Therapeutische baden

Therapeutische baden

Rondom de Dolfijnentempels wordt op dit moment ruimte gemaakt voor een heel special proces. Al een week of twee bezoeken de dolfijnen me regelmatig. Vaak duikelen ze plotseling het opgebouwde energieveld binnen en beginnen op hun eigen wijze de energie rondom iemand vrij te maken van blokkades. Soms komen ze in scholen, andere keren zijn ze alleen. Ook komt er af en toe een paartje langs. Ze werken dan samen aan de ontsluiting van diepe blokkades. Ze zingen en wervelen en dansen om iemand heen in alle kleuren van de regenboog. Echt schitterend om te zien. Maar onze vrienden achter de sluier gaan al weer een stapje verder. Behalve dat ze de dolfijnen – als het veilig genoeg is – de energie velden rondom ons heen insturen, wordt er ook gewerkt aan de aanleg van therapeutische baden. Deze baden nemen een speciale plaats in rond de Tempels. De bassins zijn groot. De vloeren zijn ingelegd met prachtige kristallen die allemaal in staat zijn om een bepaalde energiestroom op te vangen. Als ze gelijktijdig "aan" schieten, wordt het water in de bassins doorstraald met alle kleuren van de regenboog.
Priesters en priesteressen zijn belast met de zorg voor de baden. Ook regelen zij wie er in de baden ontvangen kunnen worden om op een diep niveau een celreiniging te mogen ondergaan. Dat kunnen zielen zijn die al in de " tussenwerelden" aanwezig zijn, maar ook mensen van de aarde worden opgehaald. 's Nachts in hun slaap. Zij worden de baden ingedragen. Het water is aangenaam van temperatuur. Al drijvend en zo nu en dan onderdompelend in dit kleurrijke water gebeurt er van alles in hun energielichaam. De prachtige kleuren stralen door tot in de kern van alle cellen en maken de zwaarte er in los. Speciale kruiden en bloemen geven hun kracht af aan het water. Na afloop van zo'n energiebad is het water troebel en onzuiver. Maar binnen een heel korte tijd herstelt dat zich weer. De kristallen doen hun werk goed. Rondom de baden wordt een sfeer van rust opgebouwd. Prachtige muziek, voortgebracht door de hartenstem van liefdevolle wezens resoneren rondom ieder bad. Het water neemt de klanken in zich op en dat geeft een verdieping aan het helingsproces. Vele vogels zijn aanwezig rondom de baden en zingen hun lied van liefde en hoop. Ook deze energie wordt verwerkt in het Geheel.
Er zijn verschillende baden in aanbouw. Met een diversiteit aan kristallen er in verwerkt die allemaal op hun eigen manier inwerken op het reinigen / helen van iemands energielichaam. Iedere galactische straal krijgt een eigen therapeutisch bad. Sommige baden zijn spiraalsgewijs gebouwd, naar de kern toe wordt de energie steeds sterker.
De dolfijnen hebben hierin een speciale taak. Zij laden de baden op met hun intenties. Zij zwemmen er door heen en brengen een zeer speciale trilling over aan het water. Soms blijven zij aanwezig bij het proces, soms niet. Afgestemd op dat wat nodig is, zullen velen in de toekomst hun weg naar deze baden vinden en er hun heil in vinden. Is het niet geweldig! Zie je het al voor je? Wil je er ook eens in verblijven? Laat het dan weten aan onze lichtvrienden en de dolfijnen. Wie weet kom je in aanmerking voor zo'n speciaal bad.
Zou daar onze behoefte om hier op aarde eens met dolfijnen te zwemmen vandaan komen? Omdat dit alles nog als een echo in ons aanwezig is en dit in het NU behoefte aan de oppervlakte komt? Houd goed voor ogen dat de kracht en intenties van de energetische dolfijnen van heel andere orde is dan die van de aardse. We moeten er voor waken dat we het energieveld van de dolfijnen die in onze vervuilde zeeën zwemmen niet overbelasten met ons energetisch afval. Zodat zij overladen worden met onze stress. Nu de dolfijnentempels weer actief worden en vanuit de moederbron in Hawaï hun kracht gaan verspreiden komt er hulp voor de aardse dolfijnen. Ze staan er niet langer alleen voor. Ook op deze niveaus komt de samenwerking op gang.
De aanbouw is in volle gang.
Wat is het toch ontroerend om te zien dat op zo veel niveaus het energetisch leven voor ons klaar staat en er ALLES aan wil doen om ons mensen te ondersteunen.
Ik voel dankbaarheid en respect voor hen die dit met zoveel liefde en ijver opbouwen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email