren. Duizenden zielen gaan de komende jaren over naar het licht. Het kwaad drijft hen bijeen en het licht neemt hen mee. Vroeger kon dit niet. Toen werden duizenden zielen gedood en meegenomen naar de kerkers van het laag astrale leven. Hier werden zij geïntimideerd en bedraad voor een nieuw leven op aarde binnen dit machtssysteem en het kwaad kon zodoende steeds verder groeien. De laag astrale werelden zijn op veel punten ontmanteld, de kerkers van het kwaad zijn erger dan ooit, omdat zij steeds minder ruimte over houden om hun kerkers te bouwen. Tegelijkertijd breiden de hogere astrale werelden zich uit en kunnen velen die ooit gevangen zaten in het lagere aan hun helende reis beginnen. Ik weet niet of jullie hiervan de impact overzien. Maar we beginnen nu werkelijk aan de grootste kwantumsprong ooit. Miljoenen zielen die op korte tijd een zielegroei gaan bereiken. Ongekend. Blijf daarom uit de buurt van dat wat je omlaag kan trekken. Zij die nu nog vasthouden aan de blauwdruk van drama en pijn moeten buiten je bewustzijn blijven. Laat je niet in met deze personen. Liever alleen en schoon dan samen vervuild.

Het komt dus alweer op keuzes maken aan.  Grote keuzes. Niet de keuze van “ ooit zal ik” Maar de keuze van “ NU MOET IK”. Omdat er geen tijd meer te verliezen valt. Honderdduizenden gaan verhuizen naar een hogere vorm van bestaan.  De grenzen zijn nu nog dun. Maar ooit zijn die grenzen stabiel en sterk.

Wie echt wil verhuizen moet aan zijn/haar toekomst denken en kiezen voor het  grote geluk.

Ik adviseer een ieder die dit begrijpen kan om geen moment meer te aarzelen.

Het gaat om een goddelijke opdracht binnen in jezelf.

Alle zielen van buitenaardse origine, hogere astrale werelden, lichtmeesters van welke vorm en aard dan ook staan klaar om ons te helpen.

Ik ga mee. Geen twijfel mogelijk.

En ik nodig jullie ook uit om mee te gaan

De weg is bereid.

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email