Krachtstations

Krachtstations

Momenteel worden er wereldwijd krachtstations gebouwd. Enorme kristallen krachtstations die op belangrijke punten in de wereld de energie aan elkaar verbinden. Die in ons aardeportaal de dimensies in elkaar laten versmelten en alles verbinden tot een geheel.
Ook in Nederland wordt zo een krachtstation gebouwd, in de Achterhoek. Met als centrum het plaatsje Beek. Het beslaat een etherische oppervlakte van wel honderd vier en veertig kilometer in doorsnee en loopt ver Duitsland in.
Het Ashtar Command bouwt in samenwerking met buitenaardse volkeren aan aarde/sterrenpoorten die overal " tussenin" staan. Die als het ware de astrale lagen kunnen verbinden, waardoor deze verbindingen weer aan kunnen sluiten op de sterrenpoorten. Een enorm werk. Je moet je voorstellen alsof het lijkt alsof er juist op die punten enorme scheuren in de aura van de aarde hebben gezeten. Alsof de kristalbedrading op die punten door iets kolossaals kapot gemaakt is. Afgeknakt. Gebroken. En dat de losse uiteindjes een eigen leven zijn gaan leiden. Een diep gat in de aura van de aarde trekt altijd indringers aan. Auralifters, die door deze gaten heen het wereldbewustzijn binnendringen en snel hun eigen energienetwerken gaan opbouwen. Waardoor er met lagere energiepatronen andere netwerken worden geweven en de oorspronkelijke energie zich niet herstellen kan. Ruim 2000 jaar is er nu aan gewerkt om de verstorende weefsels te neutraliseren, en het nieuwe netwerk er voor in de plaats te weven. En dat is wat nu gebeurt. De nieuwe trillingen zijn sterk genoeg om hun oorspronkelijkheid op te bouwen. Het diepe gat dat geslagen was op dit punt heeft zich hersteld. En daardoor kan er in razendsnel tempo een hersteloperatie plaatsvinden. Waardoor alle beschadigde weefsels worden geheeld en aan elkaar kunnen groeien.
Als dit geheeld is kan de "sterrenstroom" weer onbelemmerd binnenstromen. Als het krachtstation weer werkt, kunnen de sterrenvolkeren hun bedradingen aankoppelen en kan de sterrenstroom in dit transformatorhuis omgezet worden tot bruikbaar licht. Tot energie. 
En deze energie hebben we nodig om tot manifestatie te kunnen komen. Dit station zal alle tijdslijnen doorstralen. En repareren.
De breuk (het enorme gat in de aura van de aarde) is ontstaan in Atlantis. Ik heb vaak genoeg hierover geschreven, zodat jullie weten hoe en dat door verkeerd gebruik van kristalenergie ( met name door de Sirianen) deze gaten zijn ontstaan.
Gelukkig doet het Siriaanse volk er alles aan om de wederopbouw van deze planeet te ondersteunen en te bekrachtigen. Mede door hun hulp wordt dit gat hersteld.
En gelukkig maar. Zo zijn er vele gaten in de aurastructuur van onze wereld. En allen moeten zij geheeld worden. Met kristallicht doorweven en versterkt.
Toen het krachtstation in de Achterhoek werd hersteld kwam er een enorme lichtgolf vrij. Het golfde vanuit deze plaats de wereld over. En ik zag dat het alles wat onecht en niet van het licht was wegsloeg. Het maakte ruimte voor het licht. Voor eerlijkheid en harmonie. 
Ik zag het richting Engeland golven, dwars door de kustprovincies van Nederland heen. Ik zag het verbinden met het Graallicht, de Michaëlslijnen, de Marialijnen. Met de Witte Tempelcomplexen. Het ging razendsnel en heftig. Als een Tsunami van licht en energie. Krachtige golven die het duister wegspoelden. De boodschap hierachter is dat vele plekken op de wereld waar schaduwenergie zich lange tijd genesteld heeft niet langer kunnen blijven bestaan. Dat vele ingangen naar laag astraal leven worden afgesloten met licht. Dat vele portalen van energie die lange tijd bezocht zijn door laag kosmisch leven afgekoppeld worden. Dat laag afgestemde vortexen van energie opgenomen worden in de energie van het Kristallicht en dat de kracht van de sterrenpoorten dieper en dieper indaalt in het wezen van Moeder Aarde. Door ons heen, door alle tijdslagen heen. Het licht is geboren tot in de diepste kern. 
Nooit eerder is er zo'n krachtige geboorte van licht geweest.
NU is het HIER. IN ons, In de wereld. Een bekrachtiging zo sterk dat het je bijna omver gooit.
Jij bent het instrument van deze tijd waardoor dit licht golft en beweegt. 
Ben je misselijk geweest? Gedesoriënteerd? Duizelig, Moe? Ben jij het geweest die deze Tsunami van Licht de wereld in hebt gestuurd?

Gefeliciteerd. Je hebt het gedaan. Deze kerstperiode heeft het licht in en door ons heen bekrachtigd tot in de diepste dieptes, de verste vertes, vanuit de hoogste hoogtes. 
Je chakra's hebben op topsnelheid gedraaid. Je aura heeft zich uitvergroot, je energiecellen hebben op de hoogste stand van manifestatie gevibreerd.
En je haalt nog altijd adem.

Dank je wel kind van het licht dat jij jouw leven en energie in dit geboorteproces hebt geschakeld en dat door jou heen de Manifestatie is begonnen.
Voorbij jouw begrijpen, voorbij zichtbaar resultaat, voorbij het weten.

Maar binnenin jezelf herken je dit en weet je het wel.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email