Het onzichtbare leger

Het onzichtbare leger

De trillingen die vanuit de kosmos binnen komen, veroorzaken schokgolven in het menselijk bewustzijn. Deze schokgolven maken de mens bewust van oude pijnen, zijn oude geschiedenis en zijn keuzes hierin.

Door de schokgolven flitsen de blauwzilveren stralen van de Aartsengel Michael en de oranjegouden stralen van de engel Uriel.

Op 21 september 2014 wordt er in het gebied van de Middellandse zee waar Malta en Cyprus op 1 lijn liggen een download van kosmische zonne energie verwacht.

Op deze datum vallen de Aartsengelstralen van beide engelen tezamen met de energie van De Grote Centrale Zon. Dat houdt in dat er op deze oude plaats een input komt van kosmische energie die zijn weerga niet kent in de aardse geschiedenis.

Engellicht en Bronlicht werken samen om de leylijnen van de planeet een infusie van hoogwaardig licht te geven. Alsof er een gerichte straal van energie als een injectiespuit op een acupunctuurpunt op een van  de meridianen van de wereld wordt gezet.

Hoog boven dit gebied bevindt zich een eeuwenoud zonneportaal. Via dit portaal komt het zonnegoud in combinatie met het Aartsengel licht binnen. Het wordt via een hiërarchisch systeem van lichtwezens van boven naar beneden omgezet tot bruikbare energie. Deze energie komt via de Cyprus-Maltalijn in een mooi verdeelde beweging in het raster van de planeet terecht. De Michaelslijnen krijgen een infusie met de energie van de paars-blauw-zilveren straal in alle kleurstellingen die er zijn. De Uriel lijnen krijgen hetzelfde, maar dan in oranje-geel-goudtinten in alle gradaties.

 

                                                   DropTheFear copy 

Ieder mens op aarde die aansluit op de rasters kan  op deze  wijze een opwaardering krijgen van de kleurstellingen/ elementen in zijn eigen bewustzijn.

Zo ondergaat de aarde eerst een download en al het aardse leven krijgt de kans dit te uploaden in zijn systeem. Dat heeft te maken met gelijkwaardigheid in trilling. Als het bewustzijn van een mens groeit, kan deze ook meer energie/licht in zijn systeem verdragen.

Via het bewustzijn van mineraal, plant, dier en mens ( in deze volgorde) krijgt de aarde dan een portie hoogwaardig licht te slikken dat zich verdeeld over de kanalen die als geleider hiertoe kunnen dienen.

In wisselende patronen kan het Aartsengellicht zich vertonen. Moet er ingewerkt worden op oude patronen dan werkt het Michaelslicht hierop om dit te doorklieven. Vervolgens gaat het licht van Uriel binnen de verschuiving die op gang komt “ het afval” opruimen.

Een heftig proces, waar we als mens midden in staan. Niemand kan zich hiervoor verstoppen.  Het licht werkt als een tweesnijdend zwaard. Het doorklieft binnen het menselijk DNA alle vergroeide patronen die in elkaar verstrengeld zijn geraakt.

Het haalt die vergroeide strengen uit elkaar en ordent deze.

Wereldwijd moeten deze complexe verstrengelingen doorklieft worden en verandert. Er is dus een enorme verschuiving op komst voor ieder levend wezen op deze planeet. Oude verbindingen houden op te bestaan, oude contracten worden verbroken. De geschiedenis zoals deze lange tijd bestaan heeft wordt gewist en verandert van binnen uit.

We staan aan de vooravond van de belangrijkste ontwikkeling van dit leven. We maken werkelijk het verschil. Er kunnen door gebruik making van deze krachten, duizenden mensen bedraad worden met de energie van verandering.

Zij staan innerlijk op en maken hun keuzes. Zij zeggen NEE tegen de vorm waarin de oude wereld vergroeid was geraakt. Zij zeggen JA tegen de nieuwe tijd.

Zij zijn het onzichtbare, hemelse leger op aarde en dit leger groeit elke dag aan.

Ook jij wordt opgeroepen om binnen dit proces je plaats in te nemen. Voor twijfel en zwakte is geen plaats. We moeten er STAAN en de duizenden op aarde die vervolgd worden omvatten met het hemelse licht. In stilte, in directheid, in liefde.

Ik hoop dat jullie de impact hiervan kunnen doorvoelen.

Het is echt belangrijk.

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email