De gouden straal

De gouden straal

Na het indalen van de paarse en de roze straal is nu de gouden straal aan de beurt.

Ook deze straal bestaat  weer uit drie richtstralen. Het rosegoud, het geelgoud en het witgoud. En alle schakeringen er tussen in.

Ons lichtveld wordt hierdoor al een hele bezienswaardigheid. Rondom de 21e maart zullen van binnenuit gezien de bovengenoemde kleurschakeringen van ons af stralen. Tot aan de buitenste diep magenta rand. Van buitenaf kunnen ogen die dit niet kunnen waarnemen hier niets van zien.  Vanuit het eigen focuspunt zien we dit wel en kunnen we genieten van  het bronlicht dat zich opbouwt in  ons bewustzijn.

Het goud in zijn algemeenheid versterkt de werking van alle kleuren die er zijn en nog gaan komen. Het maakt elk facet, elk kleurpigmentje rijker dan dat deze al was.

De rose gouden straal versterkt het vrouwelijke principe in ons systeem. Dat sluit mooi aan op de energie van de Ma-kracht die deze maand aan het integreren is. Het rose-goud geeft aan deze energie een warme glans.

Daarna komt het geelgoud. Deze trilling heeft te maken met de Vaderkracht, het mannelijke bronprincipe.  (Ra-kracht) Deze kracht komt het moederlicht aanvullen en versterken.

Als dan het witgoud er zich later in Maart doorheen gaat mengen, komt er een bezegeling tot stand. De nieuwe mens wordt in het nieuwe moeder-vaderlicht opgenomen en tot in zijn diepste kern samengesmolten in intense vurigheid. Zodat met het Paasfeest deze integratie een feit is.

De gouden straal is dus ook weer een bekrachtiging op alles wat zich  tot nu toe in 2015 in het innerlijk van de nieuwe mens aan het afspelen is.

Zie voor je dat bij elke activatie de chakra’s een  krachtige, spiralende werking opbouwen. Zodra de straal in ons wezen valt, bouwen er zich spiralen op van binnenuit de kern. Deze bewegen naar buiten toe en mengen zich door het paars roze veld. Als bliksemschichten schieten zij er door heen en maken ruimte. Alle gouden spiralen doen het zelfde. Hierdoor wordt de pompkracht  van de chakra’s enorm versterkt.

Ik hoop dat jullie je nog herinneren dat ik verteld heb dat afgelopen kerst 2014 ons gouden lichtlichaam geactiveerd is. De chakra’s pompen deze energiespiralen door dit energieveld heen naar buiten. Zo wordt maand na maand de kracht in dit gouden energielichaam geactiveerd en versterkt.  Het laadt dagelijks op en wordt steeds kleurrijker van substantie.

Houd er rekening mee  dat elke activatie pittig is. Ons nauwelijks herstelde  en hier en daar nog zwakke energieveld wordt ongelooflijk hard aan het werk gezet om al dit nieuwe licht te ontvangen, te geleiden en te verspreiden. Dat is enorm heftig. We kunnen daardoor nog steeds niet zeggen dat het leven er gemakkelijker op wordt. Elke cel, elke zenuw, elke vezel van ons lichtlichaam en ons fysieke lichaam moet aangesloten raken op dit organische systeem.

In een wereld die steeds probeert ons omlaag te trekken is dat heftig. Het duister is sterk om ons heen aanwezig en probeert het algehele lichtveld van de planeet te ondermijnen.

Gelukkig krijgen we steeds meer back-up binnenin ons systeem. Maar we moeten ook leren ons niet uit die systemen te laten trillen door externe factoren. Deze externe  factoren kunnen heel gemakkelijk intern worden als we angst en paniek toelaten in dit prachtige energieveld.

Bewaak jezelf en laat je niet uit de comfortzone trekken.

Blijf dicht bij jezelf en jouw waarheid.

Ga niet in discussie, sluit je niet aan bij heftige bewegingen op welk niveau dan ook.

Blijf zitten in de lotusknop van je nieuwe leven. In een volgend artikel leg ik uit wat ik daarmee bedoel. Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email