Juwelen van Broederschap

Juwelen van Broederschap

Het is al enige tijd geleden dat ik geschreven heb over het gouverneurshuis in Atlantis.
Laatst had ik een ervaring die zeker de moeite van het vermelden waard is.
Ik heb ooit beschreven hoe er een zonnekamer was gesitueerd in dit huis. Wat de functie daar van was en vooral ook dat deze ruimte belangrijk was om de verbinding naar Het Hart van De Grote Centrale Zon in stand te houden.
Tijdens ee3 juni 2010.n groepsessie werden we meegenomen naar een verborgen wand in die kamer. Achter die wand bleek een lange gang aanwezig te zijn. Aan weerszijden zag ik allemaal deuren. Achter de deuren lagen enorme kostbaarheden. Schatten van grote waarde. Veelal van goud. Maar ook van metalen die voor aardse ogen niet " gewoon" zijn. Wel gerelateerd aan goud. Er werd ons gezegd dat deze schatten altijd verborgen zijn gebleven voor de Sirianen die toentertijd de macht hadden overgenomen. Ze hebben veel geplunderd en kapot gemaakt, maar deze schatten liggen er nog net zo te fonkelen als toen. Er zijn veel schenkingen bij uit andere provincies van Atlantis, maar ook van andere planeten.
Zo is er aan het einde van de gang een kamer die volledig vol hangt met juwelen. Prachtige sieraden van allerlei aard. Gemaakt door vaardige handen. In deze sieraden zijn coderingen verwerkt die door de persoon die deze juwelen draagt geactiveerd kunnen worden. Door de juiste persoon gedragen activeren zij bepaalde trillingen in het wereldbewustzijn die nodig zijn om de grids te verankeren. Ieder lid van een sterrenvolk dat de gouverneur bezocht bracht een magnifiek sieraad met zich mee dat nodig was om de netwerken te stabiliseren. De gouverneur droeg deze kettingen om zijn hals, armen en enkels, maar ook werden er juwelen verwerkt in zijn borstschild. De leden van zijn familie kregen deze sieraden ook omgelegd om hun verschillende taken te kunnen ondersteunen. Ook werden er sieraden aan de priesters van de Tempels geschonken of aan anderen die belangrijke posities bekleedden. Niet omdat zij "meer" waren dan de rest, maar omdat zij in staat waren de heftige trillingen die in deze sieraden verwerkt waren te kunnen dragen, en vooral ook uit te kunnen dragen. Het waren zeer krachtige transmitters. Werd het sieraad door anderen gedragen dan verloor het zijn kracht. Het zag er mooi uit, maar zijn innerlijke straling ging uit. De coderingen trokken zich terug. Het sieraad viel als het ware in slaap. Sommige van deze sieraden zijn in verkeerde handen gevallen omdat zij toen in omloop waren, maar de indringers hebben er nooit iets mee kunnen doen. Zij vermoedden wel dat er meer aan vast zat dan wat zij konden zien, maar wat zij ook deden; de krachten werden niet geactiveerd. Wat zij wel konden doen was noodgedwongen degene die gerechtigd waren de sieraden te dragen te dwingen hen te dragen. Om hen dan onder druk te kunnen zetten om de energie zo te manipuleren dat het hen uiteindelijk ten goede zou komen. Ook werden zij verhandeld voor hoge bedragen om de schatkist te spekken.
Gelukkig maar dat deze vleugel van het huis nooit in handen is gevallen van buitenstaanders. En dat de schitterende sieraden daar nog net zo hangen als toen. Glanzend en wel. Nu kunnen zij weer gebruikt worden voor de doeleinden waarvoor zij werkelijk dienen. Het verankeren van de netwerken en de onderlinge broederschap in de kosmos onderstrepen.
De sleutel tot deze gang ligt in mijn hart verborgen. Niemand kan de ruimte onbevoegd betreden. Hij zal niet gevonden worden door de verkeerde personen.
De sterrenvolkeren zullen de sieraden bekrachtigen. 
Het goud zal op de juiste tijdspunten gelegd worden om de zonnelijnen te openen en te verbinden.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email