Engelenvleugels

Engelenvleugels

Naar aanleiding van de activatie van de Michaëlskristallen gebeurt er weer iets vermeldenswaardigs. Het licht dat vanuit deze kristallen vrijkomt bouwt een eigen energiestroom op door de aura heen. Op een speciale manier. Vanuit de kern van ieder chakra komt het blauwe licht los. Doorstraald met allerlei kleuren lila,violet, zilver en soms roze. Het licht glijdt in een bepaalde baan in de aura. Die baan ziet er uit als engelenvleugels. Met name aan de achterkant is dat goed zichtbaar. Alle stromen komen bij elkaar in deze energiebaan en vormen langs de rug een lichtmeridiaan in de vorm van engelenvleugels. Zo schitterend mooi. Alsof het Michaëlslicht nu duidelijk zichtbaar mag zijn en als een engelbuffer tussen het verleden en het Nu instaat. Zodat allerlei energieprikkels die vanuit het verleden vat op ons proberen te krijgen door de engelstroom worden gehinderd en daardoor niet meer bij ons kunnen komen.
Het voelt ook enorm veilig aan. Michaël heeft zijn licht door ons heen geboren doen worden en straalt zijn kracht om ons heen uit. Als een beschermende, natuurlijk laag is dit aanwezig in onze aura. Van buitenaf is duidelijk te zien wie er een Michaëlskind is. Storende elementen houden daardoor een respectvollere afstand aan. Er zal dit jaar een enorme ontsluiting plaats vinden van dit licht. Alle Michaëlskinderen worden herboren en omvat in het licht van deze prachtige engel.
Hoe meer Michaëlsvleugels er geboren worden in de aura, het bewustzijn van de mens, hoe meer Michaëlslicht er als een natuurlijke stroom in de aura van de aarde zal overvloeien.
Dat is prachtig, krachtig en machtig tegelijk. De aarde wordt op den duur omvat door een stroom van engellicht dat zijn beschermende vleugels om de planeet heen uit kan slaan.
We worden wakker. We groeien op. De beschermingsgraad van buitenaf wordt daardoor verminderd. Omdat we in onze natuurlijke verbinding komen en de oorspronkelijke lichtbanen terug keren op hun plaats. 
De Michaëlskristallen in het bewustzijn van de aarde sluiten hier perfect op aan en creëren een veld van krachtslijnen. Die wereldwijd zullen gaan functioneren.
Deze aansluitingen zullen op de sterrenpoorten aanklikken.
Het Michaëlslicht zal tot ver in de kosmos zichtbaar zijn.
We worden gezien en geholpen.
Alle lichtwezens van welke aard dan ook sluiten hier op aan.
En dragen ons verder in de tijd. 
Weer een stap vooruit op ons pad. 
Weer een beweging dieper de kosmos in.
Naar het licht.
Naar de Bron.
We zijn werkelijk op weg.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email