AAnsluiting op het Michaelsveld

AAnsluiting op het Michaelsveld

Gisteren mochten we getuige zijn van een wonderbaarlijke ontmoeting tijdens een groepsessie hier aan huis.

Van te voren hadden we gewerkt aan het openen van ons innerlijk lichthuis en we werden geholpen om dat zo groot mogelijk uit te bouwen. In ons lichthuis mochten we bezoek ontvangen van hoogstaande zielen. Zielen die met een opdracht naar de aarde gaan en hiertoe werden voorbereid.

Meerdere ufo's kwamen in ons etherisch bewustzijn naar ons toe. Een heel grote en meerdere kleinere. Zilverkleurig, aan de onderkant twee lampcirkels. De buitenste rand van lampen straalde een gele tint uit. De binnenrand was geheel opgebouwd uit kristallampen. De grootste ufo had een piramideachtige vorm, uitlopend naar de onderkant in een ovaal. Dezelfde lampen waren zichtbaar. Er werd ons gevraagd om mee te komen. Het ruimteschip in. We werden verwelkomd door wezens van licht. Onderdeel uitmakend van het Ashtar Command. Het langste wezen droeg een prachtige kobaltblauwe mantel, uitlopend in een grote kraag naar boven. Hij droeg een zilverkleurig gewaad onder de mantel, zilverkleurige laarzen, een transparant masker ( met een soort van zuurstof er in) voor een langwerpig gezicht. Om het middel zag ik een prachtige brede riem afgezet met kristallen. De gesp bevatte meerdere kristallen in allerlei kleuren. Op het hoofd droeg hij een langwerpig hoofddeksel. Uitlopend in een punt tot halverwege de rug. Hij kwam enorm groot over. Ik zag dat hij zeven vingers aan elke hand had. Om hem heen stonden wat kleinere wezens, in zilverkleurige kledij. Mantels, broeken, hesjes, met brede epauletten. De epauletten waren vanaf de schouderpunten verbonden met de polsen in een zilverkleurige band, die bezet was met kristallen. Allen straalden een sfeer van welkom uit, van vreugde en liefde. We werden meegenomen naar een centrale ruimte in het schip. Daar stonden vele ruimteschermen. Verbonden met ingewikkelde computers. Via die schermen kon men de ruimte inkijken en de stand van zaken in de kosmos overzien. Ons werd gevraagd plaats te nemen in zilveren stoelen, bekleed met blauw fluweel. De armleuningen klapten om ons heen dicht, als een bloem die zijn bladeren in vouwt. Het voelde heel comfortabel aan. Over ons hoofd werd een zilveren ring gelegd, die naar de nek doorzakte. Aan de ring was een band bevestigd die naar de borst doorliep en aan het uiteinde was er weer een zilveren ring die zich in het hartchakra vastzette en waarin meerdere kristallen begonnen te stralen in een hemelsblauwe gloed.
De schermen om ons heen begonnen te flikkeren. Er werd ons gezegd te kijken en naar mij toe werd duidelijk gemaakt dat mijn bewustzijn heel ver meegenomen zou worden. Plotseling voelde ik de engel Michaël om me heen. Hij tilde me op en ik werd meegenomen naar een ander lichtstelsel. Ik zag daar meerdere, zilverkleurige planeten. De eerste planeet droeg ringen van blauw, violet licht om zich heen. In deze gordels zag ik levende wezens die daar hun woongemeenschappen hadden. Dichter naar de kern van de planeet zag ik steeds meer zilver en daar was geen leven van welke aard dan ook. Andere planeten droegen dezelfde gordels/ringen om zich heen. Maar dan in andere kleuren. In tinten goudgroen, roze, enz. Eigenlijk kun je stellen dat alle planeten op zich verbonden waren met een galactische straal.
Michaël liet me zien dat vanuit dit lichtstelsel de Michaëlslijnen werden gevormd en bekrachtigd. Door de kosmos heen zag ik een ingewikkelde bedrading lopen van zilverkleurige lijnen. De lijnen waren omwonden door gekleurde draden. Die draden werden op bepaalde punten in de kosmos verankerd in zilveren platen die vanuit dit lichtstelsel werden aangevoerd. Het zilver van de kern van deze planeten -meer verdicht dan de ringen er om heen – werd gebruikt om ankerplaten in de kosmos aan te brengen, waarin de bedrading werd verzegeld. Van punt naar punt liepen deze draden door het gehele universum heen. En zij liepen dwars door de lichtstelsels heen, omvatten hen en voorzagen hen van de juiste energie. Er werd getoond dat de bedrading van ons lichtstelsel zeer zwak geworden was, op sommige punten zelfs verbroken en dat het hoog tijd werd om de aansluitingen te vernieuwen. De planeet met de blauw violette ringen begon te stralen en om zijn eigen as te draaien in een hoger tempo. Blauw zilveren violette stralen begonnen door de kosmos heen te schieten, van punt naar punt. Het bereikte ons in de ufo. Er werd ons gevraagd om een buisje van zilverkleurig metaal tussen het hartchakra en de zonnevlecht te laten plaatsen. Met de bedoeling om de Michaëls-straling te verankeren in ons bewustzijn. Onder onze voeten werden zilverkleurige bollen zichtbaar, in de handpalmen ook. Het buisje in de maag begon te draaien en helder licht uit te stralen. Het activeerde in onze aura een prachtig netwerk van zilverkleurige, blauw, violette lijnen. In de vorm van een twaalfvoudige holografische ster. 
We werden teruggebracht naar onze plek op aarde en als licht – sleutelpunten in de aura van de aarde geplaatst. De kleinere wezens uit de ufo gingen met ons mee. Om te helpen. We werden naar onze plaats teruggebracht en meteen schoot er uit ons bewustzijn een signaal los. Dat signaal activeerde in de aura van de aarde het Michaëls netwerk. De zilverkleurige, blauw violette draden in ons bewustzijn gloeiden op als een heldere ster. Vanuit ons bewustzijn werd de stroom " aangezet" in de netwerken die horen bij onze verbindingen. Pulseringen van energie schoten door de leylijnen van de aarde. In het hart van de aarde zag ik een zilverkleurige ring met een kristallen rand. Een hemelsblauwe kleur maakte zich vrij en de ring begon te stralen als de hemel zelf. Ik zag duizenden engelen hard werken om de energie te balanceren. Ik zag Michaël steeds met zijn zwaard inwerken op bepaalde punten en deze vrijmaken. Er ontstond een kettingreactie van zilverkleurige, blauw, violette flitsen. En het werd duidelijk dat dit netwerk werd geactiveerd. Er werd ons getoond dat door de hernieuwde aansluiting met dit netwerk de aarde weer een stukje " omhoog" getild kon worden en in geklikt in het kosmisch netwerk dat hier op aansluit. Het was wonderbaarlijk, heftig, ontroerend en vreemd tegelijk. Vooral omdat e.e.a. zich in zo'n korte tijd voltrok en de manifestatie van dit licht razendsnel plaats vond.
Iedereen die in ons energetisch lichthuis op bezoek was op dit moment werd getuige van dit fenomeen. En allen kregen zij een hernieuwde aansluiting op het Michaëlsveld. Als deze zielen straks geboren worden op aarde zullen zij dit netwerk blijven voeden en bekrachtigen.
Ik hoorde de stemmen van velen jubelen en zingen. In de kosmos en in de hogere lichtwerelden was het feest.

Het was een ongelooflijke belevenis van onvertaalbare aard en er rest ons niets dan dankbaarheid om hier in te mogen zijn en blijven.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email