21 december 2014

21 december 2014

Een belangrijke dag vandaag in tijd en ruimte.

De grote ommekeer start op.

Oude poorten sluiten zich, nieuwe poorten openen. Het aardeportaal gaat door een belangrijke ontwikkeling.

Vandaag is de dag waarop de energie van creatie indaalt.

De geboorte van het heilige licht, bronlicht.

In de vorm van een regenboogstraal.

Kleuren van ongekende kwaliteit verbinden zich met ons wezen en doorstralen ons tot in de diepste kern.

We worden wakker.

De chakra’s krijgen een diepere werking, de draaisnelheid vergroot zich ( rechtsom). Er komt meer levensenergie tot onze beschikking en daardoor meer ruimte om te scheppen.

De chakra’s onderling verbinden zich op een nieuwe wijze.  Overlappen elkaar meer en meer. En maken nieuwe kleuren aan.  Ook mengkleuren. Zodat ons bewustzijn meer mogelijkheden krijgt om mee te werken. Deze kleuren flitsen in ons celbewustijn, waardoor dit ook mee kernkracht krijgt. Van onder naar boven lijnen we uit in de nieuwe coördinaten .

Ook op de heilige plaatsen gebeurt dit. Stonehenge, Machu Pichu, de piramides van Gizeh en andere ongenoemde plaatsen worden doorstraalt met de veelkleurige straal van creatie. Een heilig geschenk aan de aarde . De kleuren flitsen de netwerken in.

De regenboogenergie zal de wereld in een diepere afstemming brengen met de kosmische stralen van schepping en manifestatie.

Waardoor de evolutie van de planeet tot in de diepste kern aangeraakt wordt en deze zich versnellen kan.

Dit is de belangrijkste ommekeer in ons leven van NU.

Want eindelijk krijgen we weer kleurpatronen en klankmodules tot onze beschikking die de wereld gaan verrijken.

Elke vorm van energie bezit een trilling van kleur, van geur en klank.  Hoe helderder de kleur, hoe fijner de geur, hoe etherischer de klank in het geheel zal zijn. Een wonderschoon fenomeen.

Dit licht zal de moleculen van angst die nog resoneren in het aardeportaal uitnodigen in een dans van licht en liefde. Het zal de angst uitdagen om zichzelf te verliezen in dit spel. Zodat er een begin gemaakt kan worden om alle netwerken van deze planeet te ontdoen van de lagere kleurstellingen, de vieze geuren en de nare bromtonen van onmachtigheid.

Het werk is nog lang niet af. Maar het begin is er, dankzij de inzet en hulp van vele wezens van licht en liefde die deze planeet een warm hart toedragen. Dankzij jou die in dit geheel offers hebt gebracht en licht hebt geschonken aan dit Plan.

Daarom nodig ik ook jou uit om de deuren van het verleden voorgoed te sluiten. Kijk niet langer om, kijk naar vandaag. En besef dat je vandaag een keus kunt maken. Je kunt alles in je leven veranderen door een diepe keus te maken. Zeg in jezelf; Ik kies er voor om gelukkig te zijn”. Niet meer, niet minder. Zeg bij alles wat je doet, elke moeilijkheid op je pad ; Ik kies er voor om gelukkig te zijn” Luister niet naar echo’s, bouwen zij zichzelf op in je herinnering, in dromen of emoties zeg dan opnieuw” Ik kies er voor om gelukkig te zijn”. Zo leer je langzaam maar zeker  de moeilijkheden in je leven als overkomelijk te zien.  Dankzij jouw keus kun je opnieuw beginnen. De wedergeboorte is een feit. De kerstgedachte daalt in. Jij  wordt opnieuw geboren. En je kiest er voor om binnen deze cyclus van leven : GELUKKIG TE ZIJN. Niet onder voorwaarden, niet met ja-maar als saboteur in je systeem. Negeer de tekens die je krijgt niet, ze zijn er. Kijk er niet langs. Durf te besluiten. Want als je gelukkig wilt zijn onder voorwaarden bouw je een matrix van onwil, die uiteindelijk altijd weer een gevangenis wordt.

Je hebt niets meer te verliezen, want jij wilt GELUKKIG zijn en dan kunnen de scheppende machten door jou heen werken om de meest gelukkige omstandigheden te gaan creëren die jij nodig hebt. Want natuurlijk wordt geluk op maat gemaakt voor jou. Omdat jij een uniek wezen bent en niet afhankelijk wilt zijn van het geluk van anderen.

Je kunt geluk niet vergelijken, niet afmeten. JOUW geluk is JOUW geluk. PUNT UIT.

Sta je klaar om de regenboogstraal van het nieuwe licht te ontvangen?

Dan is vandaag DE dag van je nieuwe leven.

En…ik wens je uiteraard veel GELUK.

En een regenboog op je pad die de oude tijd en de nieuwe tijd zal overbruggen. Zodat je ondersteuning krijgt in alles wat jouw mindset positief kan veranderen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Manifestatie heet.

Print Friendly, PDF & Email