Het gouden licht lichaam

Het gouden licht lichaam

Op 21 september 2014 wordt er een begin gemaakt met de activatie van ons gouden etherisch dubbel.

Via het endocriene systeem wordt het innerlijk circuit aangeraakt waardoor de stroompuntjes die het gouden lichtlichaam kunnen dragen  worden geactiveerd.

Vanuit de buikholte schiet er een flits naar de thymus, dan ontstaat er een kettingreaktie van flitsen door het lymfesysteem die uiteindelijk naar de Epifyse in de hersenen gestuurd wordt. Via dit punt begint de volgende kettingreactie op gang te komen. Door het gehele endocriene systeem heen worden alle punten geactiveerd die te maken hebben met ons etherisch dubbel. Vanuit dit lichaam zullen gouden koordjes naar de plek van ethersich dubbel groeien.

Op de plaats waar ons etherisch dubbel zich behoorde te bevinden is door de loop der eeuwen heen een pijnlichaam gegroeid. Zo verzadigd met negatieve trillingen dat het de lagere trillingen aan ons bond en steeds meer van diezelfde magnetische waardes naar zich toe trok. Door het collectief bewustzijn heen nam dit pijnlichaam enorm veel ruimte in, het werd een gevangenis voor de mensheid. Het hechtte  zich via  koorden aan het endocriene stelsel en ondermijnde onze weerstand eeuwen lang. 

Toen we 2000 jaar geleden dit patroon wilden doorbreken en we met elkaar afgedaald zijn in de diepste lagen van dit etherisch pijnlichaam, zijn we de pijnmoleculen gaan bewerken doorstralen en transformeren. En nu we de blauwdruk van het lijden gaan verlaten is het tijd om de laatste koorden van dit pijnlichaam los te maken en ons te bevrijden van dit concept.

Met het gouden licht dat 21 september 2014 geboren wordt,  en vanuit het Middellandse zeegebied opstart, doorstralen we dit pijnlichaam nog eens.  De keus is gemaakt, we willen er van af.

En door deze keuze werkt de kosmos om ons te bevrijden van dit raster. Als de kernkristalletjes binnen in dit systeem gaan werken, gaan zij zich met elkaar verbinden, en een raster bouwen. Dit raster wordt ook buiten ons geactiveerd. Om ons heen, in de laag van het oude etherisch dubbel gaan de lichtjes branden. In de aanloop naar 21 december  2014 gaan de circuits werken en onderling met elkaar communiceren. Op deze dag  wordt dit kosmisch bekrachtigd en begint het circuit geboren te worden.  En naar aanloop van Pasen 2015 begint er uit dit circuit de geboorte van het  gouden etherisch dubbel te  ontstaan.

Zo kunnen mensen die oprecht de blauwdruk  van slachtofferschap en drama afleggen binnen in het nieuwe systeem een opstart maken.

Het gouden etherisch dubbel is een vloeiende, beweeglijke stroom die mee beweegt met ons innerlijk voelen en denken. Als je er voor kiest in de hogere velden te zijn, dan wordt dit veld alsmaar groter. Het zet je niet klem zoals het pijnlichaam deed met zijn bunkercellen. Het opent je hart van binnenuit en brengt je terug bij de waardes van vitaliteit en overvloed.

In de oude culturen van Egypte, Maya, Inca droeg iedereen het gouden etherisch dubbel nog. Dit veld was verbonden met de hartenstroom en de Bron. Er vond dagelijks een oprechte uitwisseling van blijdschap en geluk plaats via dit etherisch lichaam. Een pulserende, uitstralende kracht.

Een enorme verbetering voor het gehele menselijk ras wordt het als de gouden stroom terug keert in onze aura’s. Daarom moeten we er aan blijven werken om de oude blauwdruk te willen verlaten. Maak de keuzes die je maken moet en blijf niet hangen in de oude patronen van ongeluk en pijn. Laat het Michaels en Uriel-licht van deze maand je helpen om los te komen, om besluiten te nemen , om door te gaan in de nieuwe blauwdruk waar veel meer liefde en licht huist.

Kies je ervoor om te blijven leven in de Dramakronieken, dan zal je zien dat de werelden zich gaan scheiden. Zij die de keus wel maken wenden zich af van alles wat henzelf of de mensheid in het algemeen schade kan berokkenen.  En dat is een gouden keus. Iemand die net ontwaakt uit de oude tijd, moet zich niet meer bemoeien met alle drama’s die zich daar af blijven spelen.

De keus die je Nu maakt is bepalend voor de gehele ziele-weg die je nog af te leggen hebt in tijd en ruimte.

Kies het gouden pad en het zal je uit de duisternis leiden.

Nooit eerder heeft er zoveel hulp en bescherming klaar gestaan als juist Nu. Je kan jezelf niet langer verschuilen achter je angst. Als je kiest voor het gouden pad, dan zullen hemel en aarde alles in het werk stellen om je zo snel mogelijk te waarborgen en te helpen. Het hangt van jouw keuze af. De kosmos kan niets doen als je jezelf alsmaar blijft verankeren in zichzelf herhalende, oude patronen.

Bevrijd jezelf, kies voor ruimte en geluk.

Ik wens je toe dat de geboorte van het gouden etherisch dubbel het grootste geschenk mag worden dat jij jezelf durft te geven in dit leven.

Je kiest zelf.

De tijd staat klaar.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email