Kristalaktivaties

Kristalaktivaties

De kosmos heeft deze week twee mannen op mijn pad gestuurd die in hun bewustzijn een blauw kristallijnlichaam dragen.
Al verscheidene weken voel ik de pleïadische energie diep instromen.
Johan, de vader van sterrenkindje Oscar is zo’n drager. Oscar heeft sinds zijn komst diep op zijn vader ingewerkt en de prachtige kristallen die in hem sliepen omhoog getrokken. Ik hoef alleen nog maar mijn hand op hem te leggen en de kristallen schieten tevoorschijn. Vooral in het buikchakra komt een grote tevoorschijn. Ik activeer hem en trek het licht door naar zijn voeten. In zijn heupen en benen komen kristallen snoeren omhoog, van hemelsblauw licht. In de voeten aangekomen trek ik de energie door naar zijn basis. Johan zelf zal het kristal dat bij hem hoort in de kern van de aarde opzoeken en activeren. Zodat hij op de dag dat dit gebeurt dit ook werkelijk ervaren kan.
Het kristal ligt op het pleïadische instroompunt waar Johan woont ( grensgebied Nederland – België). Ik zie meerdere lichtwezens gekleed in lila-blauwe gewaden om ons heen staan die op dit alles diep inwerken. Ze doorstromen zijn lichtaderen en werken in op het lymfestelsel. Ook in dit stelsel opent zich een kristallijnen snoer van hemelsblauw licht. Blauw betekent genezing. Pleiadisch licht werkt in op de doorstroming van energiecellen en de waterhuishouding van ons mensen en de aarde. 
Johan heeft lange tijd niet meer met energie gewerkt, pas in dit leven ontwaakt hij terug in zijn kristalbewustzijn en kracht. En die kracht geeft hij door aan vele anderen. Want in samenwerking met het grote kristal in zijn basis, zal er nog meer kosmische energie naar de aarde gebracht kunnen worden. Dit kristal staat geschakeld aan andere kristallen. En zal hen vanuit de kern gaan verlichten. Een netwerk van pleïadisch geneeskrachtig doorstromend licht zal geopen worden. En Europa in gaan stromen.

De volgende kristaldrager ( Rafaël) woont in Utrecht. Ook in zijn bewustzijn ligt een machtig blauw kristal. In dit kristal zijn vele coderingen verwerkt. Ik zie dat hij door vele levens heen het kristal heeft afgeschermd. Bewaakt met zijn leven. De herinnerring er aan verdrongen. Om zodoende de zuivere informatie die hierin aanwezig is niet prijs te geven. ( lees hier meer over bij de tempelwaarnemingen en graalcoderingen).
Vele levens heeft hij rondgezworven, nergens een thuis kunnen vinden en geen blijvende verbindingen gekend. Altijd onderweg en zich verplaatsend. Onzichtbaar aanwezig op deze wereld. In de luwte, zich verschuilend en het kristal meedragend tot aan de tijd van NU. Nu roept zijn ziel hem op om dit kristal weer vrij te maken en de codes die er in verwerkt liggen te verbinden met de netwerken van deze wereld. Hij begrijpt het meteen. Moet moeite doen om de kracht vanuit de buik te ontsluiten. Maar het lukt. Een prachtige hemelsblauwe gloed komt los, ik trek de stroom door naar zijn voeten en basis. Verdeel de energie over zijn bewustzijn. Een lila-blauw geklede pleïadische ziel staat bij hem en helpt hem hierbij. Ik verbindt zijn celbewustzijn met de kracht van het kristal. Met de coderingen. Laag na laag zal dit kristal zijn trillingen prijsgeven en aan de wereld schenken. En zijn bewustzijn zal een levend kristalbewustzijn worden, waarbij zijn energie onbelemmerd uit kan stromen. Wat een opluchting voor hem. Eindelijk kan hij een “ normaal” leven gaan leiden. Het kristal zal er voor zorgen dat hij veilig is en rust gaat vinden. Het kristal zal ook hem van binnenuit beschermen en leiden. In vertrouwen mag hij er van uit gaan dat hij zichzelf hervinden kan.
Eerst en vooral mag hij de kracht van het kristal gaan gebruiken voor zichzelf. In zijn eigen naam ligt de geneeskracht al besloten. DE verbinding met de engel Rafaël is er niet voor niets.
Hij is van oudsher een lichtpriester. Een priester van De Blauwe Tempel.

Zowel bij Johan als bij Rafaël zal deze kracht diep helend inwerken op de omgeving. Ik plaats bij beiden een transformatiespiraal, die in de omgeving waar zij wonen vele zielen naar het licht gaat helpen. Ik plaats deze in hun innerlijk huis. Vanuit de spiraal zullen er engelenhartenkamers geopend worden. De kamers zullen zielen opvangen die in deze transformatietijd een plek zoeken waar zij rust kunnen vinden.
De codes in de blauwe kristallen zullen allen herkennen en ontvangen. De engelen zullen met deze codes werken om allen te ondersteunen en verder te helpen.
Al 10 jaar lang bouw ik op regelmatige basis helingskamers door het energetisch bewustzijn van Nederland en België heen.
Dit alles zal daar ingepast kunnen worden en zijn prachtige werk kunnen doen.

Van lieverlee zal de codering in de kristallen los komen en zich verbinden met het leven hier op aarde.
Beiden mannen sluiten definitief een fase af en beginnen aan een nieuwe. 
Ze kennen elkaar niet, maar zijn onderling verbonden in een heilige opdracht naar zichzelf en de wereld, ieder op zijn eigen wijze.

Bijzonder om op twee dagen tijd deze mensen te mogen ontvangen en hun bewustzijn op deze wijze te mogen ontsluiten.

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email