De geboorte van kleur

De geboorte van kleur

Ons bewustzijn is in staat om op een speciale manier kleuren in zich op te nemen. Hoe uitgebreider de ruimte in de aura wordt en hoe meer pigmentcellen er komen, hoe iriserender die aura wordt. Vooral nu de kosmische energie indaalt straalt de energie als nooit te voren. Op geestelijk niveau kan men ook zien in welke staat van ontwikkeling het bewustzijn van de mens is. Hoe meer kleur, verdieping zijn bewustzijn uitstraalt hoe verder de integratie is gevorderd. Voor menselijke ogen is dit niet waarneembaar. Zelfs voor helderzienden zijn op dit niveau niet alle kleuren meer waar te nemen. Ook wisselen deze kleuren per moment. Of per dagdeel. Basiskleuren kunnen er zijn in een constante factor. Maar in die basis wisselen de pigmentcellen van intentie. Net wat er nodig is op een bepaald moment. Als er vanuit verschillende kosmische richtingen oproepen komen, dan past de aura zich aan. Het neemt de kleurstelling van de oproepende energie aan als dit nodig is. Het bewustzijn zelf filtert de verschillende richtingen en bepaalt wat nodig is of niet. Zo kan men vanuit de kosmos ook een diepe kleurintensiteit in de aura oproepen, waardoor het bewustzijn van de betreffende mens of zielsgroep in die kleurstelling oplicht. Het kleurenpalet in onze aura's heeft zich enorm verdiept en biedt dus veel meer mogelijkheden dan voorheen. Het is een prachtig schouwspel om te zien. Doordat onze aura's meer kleuren uitstromen, reflecteer dit in de omgeving. De mineralenwereld, het plantenrijk, de dierenwereld nemen deze energie als een spons in zichzelf op en beginnen dit ook uit te stralen. Zo komen al deze verschillende bewustzijnsgroepen in een kleurrijk geheel bij elkaar. Het DNA in onze cellen wordt hierdoor aangetrild en wakker gemaakt. Het verandert. Het licht op in andere kleurvolgordes en het werkt in op de Totaalaura van deze wereld.
Nu al is waarneembaar vanuit de kosmos dat die kleuren een groot bereik opbouwen. Zich hechten aan het sterrenlicht en zich voortzetten naar de kosmos zelf.
Waarop het antwoord gegeven kan worden. Zo roepen wij elkaar op ( mens, dier, plant en steen) om tot een diepere ontwikkeling te komen. Zo roepen wij met elkaar de dimensies op die nog buiten ons dagelijks bewustzijn vallen en vragen wij hen om mee te doen met de lichtoverdracht. Lichtsferen, engelenrijken, natuurwezens, sterrenwezens, planetaire wezens en kosmische wezens versterken elkaar in de overdracht van deze energie. Bepaalde krachtplaatsen op de aarde worden opgeladen tot in de kern en kunnen nu veel meer kleur/energie in zichzelf vasthouden. De innerlijke kanalen van het aardebewustzijn vullen zich met nieuw licht, dat in staat is zichzelf krachtig uit te drukken in onze tijd.

