Samenvatting

Samenvatting

Er is zoveel voorbereid en ingedaald dat ik voor jullie nog even een paar zaken op een rijtje wil zetten, zodat je weet wat er ook al weer gaande is in je systeem.

# Op 21 december 2014 wordt het gouden etherische energielichaam geactiveerd, dat de blauwdruk van het oude pijnlichaam vervangt.

# We hebben dit jaar op alle mogelijke manieren aan ons Ikbenpunt gewerkt zodat de indaling van nieuw licht gestabiliseerd kan worden in de sterkere krachtsverbinding met jezelf.

# In dit punt daalt de christusessentie in. De schone, transparante druppel van de Heilige Bron .

#Binnenin die druppel is de goudgele kracht van de manifestatie gekomen. Deze valt samen met het transparante wezen van het goddelijk licht.

#Hierin valt in de kern de Regenboogstraal.  Deze zal zich via de goudgele druppel en het transparante glaslichaam vermeerderen en je chakra’s opvullen met nieuwe kleurstellingen.

# We hebben via de mantra van het heilig recht  zeer bepaalde grondrechten opgehaald.  (Goudwitte straal van Shamballa)  Deze vormt nu in jouw wezen, onder je voeten verankerd de nieuwe bodem voor je Recht van Bestaan. Ik bekrachtig, ik heilig, ik erken mezelf.

# Vanuit dit punt zijn er diepgaande veranderingen  in de thymus aangebracht, die vanuit je tempel van het hoger hart regulerend inwerken op je gehele systeem.

# De zwarte hand van overheersing is vervangen door de witte hand van ondersteuning. ( duidelijk merkbare veranderingen bij de atlas en ook in je sterrenpunt onderin de schedel en je stuit)

# Feitelijk is er zoveel gebeurd dat dit bijna niet te volgen is. Ik sta er wederom versteld van wat er dit jaar aangeraakt mocht worden en veranderd.

 Ik heb er veel over geschreven, zoveel mogelijk benoemd. Toch is wat ik beschrijf maar een miniem onderdeel van wat er werkelijk gaande is. De grote kosmische bewegingen zijn moeilijk in woorden te bevatten. Daarom raad ik je aan om de teksten van dit jaar nog eens door te lezen en tot je door te laten dringen, zodat alles nog eens extra duidelijk wordt.

Het was al met al weer een druk en bewogen jaar. Met vele ups en downs. Want waar het licht geboren wordt, is er nog altijd veel tegenwerking van het duister.

Maar dat laten we weer achter ons. Want de poorten sluiten zich. De beweging is onomkeerbaar. Een lichtwerker die omkijkt heeft een zwaar leven. Dus kijk vooruit en verlies je niet in pietluttige details die niets met de grootsheid van het moment te maken hebben.  En zet de mensen die hun eigen pietluttigheid zo sterk uitvergroten dat het jou  wil vergiftigen aan de kant. Maak ruimte voor grootsheid, grandeur, overstijgende lijnen en bewegingen.

Geen tijd te verliezen.

Om op de vraag van mensen in te gaan van mensen die mij mailen waar ze bepaalde artikelen binnen de site kunne vinden; tik in het zoekscherm een trefwoord in en je zult precies vinden wat je zoekt. Bijv. Typ je de term “ witte zielen” in, dan zul je alle artikelen vinden die over dit onderwerp handelen.

In licht en liefde, Tineke.

Print Friendly, PDF & Email