Het verbinden van de aloude sterrenpoorten

Het verbinden van de aloude sterrenpoorten

Door de kosmos heen lopen duizenden onzichtbare energielijnen, die onderling allemaal op elkaar geschakeld staan. Via deze lijnen komen de galactische verbindingen tot stand die nodig zijn om tot uitwisseling te komen met andere afstemmingen. Op de kruispunten van deze tijdslijnen zijn sterrenpoorten geplaatst. Onze planeet wordt tot in de wijde omtrek omringd door sterrenpoorten. Het mooie is dat na de activatie van de blauwe kristallen in het aardebewustzijn ( augustis 2008) er een zodanige trilling aan het vrijkomen is dat er een heel patroon van sterrenpoorten geactiveerd kan worden. Deze poorten bevinden zich in dimensies om de aarde heen. Er zijn miljoenen van hen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de heropening van de pleïadische sterrenpoorten. Het is een feest om te zien hoe al deze poorten terug in bedrijf worden gebracht. Miljoenen zielen van dit lichtstelsel werken samen met galactische zielen om de juiste activaties uit te voeren waardoor zij ook daadwerkelijk gaan werken. Op de kruispunten van deze energielijnen worden grote clusters van kristalvelden geopend. Want de sterrenpoorten ankeren in deze velden. De zilveren straal en de blauwe straal zijn hierin het meest zichtbaar, in alle varianten van kleur. De engel Michael staat aan het hoofd van deze grote operatie. Waarin niet alleen de lichtstelsels verbonden worden, maar ook de hoog astrale werelden opgetrokken worden tot een veel hoger niveau van ZIJN. Deze poorten worden als het ware geïmplanteerd in het auraweefsel van de aarde en groeien van daaruit straalsgewijs de kosmos in. Nog niet alle poorten mogen werkzaam zijn. Velen worden in potentie klaar gezet en zullen de komende 100 jaar fase na fase ontsloten worden. Als alle poorten nl. tegelijkertijd ontsloten zouden worden zou de aarde ophouden te bestaan. We zouden ontploffen..de kracht zou veel te sterk zijn. Via deze poorten stroomt er nl. nieuwe energie naar ons lichtstelsel. De kracht die hieruit vrijkomt is ontzettend sterk. Als alle stekkers tegelijkertijd in het aarde stopcontact gestoken zouden worden, zouden we niet lang meer bestaan. Vandaar dat dit gefaseerd gebeuren moet. We willen niet ontploffen, we willen evolueren.
In de zielsnetwerken die rondom en door het bewustzijnsveld van de aarde heen lopen worden er op deze wijze vele nieuwe aansluitingen gecreëerd. Wij mensen op de aarde staan in het centrum hiervan. Onze bewustzijnspoorten moeten goed werken willen we de nieuwe stroom kunnen ontvangen en integreren in ons auraveld. Daar hebben we de laatste jaren hard aan gewerkt. Vandaar dat het nu tijd is om de sterrenpoorten te koppelen. 
Sommige punten in het aardebewustzijn zijn wat verder in ontwikkeling dan anderen. Ook vanuit dat standpunt bezien moeten we vooral denken aan het evenwicht in alles. Niets moet verder uit balans getrokken worden. Integratie is het sleutelwoord.
Wij zijn de sleutels in dit gebeuren. Ons bewustzijn is oud, is alom tegenwoordig en kan zodoende gebruikt worden als sleutelveld als de omstandigheden rijp zijn. Doordat we in de kern van ons wezen allemaal verbonden zijn met elkaar geven we de stroom door alle bewustzijnslagen heen gewoon door. Naar het verleden, in het Nu en naar de toekomst. We zijn de zekeringen van onze tijd en mogen niet oververhit raken. Vandaar ook de oproep om alle nieuwe energievelden goed te integreren alvorens nieuwe stappen te zetten. Dit beleidsplan is erg noodzakelijk. Hiermee voorkomen we onbalans. Fijn detail hierbij is dat we dus meer en meer opgeroepen worden om erg goed voor onszelf te zorgen. Om onze weerstand goed te houden en om ons niet langer te verbinden met de echo"s uit het verleden. Wij als mens op deze aarde dragen in ons bewustzijn een geheel nieuwe trilling mee. Een kostbaar fenomeen dat gekoesterd en verzorgd mag worden. 2000 jaar hard werken worden nu zichtbaar. Er staat een basisveld van kracht en in dat veld worden we uitgenodigd te blijven. Het is dus zeer belangrijk dat schaduwenergie geen kans krijgt om ons uit die kracht te trekken..of dat we ons door manipulatie of valse voorspiegelingen er uit laten trekken. Dicht in de kern van ons wezen, waar alles stil is en volmaakt mogen we blijven om onze lichtvrienden de kans te geven alle noodzakelijke aansluitingen te koppelen en in werking te brengen. Het gaat om de ziel van onze wereld, van onze tijd. Niets is belangrijker dan dat. Ons kosmisch bewustzijn groeit met de dag. De sluiers worden steeds dunner. Misleiding is alom aanwezig. Ook op dat niveau kennen wezens uit andere dimensies hun trucjes. Maar..die trukendoos blijft dicht als je na het verbreken van de oude contracten stellig door gaat op je pad. En consequent alle misleiding en afleiding weg blijft sturen.
Stel je dit plaatje eens voor. De aarde omvat door duizenden kristallen stroomdraden, verbonden met prachtige sterrenpoorten die op hun beurt weer geschakeld staan op andere interdimensionale afstemmingen. We worden meer en meer in het universele netwerk toegelaten. De verbindingen met onze lichtfamilies komen steeds dichterbij. Zouden we dat door illusies laten verblinden??
NEEN..we staan op het pad van licht en onze voeten lopen recht vooruit naar het licht van de Centrale Zon.
Alle aansluitingen zullen ons helpen terug te keren in het veld van Moeder en Vaderlicht waaruit we oorspronkelijk geboren zijn.
We worden opnieuw geboren en die geboorte mag feestelijk zijn. 
De poorten zijn schitterend, vol van licht, liefde, heling en pracht. Door die poorten toe te laten kunnen we het bewustzijn van de aarde helen. En terugbrengen in zijn oorspronkelijke setting.
We zijn zo dichtbij nu…GEEF NIET OP!!!!!


Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email