Uitleg

Aangevuld met een aantal artikelen waarin ik vanuit de doorleefde ervaring van mijn eigen leven beschrijf hoe ik opgeroepen ben om in deze code te werken. Het is lang niet gemakkelijk om dit alles te beschrijven. Duizenden woorden laat ik weg. Het gaat om een impressie. En zelfs deze impressie zal mensen hun wenkbrauwen doen optrekken. Ze zullen schamper lachen of me voor gek verklaren.

Ach, ik vergeef het hen. Zij kunnen niet weten hoe het is om mij te zijn en geboren te worden met deze bizarre opdracht in mijn levenscode. Wel vraag ik om respect en ook wil ik vragen of jullie al deze artikelen misschien zonder oordeel zouden willen lezen. Gewoon zoals het er staat te accepteren. En me geen honderden mails te gaan sturen om me op mijn waanzin te wijzen.

Ik ben nl. niet gek. Wel anders, totaal anders dan de meesten van jullie. En als je me werkelijk kent, dan weet je ook hoe normaal ik ben. Hoe helemaal niet opvallend of er op uit om aandacht te trekken. Ik Ben, dus ik leef zoals ik bedoeld ben te ZIJN.
Het anders zijn heb ik met veel moeite leren aanvaarden. Is ook niet zonder slag of stoot gegaan.

Het gaat in deze artikelen niet om mij, alhoewel ik de aangewezen persoon ben om hierin te moeten werken. Ik beschrijf alles zoals het mij is getoond. Door mijn ogen bezien en door mijn hart gevoeld. Dat maakt het niet van mij alleen, dat kan niet. We werken met zeer velen al een paar eeuwen aan deze projekten. Hoe een ander dat beleeft is niet aan mij om te vertellen. Ik kan slechts putten uit dat wat ik mocht beleven en zien.

Het is ook bijzonder leerzaam en boeiend. het zou zomaar kunnen dat ook JIJ er iets in herkent, onbewust of bewust.

Je kan er ook heel veel uit leren. En handelen in doortastendheid als het nodig is.

We zien wel.

Ik ga het avontuur aan. Lees je met me mee?

In liefde aangeboden door Tineke.

Print Friendly, PDF & Email