De Engelenbol

De Engelenbol

Hier volgt een prachtige oefening die je samen met de engelen kan doen om je zorgen te verlichten.

Ga rustig zitten op een stoel. De armen op je schoot met uitgestrekte handen. Open je hart en laat een stroom van helder licht door je handen gaan. Vorm van dit licht een bol van energie tussen de handen in. Je kunt dit op een gegeven moment goed voelen. Als je de handen naar elkaar beweegt, voel je weerstand. Alsof je van buiten af de wanden van de bol lichtjes kunt indrukken.
Vul deze bol met de prachtigste kleuren op. Desnoods visualiseer je er zelfs prachtige landschappen in. Het hoeft echter niet. Kleuren er in visualiseren is genoeg.
Als je er zeker van bent dat de energie in de bol helder en kleurrijk is, laat je een stroom van zorglicht uit je hart er in overstromen. Gebruik troebele, nare kleuren om die andere stroom te visualiseren
De bol tussen je handen wordt troebel, maar dat geeft niet, er is genoeg transformatielicht ingestroomd om alles te absorberen.
Vervolgens vraag je een engel om bij je te komen. Je laat de bol tussen je handen vandaan wegzweven. Naar de handen van deze engel. De engel neemt je bol aan en plaatst deze in zijn hart. Een krachtig helder licht bouwt de troebelheid om tot helderheid. De bol zweeft los uit zijn hart en legt zich terug op je handen. Door je handen heen neem je het licht terug in je hart. Of je laat voordat je dit doet de energie uit de bol op je hartchakra inwerken en verwarmt daardoor de hartsenergie.
Als je lichaam de energie uit de bol heeft opgenomen, verschijnt er een krachtig medicijn in je hartchakra dat helpt om je zorgen te verlichten en ook om tot oplossing voor je zorgen te komen.
Adem de energie krachtig in, verbindt deze met je ademhaling, je bloedsomloop en je hart en het engellicht wordt opgenomen door jouw wezen, door jouw zijn..het is IN je en niet langer buiten je, waardoor het je ten dienste kan zijn.

Veel plezier met deze oefening.

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email