Duitsland

Duitsland

Ik kom nog even terug op de hartsaderen van Europa.
Afgelopen zaterdag toen ik aan het werk was met Johannes uit Duitsland werd ons schokkend duidelijk wat een hartenpijn Europa geleden heeft na de twee wereldoorlogen van de vorige eeuw.
Ik zal niet in detail treden, maar we zagen beiden dat met name het innerlijk hart van Duitsland nog erg verkrampt is.
Toen we met ons innerlijk ook zagen hoe dit hart, gesitueerd in het midden van Europa, nog steeds de totale doorstroom van energie blokkeert in het Totale Bewustzijn van Europa zelf, wisten we dat het tijd was om een oproep te plaatsen. Ik doe het nu letterlijk. Maar de oproep is energetisch al uitgezonden. Gelukkig zijn miljoenen zielen zich bewust van het feit dat het verharde innerlijk hart van Duitsland hoognodig aan het infuus gelegd mag worden. Dit hart is echt noodlijdend. Enerzijds door de totale verharding en verwarring van toen en anderzijds door het grote gevoel van schuld dat hier nog in doorklopt.
De reactivering van de energie van de Venusstraal is dus ook bedoeld om de Totale doorstoom van liefde in Europa en daar vandaan naar de rest van de wereld te ondersteunen.
Met andere woorden; “ Het verkrampte hart van Duistland moet weer aan het kloppen gebracht worden”. De warmte mag er in terug gebracht.

De Siriuspoort heeft een sterke verbinding met Duitsland. En deze poort wil graag zijn energie en medewerking verlenen om Europa een zetje de goede kant op te geven.

In alle lagen van bewustzijn wordt er aan gewerkt om dit hart te ontsluiten. Te voorzien van nieuwe brandstof en kracht.
Ik geef jullie deze informatie mee, zodat je weet dat het herstel van alle doorstroomaderen op alle niveaus door Europa heen aangepakt zullen gaan worden.
Er zullen veel activaties plaatsvinden vanuit de Venuspoort. Niet alleen in Europa trouwens, maar wereldwijd.

Houd er dus rekening mee dat de Venusziel binnen in jouw wezen herhaaldelijk opgeroepen gaat worden om die activaties uit te voeren. Hetzij tijdens de slaap, hetzij in je dromen. Tijdens vakanties en daagjes uit..Kortom onze lichtvrienden zullen niet schromen om door de bewustzijnspoort van Nu heen al het mogelijke rendement te pureren.

Gedenk dit alles in je gebeden en meditaties, in je wensen en intenties en je zult vanzelf verbonden zijn met het Totale Proces van Heling.
Richt de energie van heling op de rivieren van Europa die door alle landen stromen. 
Richt de roze straal van Venus, via een prachtige rozenkwarts naar het collectief bewustzijn van de rozenkwartsaderen.
Stuur positieve gedachten naar overdrijvende wolken. Kleur hen in gedachten tot regenboogwolken.
Je zult zelf inventief genoeg zijn om hier je eigen toevoegingen aan te geven.

Rondom het huis van Johannes staan energetische collectoren, zonnepanelen en uitzendmasten opgesteld die ongelooflijk krachtig kunnen inwerken op de energie in zijn omgeving.
Daarom verbind ik jullie met de naam van Johannes. Zodat jullie een punt hebben waar je, je op richten kunt.
Johannes, je staat niet langer alleen…wij werken en denken met je mee. Jetzt geht’s los……

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email