Dolfijnenenergie

Dolfijnenenergie

Deze Lemurische trilling is op het moment zeer actief. Al dagen lang zwemmen er dolfijnen om me heen als ik aan het werk ben. In vele tinten en maten. Vandaag nog was er een witte dolfijn met gouden ogen en een goudkleurige aura. Hij noemde zichzelf Sam. Toen ik moest lachen om deze simpele, erg aardse naam liet hij me zien dat hij het middenstuk uit zijn werkelijk naam gebruikte ( die naam was heel lang en onuitsprekelijk). Hij gebruikte de klanken er van om dichter bij de aarde te kunnen zijn. Toen ik de ontsluiting had voltooid en hij zeer verheugd om mijn cliënte heen zwom, was hij erg tevreden. Dolfijnen laten zich zien op momenten dat er doorstroming moet komen. Als er zeer diep verborgen emotionele blokkades los mogen komen. Ze fungeren dan als gids en helper voor die betreffende mens of situatie. Altijd zo liefdevol dat je er geen woorden voor kunt vinden. Hij maakte snerpende, zangerige geluidjes. Ik zag in het celbewustzijn van mijn cliënte blokkades openspringen en nieuw bronlicht kwam uit haar celbewustzijn omhoog. In alle kleuren van de regenboog. Dolfijnen hebben van oudsher een sterke verbinding met het Lemurische bronpunt in Hawaï. ( lees hierover ook bij de witte tempel deel 25). De regenboogbrug naar de kosmos is ook in dit gebied gesitueerd. Dolfijnen kunnen vanuit dit bronpunt de regenboogenergie naar ons toe brengen als zij dat willen en ons bewustzijn het durft te ontvangen.
Een witte dolfijn met een gouden aura is heel bijzonder. Die zie je niet heel veel. Ik zie dolfijnen in alle kleuren, maar zelden zo één als vandaag. Wit goud is sterk zuiverend en tot in de diepste niveaus helend.

Ook gisteren was er een cliënte bij wie deze energie als een zeepbel openbarstte uit haar diepste geheugen. Ik zag haar bij een dolfijnentempel. Op een heuvel gelegen. Rondom deze tempel waren meerdere kleinere bassins. Elke ochtend als de zon op ging werden de dolfijnen opgeroepen om te komen en zij zwommen dan naar de Tempel. Ze verdeelden zichzelf over de kleinere bassins. In de bassins was een zuivere, witte, platte steen aanwezig. Elke morgen kwam de priesters en priesteressen uit de tempel om samen met de dolfijnen de zonnegroet uit te voeren. Zij verbonden zich met het ontwakende leven. Ook verbonden zij zich met elke dolfijn afzonderlijk en begroetten hen bij hun naam. Iedere dolfijn reageerde hierop en maakt zijn eigen speciale geluid. Als men elkaar begroet had, werden er kristallen in het water gestrooid. De dolfijnen doken hen achterna, en droegen hen in hun bekjes terug naar de steen. Daar legden zij hen in een cirkel om de priester/priesteres heen.
De stralen van de opkomende zon werden weerkaatst in de kristallen. Zij vermenigvuldigden de stralen en uit ieder kristal barstte dan een fontein van regenbooglicht los. De dolfijnen die eerst in een cirkel om de steen heen stonden, recht op hun staarten, begonnen door elkaar heen te zwemmen en te buitelen. Zij doken door de regenboogstralen heen in een blij verwachtingspatroon. In ieder bassin gebeurde hetzelfde. Het water kolkte, de regenboogstralen dwarrelden door elkaar heen en alles werd overschenen door het licht van de gouden zon. Een prachtig en blij schouwspel. Dat zich elke dag herhaalde. Na afloop zwommen de dolfijnen de zeeën in en verdeelden zich over de lagunes en de kusten om iedereen die daar woonde een regenboog kristal zonnegroet te brengen. Veel mensen doken dan de zee in en zwommen samen met de dolfijnen een tijdje rond. Zij dompelden zich dagelijks onder in deze energie en namen uiteraard de intentie van deze groet ook mee naar hun levens en huizen. De dolfijnentempel was gebouwd op een belangrijk kruispunt van kosmische energielijnen. Veel sterrenpoorten sloten hierop aan. De plek werd opgeladen met zeer positieve energie en die energie verspreidde zich vanuit dit bronpunt tot ver in de omtrek.
Ik zag mijn cliënte intens genieten van deze ervaring. Het was een zeer gelukkige herinnerring. Maar ook zag ik dat in een later stadium het beeld verschoof. Ik zag de priesters wachten op de dolfijnen, maar zij kwamen niet of moeizaam. Ik voelde dat er een verstoring was in de energie. De meridianen die vanuit de tempel liepen straalden andere krachten uit. De dolfijnen verdwaalden steeds vaker en konden moeizaam de weg naar de tempel meer vinden. De laatste herinnerring die haar bewustzijn vrij gaf was dat zij elke ochtend de witte steen opzocht en de dolfijnen riep. Boven haar hoofd dreven inktzwarte wolken, het regende enorm hard en er waaide een koude wind, heel ongewoon in dat gebied. Plotseling zag ik groepen dolfijnen in paniek naar de tempel zwemmen, luid snerkend. Zij waren doodsbang en wisten niet waarheen te gaan. Uit het gesnerk maakte ik op dat zij voorvoelden dat er een grote zeebeving zou komen. De geomagnetische lijnen in het gebied waren vervuild. De dolfijnen raakten gedesoriënteerd en dat was de reden waarom zij moeilijker en moeilijker bij de tempel konden komen. Het laatste wat ik zag was dat het hele tempelcomplex door een enorme vloedgolf getroffen werd en dat het hele gebied in de golven verdween. Alles en iedereen met zich meesleurend. Heel verdrietig.
Deze herinnerring was in haar aanwezig als een diep trauma. Maar ik kon zien dat de Lemurische dolfijnentempel zich nu aan het herstellen is. Dat de echo's vanuit de dieptes doordringen tot bij ons en dat ons gevraagd word om dit prachtige complex weer toe te laten in onze herinnering. Het wordt terug opgebouwd. Energetisch gesproken komt het onder de puinhopen vandaan en begint het net zoals zo veel andere verloren zaken zijn energie weer uit te stralen in de wereld. 
Fijn dat de dolfijnen er weer zijn en dat hun prachtige zielen ons oproepen om te ontwaken. Zij willen ons helpen en begeleiden, nu onze wereld door de Siriussluis heen " vaart". Zij dartelen en buitelen om ons heen. En zingen van vreugde. Zij halen uit onze diepste celherinneringen ons mooiste weten omhoog en hopen dat wij mensen in staat zijn om deze energie te " voelen" en toe te laten in ons leven.
Wees daarom zeer verheugd als een dolfijn jou uitkiest om je te begeleiden. Het is een partnerschap in blijde verwachting. In kleur en hoop. In dankbaarheid en vreugde. Probeer de kleur van de dolfijn te " zien", ervaar zijn/haar intenties. En smelt samen in een vreugdevolle dans van kracht die je over de regenboogbrug brengt naar de Tempel van het Leven.

Ik wens je veel plezier met jouw dolfijn. Er zijn duizenden van hen…zij staan klaar om zich als een regenboogschool van hoop over ons te verspreiden, open je aura en ontvang hen in vrede. Samen werken aan de doorstroming van de regenboogaderen van de wereld is een prachtige taak. Je hart smelt open en straalt zijn energie met kracht uit in de wereld. Zo openen we met elkaar het Bron Hart van moeder Aarde en het zal stralen als nooit tevoor.

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email