Dat wat grauw leek te zijn licht op vanuit de kern en straalt een bijzonder licht uit. Kijk bijv. naar de huid van de aloude draken, zij zijn grauw en grijs. Maar als zij zich opladen aan de kosmische kern van de aarde ontwaken hun pigmentcellen en stralen zij hun aloude kleurpatronen weer uit. Deze kleuren zijn zo intens en helder, onbeschrijflijk. We zijn op een punt aangekomen dat de oerbronnen weer tot leven komen en met die oerbronnen ontwaakt het "oude" leven. De draken zijn een vorm van leven die al in de eerste ontwikkelingsperiode van de aarde hier waren. Zij hebben met hun werkkracht en energie veel tot stand gebracht. Hun energiepeil is heel hoog. De vibratie in hun bewustzijn is zo hoog dat dit eigenlijk voor het menselijk oog niet waar te nemen is. Je kan het meer voelen dan zien. Draken zijn heel intelligent. Ze overzien in een oogwenk een situatie en passen zich dan aan. Draken zijn niet op te roepen. Zij komen zelf, wanneer zij de tijd rijp achten en kiezen hun eigen werkveld uit. Als je uitgekozen wordt om met een draak samen te werken dan betekent dit wel iets. Ze kiezen jou uit voor je kracht, voor je inzet. Je hebt bewezen dat je in staat bent om met een bepaalde kracht in deze wereld te staan. Of je hebt gestreden om de duisternis uit je kern weg te krijgen en wordt daarvoor beloond. Of je hebt van oudsher een band met deze dieren en daarom zoeken ze je nu weer op. Ze zijn blij dat er weer mogelijkheden gevonden zijn om de kosmische verbindingswegen te openen en werken actief mee aan de wederopbouw van het kosmische wegennet. Het zijn enorme gravers. Doordat de kosmische zon weer schijnt in het aards bewustzijnsveld worden zij weer opgeladen en hervinden zij hun kracht. Die kracht geven ze door aan ons. Om ons te helpen, beschermen of op te laden. Om onze krachten vrij te maken. Om onze kern te versoepelen. Zodat de inkleuring vrij komt en het kleurenspel kan beginnen. De uitwisseling van energierijke trillingen, die voedend en masserend inwerken op het Totaalbewustzijn.
Misschien word jij op een dag wakker en merk je dat je gedroomd hebt dat een draak je opriep. Of krijg je in een visioen een draak te zien. Weet dan dat je op de èèn of andere wijze in dit oeroude energienetwerk begint te werken. Het kan zijn dat tezamen met dit bewustzijn, in een ver verleden, ook een deel van jouw bewustzijn is ingeslapen. En dat er in deze tijd een kleurrijk deel van dit energieveld terug ontwaakt. Van oudsher zijn we immers verbonden met de oerpatronen. Het scheppingslicht. Door dit oude/nieuwe licht weer toe te laten in je bewustzijn wordt je stralender dan ooit. De draak raakt de innerlijke kern aan, waardoor de intensiteit van je lichtwezen groeit. Je laat uit je cellen nog even een diepe, grauwe laag los, de laag die jou vasthield en belemmerde in je oorspronkelijke kleuren te schitteren. Misschien wordt je even ziek. Misschien komen er nog wat emoties omhoog, maar dit voelt aan als een bevrijding. 
Ik heb de laatste tijd veel visioenen over draken gehad. Een deel hiervan heb ik beschreven in de doorgevingen. Het raakte me dieper dan ik mezelf wilde toegeven. Deze week was er steeds een reuzenlibelle om ons heen. Echt een enorm beest,blauwgroen van kleur, wel 10 cm lang en een kop van minstens 1 cm doorsnee. Hij vloog naar binnen in ons huis en als we buiten waren ratelde hij om ons hoofd. Zijn vleugels maakten zo veel lawaai dat ze klepperden. Toen ik een vriendin vroeg om in haar dierensignalenboek te kijken wat dit betekende, bleek dat dit beest het oudste insect van deze wereld is. Minstens 180 miljoen jaar oud. Dat deze insecten nauw verwant zijn met de draken. Van oudsher uit de drakenlijn gevormd en als enigen overgebleven op deze wereld in de fysieke vorm. In het engels worden deze dieren niet voor niets dragonfly genoemd. Een bijzonder, fysiek teken dus. Het ontroerde me sterk. Niet voor niets dat mijn partner en ik deze week ziek geworden zijn. Verkouden, grieperig en moe. De drakenenergie werkt op ons in. Oude lagen laten los en halen de oorspronkelijkheid in ons naar boven. Er bereiken me meer signalen vanuit allerlei richtingen dat mensen griep krijgen of hier aan verwante kwalen. Niet het koude weer is daar debet aan ( al helpt het wel mee, om de ziekte los te maken) maar het drakenlicht is de echte "schuldige." Met plezier en blijdschap laten we dus weer een oude laag los, waardoor de werkelijke schittering naar boven kan komen. Niet alleen de kosmische energie werkt op ons in om ons weer "helder"te krijgen. Maar nu de oerbronnen in het aards geheugenveld weer gaan werken en deze verbindingen gekoppeld worden aan de kosmische bron wordt er van beide kanten op ons ingewerkt. Heftig, maar noodzakelijk en tegelijkertijd geweldig. Verzet je niet hiertegen, maar onderga het en probeer je te verheugen in het openingsmoment. Want jouw ziel kan als nooit tevoren door je huid heen gaan stralen en de pigmentcellen in je wezen doortintelen. Het prikt en jeukt en tintelt. De oude huid laat los en de nieuwe breekt er door heen. Een vreugdevol moment.

Print Friendly, PDF & Email