Schoonmaken en verwijderen van de voorouderblauwdrukken

Schoonmaken en verwijderen van de voorouderblauwdrukken

Deze zomer is er diep ingewerkt op de energie van de voorouderlijnen. De diamanten trilling die instroomt vanuit de kosmos is sterk. Je voelt gewoon dat lichaam en geest hard moeten werken om de trillingen te kunnen verwerken. 
Nu is de opstap gemaakt naar de volgende fase. Dat houdt in dat alle patronen die gekoppeld stonden aan ons en onze voorouders onder de loep zijn gelegd en uitgeslepen door het diamanten licht. Diamant brengt ordening aan. Nieuwe structuren komen bloot te liggen. Eeuwenlang hebben we gewerkt aan de uitzuivering van de wortelverbindingen. Ik heb hierover al regelmatig geschreven.
Nu stroomt de nieuwe energie diep door naar onze wortelaanhechtingen. Die aanhechting kun je visualiseren als een kristal in je basis. In het middelpunt van de aarde. In dat kristal zitten allerlei coderingen ingeslepen. Coderingen die teruggrijpen op de basispatronen van de voorouders en jouw eigen taak hierin. Je moet je voorstellen dat je zo hard gewerkt hebt aan de opbouw van de nieuwe frequenties dat jouw energie nu de overheersende trilling doorbreekt. Je stroomt het diamanten licht door naar dit kristal. Je visualiseert dat het kristal volledig oplicht en dat de trillingen van de nieuwe tijd sterker zijn dan die van de oude tijd.
Met andere woorden, was jouw aanwezigheid in het basiskristal eerst alleen maar zichtbaar als een gloeipuntje…nu heb je de kracht om dat puntje zo sterk op te lichten dat het doorbreekt, zodat het de Totaliteit van het kristal van binnenuit gaat verlichten. Alles wat er niet meer in hoor zal losschieten en verdwijnen. Oftewel; de nieuwe energie overschrijft de oude en verandert hen in de kern. De gloed die vanuit dit kristal loskomt schiet naar het bewustzijn van allen die in deze voorouderlijke energie met jou verbonden zijn. En komt aan in hun onderbewustzijn. Waar men ook vertoeft. Zo worden geslachten vanuit de kern aangetrild en in beweging gebracht. Een herordening van de energie. Je kunt in gedachten contact maken met je voorouders en hen dit licht aanbieden als een geschenk. Laat ze vrij in het aannemen van dit geschenk, het is en blijft hun keus. 
Zie voor je dat dit licht als een bliksemschicht inslaat in jouw basiskristal en van daaruit zijn stroom verspreidt in jouw netwerk. Visualiseer dat er vanuit jouw basiskristal stroomdraadjes lopen naar andere kristallen binnen jouw netwerk en dat jij die stroom aanlevert. Men kan deze stroom binnen laten of niet. Het mag duidelijk zijn dat velen binnen dit netwerk de keus voor het licht al gemaakt hebben, anders was JIJ niet geboren binnen deze energiecirkel. Het is aan hen om het moment te bepalen of men die stroom aanneemt en gaat gebruiken.
Zo kun je, je voorstellen dat er in de kern van de aarde steeds meer basiskristallen opgloeien. Er wordt meer en meer licht geboren in de duisternis. De compacte kern verzacht van binnenuit en maakt zijn verharde massa vloeibaar. Dat wat vast zat komt los en begint te stromen vanuit de kern.
Zo kan het zijn dat de coderingen van de oude tijd loskomen en vervliegen. Dat de oude blauwdrukken verdwijnen en er nieuwe voor in de plaats komen. Dat door jouw bewustzijn heen dit alles zich voltrekt en dat JIJ in het centrum van dit gebeuren staat. Heel heftig. Je twijfelt soms aan jezelf of je dit wel aan kunt, want natuurlijk ondervindt je daarvan soms lichamelijke en/of geestelijke ongemakken. De hele zomer lang is het voltagegehalte opgeschroefd en op jouw bewustzijn gericht. Houd jezelf daarom zo open mogelijk. Pieker en denk niet te veel…stroom, stroom, stroom, want alleen dan raak je de overdruk kwijt die zich opbouwt in je systeem. Leg je er bij neer dat sommige dingen even niet te plaatsen zijn. Het is alles werking en stroming. Een universeel vat met nieuwe energie stort zich uit over de mensheid hier op aarde. Je zou er bijna in verdrinken…maar dat gebeurt niet. Je geeft het door naar de wortelverbindingen en daar doet het zijn werk. Realiseer je elke dag dat je een doorgeefkanaal bent. Dat de oude en de nieuwe tijd elkaar ontmoeten in je kern en dat dit flinke bevingen ten gevolge kan hebben. Laat je niet van de wijs brengen. Geloof in jezelf en je innerlijke kracht en je komt er door heen. Jij bent de transformator hierin. Je maakt het fundament voor de nieuwe tijd. Jij bent de oermoeder/vader. Vanuit JOU en onze tijd vindt de geboorte naar de toekomst plaats. Je stroomt door naar de diepte, verwerkt alles wat uit de diepte loskomt tot een basisenergie. En daarop kan de nieuwe tijd zich enten. Nooit zal ik zeggen dat dit gemakkelijk is. Dat is het nl niet. Wel zal ik zeggen dat dit de enige manier is om naar de nieuwe tijd te verhuizen. IN, MET en Door jezelf wordt dit alles geboren. Nieuw leven creëren is in deze aardse tijd vaak nog een pijnlijke zaak. Door mee te stromen, verminder je die pijn en open je het geboortekanaal.
Je hebt gekozen om aanwezig te zijn in misschien wel HET belangrijkste omslagpunt aller tijden. Een bewuste keus. Niemand heeft je gedwongen. Je wilde er bij zijn en niks missen van dit spektakel. Werk zo hard je kunt. Verspil geen tijd meer aan nutteloze zaken. Dat kost je veel te veel energie. Zonde van je tijd. Steek die tijd maar in het nieuwe, het mooie en geniet van alles wat zich openbaren gaat hierin.

Ik wens je een prachtige nieuwe tijd toe.

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email