Het verwijderen van kristallen bomsplinters

Het verwijderen van kristallen bomsplinters

Een opmerkelijk feit doet zich voor sinds ik beschreven heb hoe de gaten in de stratosfeer door het Ashtar Commando zijn gedicht.
Ik krijg mensen op mijn pad gestuurd die diep in vitale delen van hun bewustzijn geraakt zijn door kristallen bomsplinters. 
Tijdens de nucleaire ruimteoorlogen zoals beschreven in de desbetreffende waarneming, is er gebruik gemaakt van kristallen bommen. Toen deze bommen ontploften werden de splinters er van wijd de omtrek in geslingerd. Iedere splinter was als een mes zo scherp en in staat om alles op zijn weg te vernietigen of te doorboren. Miljoenen zielen zijn hierdoor geraakt en/of overleden.
Dit is wat mij getoond werd.
Ik zie bommen in allerlei afmetingen. Volledig van kristal. Geladen met hoog energetische energie. Alleen al de kracht van deze energie is zo sterk dat alles dat het op zijn weg raakt verbrand door de aanraking van de energetische kracht.( de kracht van kernbommen ver voorbij gaand) Andere bommen zijn dusdanig geprogrammeerd dat ze hun vernietigende energie gedoseerd loslaten. Ik zie bijv. een splinter in iemands lichaam binnendringen. De splinter nestelt zich vast en begint vanaf dat moment gedoseerd zijn straling los te laten. Dit leidt er toe dat het zenuwgestel van de geraakte persoon langzaam maar zeker degenereert en verzwakt. Ik zie nog veel meer mogelijkheden die ik hier niet benoem, omdat ik mensen niet op ideeën wil brengen, je weet maar nooit.
Terugkomend op de splinters wil ik vermelden dat nu blijkt dat de inslag van die splinter op de desbetreffende plek in het lichaam een enorme beschadiging in het energetisch veld heeft achtergelaten. Deze beschadiging is als een blauwdruk in ons bewustzijn blijven zitten en heeft zich door de  blauwdruk heen in ons DNA gevestigd.
Middels het DNA heeft de straling, de beschadiging vanuit die tijd NU nog invloed op ons gevoel van welbevinden. Als één van je voorouders geraakt is door zo’n scherf bestaat er een grote kans dat deze beschadiging zich generaties lang heeft doorgegeven en voor heel wat lichamelijk en geestelijk ongemak heeft gezorgd binnen de desbetreffende familie en dus ook in jou. 
Ik heb recent kristalscherven uit het energetisch deel van de hersenen weg mogen halen, bij verschillende personen, die elkaar niet kenden en ook niet op de hoogte waren van dit fenomeen. Ik heb gezien dat deze scherven enorm veel beschadigingen hebben aangebracht in het zenuwgestel, in spierweefsel enz. enz. De mensen aan wie ik dit uitlegden herkenden meteen waar ik het over had en begonnen zonder uitzondering onmiddellijk te huilen tijdens de uitleg. 
Maar ook op andere plaatsen in het lichaam heb ik al scherven verwijderd. Sommige van die scherven hebben zich in het lichaam verder versplinterd en zitten in de kern van belangrijke zenuwknopen. Ze kunnen van hieruit constant inwerken op het totaalbeeld. Dit houdt in dat het eigen energieveld moeilijk voorbij een bepaald punt van kracht kan komen. Een beetje alsof je door het moeras loopt, elke keer een stap dichter bij de vaste wal komt, maar je zakt steeds terug in het moeras, zodat je weer opnieuw moet beginnen. Voor veel mensen een herkenbaar gegeven.
Er zijn me veel meer inzichten getoond, ongelooflijk indringende beelden die gerelateerd staan aan ons totale DNAprogramma en onze gezondheid in welke richting dan ook. Ik wil volstaan met te melden dat het Ashtar Commando met man en macht bezig is om ons te helpen regenereren. Nu de gaten gesloten zijn en de energie kan stabiliseren, kunnen we zelf beter stabiliseren. Het één is het logisch gevolg van het ander. 
Nu de splinters zichtbaar worden en de verwijdering ervan massaal kan opstarten roep ik jullie op om er je medewerking aan te verlenen. Niet bang zijn, je krijgt juist hulp. Als je er ook maar enigszins een vermoeden van hebt dat je d.m.v. overerving zo’n splinter in je bewustzijn hebt zitten, waar dan ook, breng hem dan naar de oppervlakte van je bewustzijn. Met andere woorden ZIE DIT ECHT, doe het niet af als fantasie, maar zie het echt. Kijk goed waar die splinter zit, hoe diep het in je bewustzijn zit en welke vitale delen onder invloed staan van de straling er van. Het feit dat dit GEZIEN kan worden is het meest belangrijk, wat zichtbaar wordt kun je verwijderen. 
Hoe verwijder je zo een splinter?
Het beste is om met licht en kleur de splinters los te weken, hen op te zien lossen, de spanning uit je zenuwgestel weg te zien vloeien en daarna jezelf op te vullen met helende, voedende energiestromen.
Je kan ook een kristallen splinterdoosje bedenken, de splinters met een pincet er uit trekken en ze in het doosje leggen. Als je alle splinters hebt verzameld vraag je of iemand van het Ashtar Commando dit doosje op komt halen. Er zijn vele vrijwilligers die dit graag komen doen.
Je kunt ook simpelweg afspreken dat je niet langer verbonden bent met deze blauwdruk, je wilt hem niet doorgeven aan je kinderen, de toekomst. Je geeft de energie aan het Ashtar Commando, die er korte metten mee zal maken.
Is het zo simpel? Ja dat is het echt. Je ging al naar deze wereld met de programmering hiervoor in je celbewustzijn. Ik help je alleen herinneren dat dit zo IS. Het komt nu aan het LICHT.

Niet schrikken als je kortstondig heftig ziek wordt. Je lichaam laat de programmering los en moet wennen aan de nieuwe situatie. Je kan overal heftige pijn krijgen, koorts, alsof je overvallen wordt door een enorme griep. Het is bijna te vergelijken met afkickverschijnselen. Generaties lang heeft de straling vastgezeten in je familie celbewustzijn en die laat je nu los.
Je kunt emotioneel even flink in de war zijn, heftige pijnen ervaren, het is echt een beetje dood gaan…maar zoals altijd schijnt het licht aan het eind van de tunnel stralend op je in en kom je na een weekje herboren tot leven.

Ik hoor jullie zeggen.” Nee he, niet weer”..Tja, ik weet het, lichtwerker zijn brengt offers met zich mee. Maar als daar tegenover staat dat we hoe dan ook aan het einde van deze rit kunnen zeggen dat we het Totale Celbewustzijn van deze wereld helpen bevrijden van oude pijnen, zodat de geboorte van de nieuwe wereld werkelijk een feit is, dan doen we het toch. Dit is nl. de insteek geweest van je geboorte hier op aarde. En troost je, ik beschrijf niet alleen, ik ga werkelijk mee door alle dalen en hoogtes, want niets wordt ook mij in dat opzicht bespaard.

Het Ashtar Commando werkt op volle toeren, in samenwerking met meerdere zielen uit allerlei universele richtingen. We doen het niet alleen, we doen het samen.  Ieder naar vermogen en kracht. De grootste kosmische samenwerking die er tot nu toe gaande is geweest op welke plaats in het universum dan ook. 2000 jaar geleden zijn we met elkaar volop van start gegaan en kijk waar we nu staan….
Zie de innerlijke tekenen van vooruitgang ontstaan. We doen het niet voor niets.

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email