Wit-paars-magenta

Wit-paars-magenta

Het nieuwe jaar is al weer volop van start gegaan. Dat brengt heftige veranderingen met zich mee. De energie die via ons hoger bewustzijn binnen straalt dringt diep door in ons cel-bewustzijn. Het hele jaar door zullen we krachtige lichtstralen ontvangen die ons op de juiste manier naar ons doel zullen begeleiden.

Deze maand staat in het teken van de wit-paarse energiestraal.

Vanuit de kosmos flitst er door alle Sterrenpoorten een wit-paarse straal die via ons hoger bewustzijn, via de fontanel  aanhecht aan de Hypothalamus.

Via Epifyse en Hypofyse wordt daardoor ons endocriene systeem, ons hormoonstelsel beïnvloedt en veranderd.

De straal flitst door naar ons Ikbenpunt in het 2e chakra en vouwt zich als een paraplu van binnen naar buiten uit.

Eenmaal verbonden met dit chakra verbinden de impulsen zich met de kernpunten van de andere chakra’s en komt er een totale uitlijning op gang.

De straal flitst in onze wit-gouden grondplaat van het heilig recht ( lees de nieuwe uitlijning) en schiet door alle chakra’s heen terug naar boven, alwaar deze straal zich verbindt met ons hoger zelf en de kosmos.

Het paarse stralen gamma wordt  in de breedte naar buiten geduwd. Tot ver buiten onszelf blijft dit uitdijen. En wijzelf worden door de witte straal in onze kern verankerd.

Zou je daar een foto van kunnen maken, dan zou je zien dat een ziel bij wie dit plaatsvindt, zich in een witte lichtcirkel bevindt, en dat vanuit het wit de lavendel-lila tinten overvloeien naar het paars-violet en uiteindelijk naar de magenta kleurstralen.  Als je dit holografisch durft te bekijken dan zou je zien dat de persoon zich in een ruimte van licht bevindt, die aan de buitenkant afgedekt wordt met de diepste magentastraal, de  fluweelachtige zwart-paarse braamkleur. Van binnen naar buiten gezien lopen de kleuren van licht naar donker. Van buitenaf is dit andersom.

Deze energie is nodig voor de volgende doeleinden;

Binnenin de cirkel zijn we veilig afgeschermd voor de buitenwereld met al zijn commotie.

We kunnen in het jaar 2015 gebruik maken van de veranderende werkkracht van het lila-paars-magenta om ons bewustzijn te verhogen.

We krijgen de kans om meer inzicht te verwerven binnen de lila straalvelden. Om pijnen los te laten en hierin bewuste keuzes te maken in de paarse straalvelden. Om helemaal tot in de wortels van ons oer-bestaan te duiken  binnen de magenta straalvelden, om tot een grote herstructurering te kunnen komen vanuit ons diepste zelf.

Binnenin dit gebeuren kunnen  we proberen meesterschap te verwerven over onze gevoelens en gedachten, door bewust te kijken naar wat ons overkomt en hierin beslissingen te nemen.

De magenta straal is in dit hoofdstuk erg belangrijk. Deze straal vouwt zich uit aan de buitenste rand van de paars-violette velden  en bestaat uit de tinten fuchsia-roze oplopend tot braamzwart. De magentastraal staat er om bekend dat deze helemaal terug kan grijpen tot in onze diepste herinnerringen en aansluitingen. Zodat deze voor eens en altijd tot vereffening gebracht kunnen worden.

Bij het indalen van de magentastraal kunnen er reacties ontstaan.   Kortstondige, plotselinge diarree en of spugen kunnen optreden.  Duizeligheid en soms ademhalingsproblemen. Dit komt omdat de magentastraal heel krachtig en duidelijk ruimte schept. En zich tot in je diepste lagen verbindt met de kernpunten. Zaken die je echt niet opgelost krijgt, maar die wel veel energie vragen kun je bewust in de buitenste laag van de magenta cirkels leggen. Om dit letterlijk op te laten lossen. Want magenta lost op, ontspant en vormt om wat niet bewustzijnseigen is. Zo kun je zonder dat het je zelf veel moeite kost gebruik maken van het gehele kleurenspectrum van de wit-paarse straal. En alle stadia doorlopen die jij nodig hebt om tot herschepping van jezelf gebracht te worden. Want magenta is de eerste scheppende macht. Het wit-magenta-paars zet onze energiecellen klaar om te kunnen creëren.

In de loop van het jaar zullen de andere kleurenstralen zich hierin mengen, zich er tussen zetten en verbinden. Zodat we aan het einde van dit energetisch lichtjaar alle scheppende machten in dit veld verbonden hebben. Dit is het oplaadjaar, het opstartjaar. We zitten in het ei van verwachting en worden geboren uit de kracht van ons verlangen.

Het is heel belangrijk om je afzijdig te houden van emotionele verwikkelingen in de wereld. Blijf in je eigen veld van licht. Want als je daarbuiten stapt ben je een vogel voor de kat.

De laatste magenta-ring is dus tegelijkertijd je uiterste grens. Want je zielsgesteldheid zal er alles aan doen om jou binnen deze begrenzing te houden.

Alles wat tegen je uiterste grens aanbotst en lager van frequentie is zal afbuigen en jou ongemoeid laten. Tenzij je zelf de deur open zet en dit naar binnen haalt.

N.a.v. dit verhaal begrijpen jullie dat er werkelijk van alles aan gedaan om ons binnen onze eigen begrenzing te houden en ons tegelijkertijd de hoogste graad van bescherming te bieden die er bestaat.

En tegelijkertijd worden de scheppende krachten ingebouwd die we nodig hebben om tot creëren te komen.

Lees mooie boeken waarin de werking van de magenta stralen wordt uitgelegd. Bemoei je niet met laag afgestemde zaken en blijf vooral binnenin je eigen ontwikkelingsgebied.

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email