De pleiadische sterrenpoort

De pleiadische sterrenpoort

Er gebeurt zo veel deze week. Ik moet deze prachtige belevenis beschrijven.

Vannacht toen ik in bed stapte en het licht uit deed, gebeurde er iets wonderlijks. Er begon onmiddellijk een zachte, blauwe gloed om mij heen te stralen en ik keek om mee heen en was zo geraakt door dit licht dat ik er bijna van moest huilen. De zacht Turquoise, blauwe gloed werd steeds sterker. Het begon in te werken op al mijn lichtlichamen, die zachtjes begonnen te vibreren. Op een bepaald moment voelde/zag ik dat mijn lichaam in een diamanten, facetgeslepen ovaalvormige kist lag. Alsof er om mij heen een soort voertuig werd gebouwd. Als ik door het voertuig heen naar buiten keek zag ik alles in een prachtige, intense gloed. Het licht werd anders, de omgeving veranderde en ik zag steeds meer etherisch. Mijn aandacht werd getrokken door blauwe gedaantes die de kamer in kwamen. Ze liepen om mijn voertuig heen, klopten er op en straalden een gouden energie naar mij toe. Ik voelde me onmiddellijk veilig. Er werd me gezegd goed op te letten en dat deed ik natuurlijk.
Ik keek met hen mee naar wat zij aan het doen waren en dit is wat ik zag.
Aan de voorkant van ons huis zag ik een groot holografisch scherm verschijnen. Lang gerekt vierhoekig,. In exact de zelfde kleuren en diamanten gloed als het voertuig. Het scherm was wel 144 meter in doorsnede en ook de hoogte was van hetzelfde formaat. De uiteinden waren het langst en het hoogst. Het scherm bevatte vele ingeslepen facetten, als ramen van licht. De blauwe gestaltes liepen om het scherm heen en controleerden of het goed stevig verankerd werd op deze plaats. Het licht er van begon door mijn slaapkamerramen heen te schijnen en verbond zich met het voertuig dat zich om mij heen geopend had. Het leek alsof ik langzaam via het scherm weg begon te zweven. In het midden van het scherm opende zich een ruimte en ik vloog/zweefde daar met mijn voertuig dwars door heen. En weer terug. Alsof er geoefend werd of één en ander lukte.
Het was een leuke ervaring. Zodra ik door het scherm heen zweefde, werd alles mistig en onduidelijk. Ik zag gouden en blauwe flitsen en het leek alsof ik een tunnelstelsel invloog die naar alle kanten zich uit uitstrekte. Bovenin het scherm vibreerde een gouden gloed. Af en toe flitste deze gloed door het hele scherm heen en dan zag ik dat er miljoenen ingegraveerde codes opflitsten. Deze codes communiceerden met elkaar en ik hoorde geluiden en hoge fluittonen. In het scherm voelde je alle tijd wegvallen. Er was niks dan dit geluid. Mijn voertuig begon te schudden,te laden en vloog met een enorme snelheid in het scherm rond. Alsof ik in een nanoseconde alle tunnels in en uit kon vliegen, zonder mijn richtingsgevoel te verliezen. Ik hoorde de blauwe gedaantes steeds vragen of het goed met me ging en eigenlijk kon ik er alleen maar positief op antwoorden. Het was gewoon heel erg leuk.
Ik vroeg me af wat de bedoeling hiervan was. Onmiddellijk schoot ik uit het scherm weg en vloog de kosmos in. Ik zag andere transparante blauwe voertuigen om me heen. Het leek wel een feestje. Ik had het gevoel dat ik naar huis ging. Ieder voertuig was herkenbaar middels een gouden symbool aan de zijkanten. Alsof de naam van de bestuurder in dit voertuig oplichtte en de harte energie van deze persoon als een vrolijke bliksemschicht het heelal in schoot. Na geruime tijd vlogen we een sluis in..ik vermoed de Sirius sluis. We schoten er meteen weer uit en in de verte zag ik duizenden blauwe planeten om elkaar heen wentelen. De Pleïaden. Wauw, dit was geweldig. We schoten door diverse planetenstelsels heen. Landden nergens. Maar terwijl we vlogen voelde ik dat het voertuig een miljoen scans maakte en dat de info hiervan zich vertaalde in lichtcodes in het voertuig zelf. Dit was nu eens echt top. I.p.v. bestudeerd te worden vanuit het heelal was het omgekeerd. Ik bestudeerde hen. De fotobeeldjes zitten in mijn geheugen nu en ik voel dat mijn lijf de informatie aan het verwerken is. 
Het werd tijd om terug te keren. Voordat ik het wist zag ik het scherm bij mijn huis weer en vloog er dwars door heen. Na nog een laatste rondje in dit hologram gemaakt hebben schoot ik er uit en lag ik in mijn bed. De blauwe gloed om me heen doofde langzaam uit en ik viel in slaap.
De blauwe gedaantes checkten mijn lichamelijke conditie. Ik voelde allerlei trillingen, wist dat mijn waardes gemeten werden en gecontroleerd en er was geen moment dat ik me onveilig of slecht voelde.
Het scherm voor ons huis staat er nog. Het is eigenlijk intenser en steviger van kwaliteit aan het worden.
Ik vermoed dat er nog vele ritjes in mijn voertuig zullen volgen, al of niet bewust. ( Ik hoop het laatste).
Het scherm bevat een sleutelcode die alleen gekend word door bevoegden. Niemand kan op eigen houtje dit scherm passeren zonder dat dit geweten wordt door de blauwe gedaantes. Het is een sleutelpoort naar de sterren.
Wat ongelooflijk gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat een ervaring weer.

Print Friendly, PDF & Email