Het Geschenk, De lichtkast

Het Geschenk, De lichtkast

Soms worden er aan ons mensen vanuit de kosmos prachtige hulpmiddelen geschonken om ons energieveld op te kunnen laden. Vandaag was ik getuige van het feit dat " De Lichtkast" werd gepresenteerd.
Hoe ziet hij er uit?
Een vier, acht, of twaalfhoekige, kristallen kastruimte van een meter of drie in doorsnede. ( Dit kan nl variëren) In het midden staat een kuipstoeltje van licht. Variërend in de kleuren witgoud, zilverwit, zilvergoud. In de kast zelf lopen duizenden gouden/kristallen zekeringen en kristallen " stroomkabeltjes" in een wirwar van patronen door elkaar heen. Op sommige punten zitten " lampen". Sterke lampen, die als ze branden een stralend lichtveld opbouwen in alle kleuren van de regenboog. Ook zitten er in de lampen geometrische verbindingen die opgloeien in een bepaald patroon. De patronen kunnen elkaar daardoor afwisselen.
Als iemand in de kast plaats neemt, smelt zijn energieveld samen met de frequenties van het kuipstoeltje. Men wordt er als het ware één mee. De kast scant het bewustzijn af en komt in Aktie. Een innerlijk programma voelt precies aan waar de tekorten zitten en de kleuren en patronen die nodig zijn om die tekorten aan te vullen komen vrij. Gezeten in het centrum van de Lichtkast wordt een persoon dan omgeven en doorstraald door lichtspiralen in alle kleuren. Het is werkelijk fenomenaal. De kleuren vormen patronen die wij nooit kunnen verzinnen. Iedere galactische straal verbindt zich met dit kleurengamma en een keuzeveld van licht doorgloeit iemands bewustzijn tot in de diepste niveaus. Waardoor in hoog tempo bepaalde storingen, zwakke plekken of gewoon een chronisch lichttekort kunnen worden geheeld.
Het geeft iemands bewustzijn een " booster" van licht en energie.

De Lichtkasten komen op centrale plaatsen te staan. Ze mogen benut worden in vele dimensies tegelijk. Vandaag is er één in Geleen/Sittard ( Limburg) geplaatst. Een prototype is geschonken aan Deborah…allereerst voor persoonlijk gebruik. Maar in de grensstreek ( Het Drielandenpunt) zal in de etherische bovenlagen van deze Lichtkast, een centrum groeien waarin meerdere van deze Lichtkasten zullen komen te staan. Het Centrum zal inwerken op het bewustzijn van velen in dit gebied die een tekort aan licht, kracht, energie,zuurstof hebben in hun bewustzijn. Het Centrum zal benut worden door zielen vanuit de astrale werelden die hier uit mogen rusten en zichzelf mogen opladen alvorens ze verder trekken naar andere dimensies. Ook mensen van de aarde zelf zullen ‘s nachts in hun slaap naar deze plek toe kunnen reizen en in de Lichtkasten plaats mogen nemen. Het Centrum wordt geleidt door hoogstaande zielen die de coördinatie van dit alles ter hand zullen nemen.
Het Centrum is uniek in zijn soort. Op den duur zullen er andere lichtinstrumenten bijkomen die allen op geheel eigen wijze inwerken op het energieveld van de ziel die hier uitgenodigd word te komen. Want zonder uitnodiging dit Centrum betreden dat kan niet. Prachtige lichtwezens begeleiden de zielen die hier naar toe worden gebracht en weer terug naar hun "leefwereld" .
Je kunt wel om een uitnodiging vragen of te kennen geven dat je graag voor zo'n behandeling in aanmerking wilt komen. Je aanvraag wordt dan zeer liefdevol en serieus behandeld.

De naam van het Centrum is Arkadus. Het is een experimenteel centrum. Wat niet wil zeggen dat de Lichtkasten niet goed werken. Integendeel, deze zijn heel goed afgesteld en werken prima. Maar allerlei kosmische richtingen zijn bezig om voor het aardebewustzijn hulpmiddelen te maken die ons mogen ondersteunen in onze groei naar het licht. Het Centrum zal meer en meer uitgebreid worden. En soms zullen zaken uitgetest moeten worden. Niet omdat ze te zwak werken, of niet goed. Er zal steeds bekeken moeten worden wat ons menselijk bewustzijn kan verdragen. De kosmische krachten mogen ons niet te snel vooruit katapulteren. Ons zenuwgestel moet de trillingen ook kunnen verdragen, anders werkt het tegen ons in ipv met ons mee. Maar daar word goed op gelet.

De geboorte van Het Centrum is een feit. Er is de laatste weken hard aan gewerkt om dit te kunnen realiseren. 
Weer iets om blij van te worden.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email