De halve finale

De halve finale

Vandaag begint de indaling van de rode straal van de Elohim.

21 mei startte de indaling van de drievoudige gele straal. 21 juni werd deze straal verrijkt met nog meer goudgeel en ook oranje.  Nu op 21 juli wordt de gele straal alweer maar eens verrijkt met de stralende, goudgele tinten uit de Grote Centrale Zon en daarin wordt nu ook het rood verwerkt.

Zo kan het gebeuren dat we vanaf 21 mei op permanent niveau in verbinding staan met het bronlicht en dat dit licht via de pijnappelklier, en de zonnevlecht ( denk aan de zonnekamer) in ons celbewustzijn wordt overgezet.

Met name de onderste drie chakra’s ondergaan daardoor een sterke opwaardering. En dat voelen we. Emoties van allerlei aard dienen zich aan. Het lijkt soms alsof we geen grip meer hebben op onszelf. Hoe dieper het geel-oranje-rood indaalt in de onderste chakra’s hoe meer bestaansrecht dit licht opeist. Letterlijk. Ook in ons worden patronen wakker die met dit recht te maken hebben. We kunnen het niet meer verdragen als anderen onze rechten schenden, op welke manier dan ook. Het allergiepunt zit overvol. We moeten wel onze stemmen laten horen en voor onszelf opkomen.

De energie van daadwerkelijkheid wordt wakker. We moeten gaan kijken waar we ons bevinden en wat we werkelijk willen.

Via elk levend wezen wordt dit licht overgezet in de matrix van onze planeet. 3 maanden lang worden de matrixen doortrilt met dit heftige licht. Het zoekt zijn weg in tijd en ruimte, raakt allen aan die in de wind der verandering mee willen gaan.

De commotie die dit oproept in de wereld is groot.

Naar augustus toe ( de 8-maand) wordt de druk opgevoerd. Augustus wordt de grootste omzetmaand ooit. Alle 8-waardes worden aangetrild en doorstraald. De maand augustus wordt een schakelmaand. We schakelen over naar andere waardes.  Het komt er NU op aan. Waar kiezen mensen voor. Het rode licht dat binnenstroomt activeert daadkracht en verzet tegelijk.  De waarde van alles wat leeft op de planeet wordt duidelijk gemaakt.  Het is nu niet te overzien wat er na augustus staat te gebeuren. Veel hangt ook weer af van de vrije keus van de mensheid. Waar kiest deze voor. Hoe mogen patronen doorschakelen naar andere waardes. Hoe kiest ieder persoonlijk voor zichzelf en hoe gaat deze micro keus van belang zijn voor de macrokeus van het Totaal.

Ik raad jullie aan om puntjes op de i te gaan zetten. Kies bewust voor waar je staat en handel op die plaats naar eer en vermogen.

De doorschakeling is begonnen en er is geen weg meer terug.

De verandering “ hangt” in de lucht en niemand weet waar het naar toe gaat.

Alhoewel vele zielen in deze tijd dat “ innerlijk” wel weten, hun ziel maakt hen dat voortdurend duidelijk.

Werp angsten en aarzeling af.

Stap over in vertrouwen en keus.

Dat wat we niet meer willen MAG op houden te bestaan. Als we maar duidelijk kiezen.

De laatste download is begonnen.

Het wordt een heftige maand.

Denk aan de “ wachtkamer”. Kook liever over in de wachtkamer van je innerlijk beleid, dan dat je dit met de wereld deelt. Want de wereld staat op ontploffen. Ieder trillinkje van woede en frustratie komt op het vuur van deze tijd terecht en dit kan al snel een brandstapel worden waar alles en niets op geofferd dient te worden.

Houd vertrouwen dat ook dit voorbij gaat.

Blijf dicht bij jezelf.

Laat de verrijking maar komen.

En besef dat je daardoor alweer een stap verder staat dan gisteren en eergisteren. Want elke dag in deze komende maand schakelt je door naar een hogere frequentie.

Zo snel dat je het zelf bijna niet kunt bijbenen.

Je voertuig wordt klaar gemaakt voor de volgende rit.

Blijf geduldig.

Overhaast niks.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email