De Engelpoort

De Engelpoort

Het valt me op dat er de laatste dagen veel engelpoorten gebouwd worden in de aura's/ het bewustzijn van veel mensen.
Ik zie dan een engel van achteraf verschijnen. Hij stapt de aura in van de desbetreffende mens en begint ruimte te maken. Na verloop van tijd staat er dan aan de achterkant van die aura een blauwdruk van zijn wezen. Ik noem dit een engelpoort. Een stralende, transformerende,lichtgevende energiepoort die de engel gelegenheid geeft om dichter bij ons te zijn. En als de engel de mens dan verlaat om bezig te zijn met andere zaken, blijft de blauwdruk overeind staan. Dus ook als hij persoonlijk afstand neemt, is zijn energie er nog altijd en kan deze poort als instroompoort blijven dienen. Heel mooi. Bij veel zielen is dit ook hard nodig. Blijkbaar openen veel zielen zich eindelijk. En mag het engelbewustzijn een stap dichterbij komen. Deze engelpoort heeft een tweezijdig doel. Via de poort kan er ingewerkt worden op het bewustzijn van de desbetreffende mens zelf. Maar ook de zielen die via deze mens de weg naar het licht willen bewandelen, mogen door deze engelpoort heentrekken naar de nieuwe dimensie.
Vooral nu er zo diep ingewerkt wordt op de voorouderenergie en velen van hen via deze poort naar het licht mogen vertrekken, is het geen overbodige luxe om deze engelpoort in je bewustzijn te weten staan.
Ik heb al gezien dat de blauwdruk van deze poort nooit meer zal vervagen…ook al zijn wij zelf op een gegeven moment niet meer aanwezig in deze tijd,de engelpoort zal er altijd blijven staan. Als symbool. Als wegwijzer. Als hulpmiddel voor de achterblijvers die toch nog aan willen sluiten en deze poort als doorgang kunnen blijven gebruiken. Als bescherming. Als afsluiter van deze tijd. Als nieuw begin voor de komende tijd. Als wachters op de grens van deze tijd zal het engelbewustzijn deze vele poorten opbouwen. Op elkaar aan laten sluiten en er een holografisch systeem van maken. Een erfenis die we na mogen laten aan de aarde. 
Duizenden engelen die hun zielsenergie verbinden met ons en onze tijd.
De grens van oud naar nieuw wordt gebouwd met engellicht. 
Wat is dit een prachtig weten.

Print Friendly, PDF & Email