Vortex 1

Vortex 1

Ik ga proberen uit te leggen hoe belangrijk het is dat de energie vortexen in ons systeem gelijkwaardig aan elkaar draaien en schakelen.

Je hebt links en rechtsom draaiende vortexen.

Als deze op een natuurlijk manier met elkaar samenwerken, dan zorgen ze er voor dat er een uitgekiende vorm van energie door ons bewustzijn heen verwerkt wordt. De vortexen grijpen op sommige punten in elkaar en werken samen aan de uitbalancering van kosmische en aardse energieën. Daar waar de vortexen in elkaar grijpen, ontstaat er een uitstromende, naar buiten toe gerichte beweging. Een uitstoot van energie.

Op deze manier kan er energie vanuit de kosmos indalen en kan er aarde energie omhoog stralen. Wij aardse mensen dragen in ons bewustzijn, binnen ons Mer Ka Ba systeem die vortexen met ons mee.

Via ons bewustzijn zouden we dan een gelijkwaardige mengeling van energiepatronen mogen ervaren die door de chakra’s heen  naar buiten toe een uitstoot van hoogwaardige energie zou laten zien. Voedsel voor de aura van de wereld.

Zo zijn er  plaatsen op de wereld waar enorme vortexen in elkaar grijpen.

Van boven naar beneden en andersom. Een ziel die uit de kosmos komt, moet op een bepaald moment vanuit de kosmische vortex “ overspringen” in de aarde vortex, zodat deze zich verbinden kan met het aardse leven.

Jammer genoeg is de verbinding van de vortexen in de achterliggende eeuwen erg verstoord geraakt.

Als je de  spiralende lijn van de vortexen volgt die uit de aarde omhoog reikt, en de spiralende lijn die omlaag reikt vanuit de kosmos, dan moet er ergens een integratiepunt zijn.

Dat integratiepunt is erg belangrijk. Als beide  punten elkaar raken, oftewel in elkaar grijpen dan spiraalt de aarde energie  duizenden kilometers omhoog de kosmos in. Andersom lijkt het alsof de leylijnen en matrixen van de planeet een enorme injectie kosmisch licht toegediend krijgen als de punt van de kosmische vortex helemaal naar beneden door schiet in de Aarde vortex.  De chakra’s van de planeet zouden daardoor een krachtige uitstroom van hoogwaardig licht produceren die door al het leven op aarde opgenomen kan worden via de leylijnen.

Jammer genoeg is de kracht van de Aarde-vortex vertraagd. Door alle  verzwarende omstandigheden op aarde, die zwaardere moleculen met zich meebrachten is de opspringende kracht van de aarde vortexen erg laag geworden.

De uitreiking naar de kosmos is nog maar een fractie van wat het was.

Daar hebben kwaadwillende zielen “ gebruik” van gemaakt.

Door de zwaardere elementaire kracht konden zieledeeltjes die “ terug” mochten naar de kosmos oftewel de bron, niet hoog genoeg meer klimmen op de kosmische ladder. Waardoor zij vastliepen in de aarde vortex.

Eeuw na eeuw werd de vortex daardoor zwaarder. En rondom deze vortexen werden de astrale werelden gebouwd. Doordat men niet  meer overstappen kon in de kosmische Vortex bleef men hangen in de Aarde vortex.  Die daardoor overbelast raakte en mistig. De weg der zielen speelde zich meer en meer af  langs de spiralende weg van de Aarde vortex zelf.

 

Wordt vervolgd.

Print Friendly, PDF & Email