De levensvlam

De levensvlam

Vandaag ga ik jullie leren hoe je heel bewust en uit vrije wil de levensvlam van de nieuwe cyclus kunt ontsteken.

Zoek je Ikbenpunt op, in het 2e chakra en visualiseer daar een Tempel.

Loop de trappen op om de Tempel binnen te gaan en loop direct door naar de middelste ruimte. Daar staat een altaar. Op dat altaar staat een kaars. Ga dicht bij de kaars staan en haal diep adem. Ontsteek vanuit je hart, je diepste verlangen, een vlammetje en steek daar de kaars mee aan. Terwijl je de woorden “ER ZIJ LICHT” uitspreekt. Hiermee bekrachtig je heel bewust dat het leven opnieuw mag beginnen voor jou. In dit licht vallen de stralen van de kosmische moeder en de kosmische vader tezamen en zij gaan jou helpen om hierin op te groeien.

Begin met je witte adem de vlam te voeden, blaas maar zo hard als je kunt. Het vlammetje zal niet uitdoven. Integendeel, het zal zelfs groeien en opklimmen naar de Tempel van het heilig hart in de thymus en daar de levensvlam van waarheid en essentie aansteken. Het licht zal opstijgen naar je Hypothalamus en zich verbinden met de epifyse en de hypofyse. Van hieruit begint de levensvlam via je endocriene stelsel je hormoonhuishouding door te branden. Het zal alles wat met de aansluiting op het oude pijnlichaam te maken heeft weg branden.  

Deze vlam zal je helpen om de energie van pijn en oude waardes niet meer te accepteren. Als je nog iets van deze energie accepteert, zal je kortstondig een diepe zielenpijn ervaren, maar deze wordt meteen verbrandt door de kracht van je nieuwe levensvlam. Daardoor maak je ruimte, hierin groeit de overtuiging dat het voor jou niet meer nodig is om pijn te dragen of te verdragen. Je zegt nee tegen pijn en alles en iedereen die deze pijn zou helpen veroorzaken. Inclusief je eigen gedachtes die soms nog erg opspelen vanuit de oude echo van kleinheid en dualiteit.

Hiermee voorkom je dat er een stapeleffect van pijnwaardes optreedt die door het endocriene stelsel opgeslagen wordt en bewaard.

Je hebt door deze kracht waaraan je uiteraard de engelstralen kunt verbinden of de energie van de kosmos een pijnbestrijdingsmiddel tot je beschikking die je helpt te genezen van oude pijnen. Vooral door er eerst vanuit te gaan dat je dit NOOIT meer wil ervaren. Je bent door de ervaring heen en  mag opstaan uit de “ dood”.

Je levensvlam brandt van hieruit langs je levenskoord en verspreidt zich in cirkels van vlammetjes door je chakra’s heen. Op zoek naar de “ Ik ben klaar met de oude aannames en maak me hier niet verantwoordelijk voor” energie. Het zal door de meridianen heen branden en naar de organen gaan. Het zal in alle organen het witte licht ontsteken.  De woorden “ER ZIJ LICHT” zullen zich als een lopend vuurtje door je gehele energiehuishouding verspreiden en de tegengestelde energie vinden, om deze vervolgens te verbranden.

Ben je er klaar voor?

Klopt je intentie?

Durf je het aan om voor het altaar te staan en vanuit je diepste waarachtigheid te zeggen “ JA IK WIL”

Doe het dan ook en neem de verschijnselen die zich op lichamelijk en geestelijk niveau zullen aandienen even voor lief. Maak je er niet druk of angstig om. Woon in de energie van vertrouwen en WEET dat dit alles je dient om echt door te breken naar je nieuwe zelf.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Heelheid heet.

Print Friendly, PDF & Email