Het giftige groen

Het giftige groen

De groene straal is diep ingedaald in onze systemen en werkt tot in de kern van ons celbewustzijn om ons te helen. Dit helen gebeurt vaak door de antikracht die de plaats van de originele energie heeft ingenomen er uit te duwen.

Helaas zit er in ons celbewustzijn een onderstroom van giftig groen. Het groen van de afgunst, manipulatie en oneerlijkheden die zich door onze levens heen hebben voltrokken.

Door de wereld lopen gifgroene stromen als rivieren van vervuilend licht. En via dit licht worden velen bedwelmd en verlamd.

De  Elohim engelen van de groene straal helpen ons, om hiervan af te komen. Zij hebben in het wereldbewustzijn reservoirs gebouwd. En naar deze reservoirs worden de gifgroene stromen geleid en opgevangen.

Om de bekkens heen staan duizenden engelen. Zij stralen hun licht in de reservoirs.  Andere engelen gieten de schone groene stroom in de bekkens, tezamen met het goudgele licht van de Centrale Zon.

Wij staan rondom de bekkens en maken een poort van ons bewustzijn, zodat uit de onderstroom van onze meridianen al het giftig groen naar de reservoirs gebracht kan worden.  Al weer maar eens een heftig karwei.

Toch is het nodig dat al dit gif geconcentreerd wordt opgevangen en veranderen kan  van binnenuit.

Daarom staan wij in het centrum van dit proces. Eerst en vooral verbonden via onze kruinchakra’s met het schone groen. Door dit groen loopt het licht van de Elohim,  ook  in verbinding met het turkoois door onze pranabuis. Het spoelt tot in de diepste lagen van ons ZIJN het gifgroen er uit.

Ik raad je aan het gif los te laten. Spuug het uit, kots het uit, laat het los. Al dat moeraswater dat ons bewustzijn omlaag trekt en ons laat verdrinken in een verstikkend gasbel van onmacht mag weg.

Terwijl je de gifgroene stroom los laat, voel je de helende aanwezigheid van de engelen om je heen. Zij houden ons vast, bemoedigen ons en doorstralen ons met hun oneindige liefdevolle intenties. Zodat we onbelemmerd alles los kunnen laten, wat onze heling in de weg staat.

Zo zie je alweer maar eens, dat elke straal die indaalt, niet alleen op ons eigen celbewustzijn inwerkt, maar altijd ook op het Totaal.

Hoe meer gifgroen er transmuteren mag in schoon groen, hoe schoner de hartsmeridianen van onze planeet worden.

Als al het gifgroen op energetisch niveau is omgezet, stroomt het nieuwe licht uit de bekkens terug in de meridianen van de planeet. In ons.

En kunnen we eindelijk aan de echte heling beginnen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Heling heet.

Print Friendly, PDF & Email