De Lotusknop

De Lotusknop

We zitten in de kern van  een schitterende bloemknop.

De buitenste rand is diep magenta en ondoordringbaar voor lage trillingen.

Binnenin de knop smelten we samen met de kosmische energiestralen en de engelkracht die hierin verweven is.

Ik wil deze knop een Lotusknop noemen.

De Lotus komt omhoog uit de modder, net als wij uit de laagte komen en nu naar “ boven “ open willen stralen.

De lotusknop heeft aan de bovenkant een opening. Hierin vallen de nieuwe lichtstralen in onze prana-buis. En worden ze via de chakra’s in de breedte uitgestraald. Onder onze voeten ligt de heilige plaat van Erkenning. Lees hiervoor het stuk Ik bekrachtig, ik heilig, ik erken mijzelf.

Door de plaat heen schieten de kleurenstralen als wortels naar beneden. De oude tijdslijnen in. En ergens in deze verbinding weven zij zich prachtig in elkaar.

Wijzelf staan op het kruispunt van de oude en nieuwe tijd.

Nu we kosmische “ eiwitten”  aangeleverd krijgen in ons celbewustzijn, is het belangrijk dat de bloemknop zich niet voortijdig opent.

Da gaat nl. in al zijn glorieuze pracht pas gebeuren op 21 december 2015.

Als we binnenin deze knop alle energie ontvangen hebben die ons gevoed heeft en doorstraald tot in ons diepste wezen.

Zodat op het kruispunt van al onze tijdslijnen de lotusknop zich openen kan en laag na laag zijn prachtige bladeren kan open vouwen.

Zodat op dit moment vanuit al die zich openende bloemknoppen zoveel nieuw licht de wereld in kan stralen, dat de geur hiervan tot in de verste uithoeken te ruiken is.

De nieuwe tijdsgeur zal in eerste instantie naar Lotusbloemen ruiken.

Van bovenaf gezien kun je in je fantasie de knoppen zien staan. Rondom jou, rondom de anderen.  Afgedekt door de prachtige, dieppaars purper zwarte straal . Binnenin die knoppen gebeurt het magnifieke wonder.  En dat wonder laat zich pas zien als alle “ eiwitten” ontvangen zijn.

Dit jaar is ons eerste voedingsjaar.

We hangen aan de borst van de tijd.

Daarom is het erg belangrijk dat de bloemknop gesloten blijft. En niet voortijdig uiteen gerukt wordt.

Blijf zitten waar je zit, en verroer je niet.

Neem je plaats in binnenin de knop. Onderzoek alle uithoeken van je geest en lichaam en stuur het bronlicht naar ondervoede punten.

Het is JOUW jaar. Je wordt opnieuw in de knop gezet, om tot bloei te kunnen komen.

Laat je dus niet misleiden  door verkeerd voedsel dat van buiten af of door oude gedachtenpatronen in jou gebracht wordt.

Jij bent een goddelijk wezen. Een god/godin van deze tijd. Maar je bent pas in het kind-stadium van dit fenomeen.

Niets is belangrijker dan dat dit kind in alle rust tot zich nemen kan wat het nodig heeft  om “ GROOT” te worden.

Kies voor rust, genees jezelf van oude gevoelens en pijnen. Straal pijn en ongemak weg in de magentastraal. Gebruik de mest  die vrijkomt als voedingsbodem voor de Lotusbloem.

Je leven verandert, jij verandert. Mensen die blijven vast zitten aan de oude tijd negeren je  en vinden vaak de weg naar JOU niet meer. Dat is GOED. Zoals het hoort. Je hele focus verandert. Kijk daarom niet om naar hoe het was, maar kijk vooruit naar hoe het worden mag. Zonder vaste doelen, zonder  vastomlijnd gevoel. Onze engelen leiden ons weg uit de duisternis naar het licht, Niets kan dus blijven zoals het was, tenzij het oude ook van licht wordt en meebeweegt.

Een vreemde tijd. Een vacuüm, je hangt ergens in het luchtledige en kent je richting nog niet.

Geen nood, dat komt vanzelf. Forceer niets. Hoe ouder je ziel is, hoe meer rust je moet nemen. Je hebt kei en keihard gewerkt  om los te komen.

Nu zit je in de knop, je kan nog niet openstralen. Neem de tijd zoals deze zich aandient. De diepe magenta laag om de knop heen zet een scherm tussen jou en de wereld. Je bent een sprookjeskind in het hart van de goddelijke bloem, in de kern van het  heilige licht.

Daar zit je een beetje te neuriën en te zingen, de tijd staat even stil.

Geniet er van en maak je vooral geen zorgen.

Straks mag je dansen in het licht.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Stilte heet.

Print Friendly, PDF & Email