De televisietoren

De televisietoren

Naast het retraitegebouw stond een gebouw dat nog het meest lijkt op een ontvangst en zendstation.
Een ronde ruimte gevuld met kristallen kasten. Ongelooflijk geavanceerde apparatuur. Een trap leidde naar boven. Dan kwam men weer in een ronde ruimte terecht. Daar stond opnieuw apparatuur. En satellietschotels die naar allerlei richtingen draaiden. Via deze schotels kwamen de energiefrequenties binnen van andere lichtstelsels. De kasten in de onderste ruimtes sleutelden de golven van energie om en zonden deze uit via weer andere schotels.
Ieder Atlantisch gezin had in zijn woning een kristallen scherm. Op die schermen kon men dan in de kosmos de stromingen volgen. Ook kon men verbonden worden met andere lichtstelsels en via nieuwsuitzendingen nog enigszins contact houden met " thuis".

De indringers wilden deze toren onmiddellijk in beslag nemen. Gebruiken voor hun eigen uitzendingen en intimidatieprogramma's.
Ik was er deze week getuige van hoe een moedige ziel uit die tijd de satellietschotels onklaar maakte. Hij slaagde er in het contact met de kosmos te verbreken en de ingewikkelde coderingen die nodig waren om het geheel weer aan te sluiten gingen met hem mee in het graf. Want natuurlijk kostte hem dit zijn leven. Hierdoor was het televisiestation niet meer bruikbaar. Een flinke tegenvaller voor de indringers. Het is hen nooit meer gelukt om het contact te herstellen.

Maar nu mag de toren in ere worden hersteld. Deze ziel gaat vanaf nu aan het werk om de verbindingen te herstellen.
Vertegenwoordigers uit verschillende sterrenrichtingen komen hem helpen. Ik heb hen zien komen. Met de kennis. En de kracht.

Het zal hen lukken, daar ben ik zeker van.

Een stukje geavanceerde technologie, dat werkzaam zal zijn tegen 2012.

Ik heb deze week vele Ufo's gezien. Het gebied waar ik werkte wemelde er van. Niet zichtbaar voor het blote oog. Maar wel voor het innerlijk oog. Ongelooflijk wat een activiteit er plaats gaat vinden.

Energietijd loopt niet synchroon met aardetijd. Dit speelt zich af in een geheel andere dimensie. Die tegelijkertijd door het leven van NU heen gaat lopen en het zal beïnvloeden op vele niveaus. 
Het is mogelijk. Het onmogelijk wordt mogelijk gemaakt. Er moet nog veel werk verzet, maar stapje voor stapje naderen we de volgende fase. Lichtwerkers over de gehele wereld werken hier aan mee. Ieder op eigen gebied. Ik heb tot taak gekregen om de energie rondom de zonnewijzer in Zuid Holland te ontsluiten en naar de oorsprong terug te brengen. Ik doe dit niet alleen. Dat is onmogelijk. Vele engelen en lichtmeesters werken hierin met me mee en beschermen mij. Vooral dat laatste is belangrijk. Zonder die bescherming om dit alles heen had ik al lang niet meer geleefd. Want natuurlijk zwermen vele zielen van allerlei aard om dit project heen. Wachtend op hun kans. Ik ken hen bij naam. Ik weet wie zij zijn, waar zij vandaan komen en wat hun " rol" is geweest in het grote geheel.
Ik " ken" de slavenhandelaars, de dubbelspionnen, de zwendelaars. Velen van hen dragen heden ten dage nog die dubbele energie in hun bewustzijn mee en werken niet vanuit liefde mee aan deze ontsluiting maar vanuit Ego en Macht. Heel gevaarlijk.
Zeker sinds de ontsluiting vorig jaar van het Bakkumportaal is er weer veel intimidatie, laster en boosaardigheid op mij gericht geweest. Ik weet dan dat het juist goed gaat, maar leuk is het niet. Als persoon word je er toch steeds weer door getroffen. Het raakt je diep. Vooral omdat je ziet dat veel van deze zielen door de eeuwen heen weinig hebben geleerd. En op ieder moment dat ze de kans krijgen terug willen vallen in hun rol van overheerser.
Het valt niet mee om de aarde op te tillen naar een nieuwe dimensie. Hartslicht is daar zeer belangrijk in. Vandaar dat de energie van de Andromeda nevelen de kans moet krijgen om op dit alles in te werken en verzachting en versmelting aan te brengen. Ook de Venusstraal draagt zijn steentje bij.

Gelukkig is een deel van dit gebied ontsloten nu. Werkt bijv. de zonnewijzer weer en krijgt deze nog steeds dagelijks zijn nieuwe voeding vanuit de kosmos. Ook de tv-toren zal een stap voorwaarts blijken te zijn. Het Andromeda licht zal niet meer uitdoven. We houden met elkaar de vlam brandende.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email