Afval verbranden

Afval verbranden

De aarde gaat door zware atmosferen heen. Steeds dieper en dieper komen we terecht in de " sluis" die ons overzet naar de andere kant.
Bij dit overzetten moet onze planeet afvalstoffen kwijt. Anders kan hij die oversteek niet afmaken.
Het Ashtar Command – de vloot van buitenaardsen – die al sinds de val van Atlantis met ons lichtstelsel verbonden is, is volop in bedrijf. Niet aflatend vangen zij met hun energieschilden de ergste vervuiling op. Vanaf de aarde stijgt emotioneel afval als mist omhoog. Het verdampt uit de tijdslagen en dat moet ook. De mens die NU op aarde leeft zet de energie om. Net zoals de aarde door de Siriussluis naar de andere kant beweegt, beweegt het collectief van de massa mee.
Grote golven van zuiveringen meanderen door het bewustzijn van de aardse mens.
Het violette licht is volop aan het branden.
Het oranje gouden vuur van Uriël brengt ordening aan in de grootste chaos.
Engelen en lichtwezens van allerlei aard houden de beweging op gang, beschermen ons mensen tegen het ergste leed.
Ook hierin speelt het Ashtar Command een grote rol. De aarde en al het leven dat zich hierop bevindt valt onder hun bescherming.
Gelukkig maar, anders hadden we geen schijn van kans om de verandering mee te maken. Dan zou de planeet zichzelf vernietigen.
Het loskomende afval mag onder geen beding de kosmos indrijven. Deze giftige wolken zouden de kosmos vervuilen.
Alles wat loskomt moet dus binnen de lagen van ons eigen lichtstelsel opgeruimd worden. In een relatief kort tijdsbestek.
Geen gemakkelijke taak.
Onze innerlijke afvalverbrander werkt op de hoogste stand.
Heb je nog niet gemerkt dat je het afwisselend heel warm of koud kan krijgen? Vroeg je jezelf al af wat er gaande was? Sinds het Pinkstervuur van vorig jaar is de afvalverbrander actief aan het werk. Ongemakkelijk soms, maar het moet. Het giftig afval mag niet in ons bewustzijn blijven hangen, dat zou onszelf vernietigen. De kracht van emotioneel afval is sterker dan welk kernwapen dan ook.
De komende tijd zal het onrustig blijven in de wereld. Grote massa's tegelijk zullen op de tijdslijnen stampen en het vuil losmaken dat er in is blijven zitten. Door het bewustzijn van deze massa's heen zal de viezigheid omhoog komen. Grote wolken van negatief geladen energie drijven dan de atmosferen in. Van bovenaf waar te nemen als troebele mistflarden, donderwolken, veelal grijs en grauw, maar soms ook gekleurd door de emotie zelf.
Een collectief gevoel van boosheid maakt een troebele, rode mist los uit het bewustzijn.
Een collectief gevoel van haat troebel geel.
De wolken drijven mee met de stromingen in de stratosfeer.
Je kan jezelf voorstellen dat deze enorme wolken met grote snelheid door de kosmos jagen. Rondom de aarde cirkelen. Een plek zoeken om neer te slaan. Heel gevaarlijk. Als zo'n collectieve wolk neerslaat op alweer een nieuwe brandhaard komt er nog meer electrosmog vrij. En voordat je het weet is de aarde omvat door flitsende, kolkende energiewolken die al het leven op aarde beïnvloeden. Er worden dus tegenkrachten geschapen. ( lees o.a. de vorige waarneming over strijden of vechten ).

Constant is er een energie in beweging die neutraliserend inwerkt op deze grote krachten.
Als je ooit al eens midden in een vreselijke onweersbui gezeten hebt en dat als hooguit als een microprocent van de kracht waarneemt die er door de kosmos flitst, dan snap je meteen hoe nietig we zijn. En hoe wonderbaarlijk het is, dat onze planeet nog bestaat.
En wat een krachten er in gezet worden om ons te beschermen.
De filters van het Ashtar Command werken op volle toeren. Onze filters ook.
Ik heb zelfs al waar mogen nemen, dat zielen die voor veel van deze donderwolken hebben gezorgd, zelf de " baan" op mogen om dit weg te werken. Op aanvraag. Als deze zielen tot bewust ZIJN komen aan de andere kant van het bestaan en zien wat zij veroorzaakt hebben, dan kunnen ze aan de slag.
Als ik dan als voorbeeld neem hoe bijv. het bewustzijn van Hitler, samen met zijn " vriendjes" met elkaar de massa stapeldonderwolken moeten opruimen die zij zelf veroorzaakt hebben, dan begin je het een beetje te snappen.
Het Tribunaal van vorig jaar is tot besluiten gekomen.
Zielen met grote schulden aan het collectief van de mensheid " mogen" als speciale gunst proberen de chaos te herscheppen in rust. In een paar woorden gezegd, maar ik verzeker je dat dit een hel is. De hel der rechtvaardigheid. 
En het gaat niet alleen om Hitler, deze ziel benoem ik maar als voorbeeld. Hoeveel " groten" der aarde hebben de aarde en zijn bewoners in een collectieve staat van verontreiniging gebracht? Velen. Een aantal van hen is nu bezig aan dit grote schoonmaakwerk. Met behulp van het Ashtar Command, want natuurlijk kunnen zij dit niet alleen. 
En elke keer als er een donderwolk is opgeruimd gaat de wereld schudden en komen er nieuwe ( oude) mistflarden vrij. IJzige koude, pijn, frustratie en boosheid. Het stijgt allemaal op naar boven. Net zoals waterdruppels die verdampen uit de zee weer nieuwe wolken vormen, vormen deze oude energiecellen wolken van ijzige pijn. En dit mag niet op aarde " regenen".
Je moet er niet aan denken om daar IN te moeten zijn. Dat hoeft ook niet. Wij blijven hier, de filters volop aan, de vuren hoog brandend in ons bewustzijn. Zodat er al een deel opgeruimd is voordat het in de stratosferen beland. Anders is er nl. geen houden meer aan. Dan redt onze planeet het Niet.
Ga je begrijpen dat dit niet gemakkelijk is, maar wel doeltreffend?
Snap je waarom je een leven als afvalverwerker hebt gekozen? Of als lichtwerker? Want natuurlijk is dat hetzelfde. Geen licht zonder duisternis, geen warmte zonder koude. Als je jezelf als lichtwerker wilt zien, draag dat ook de consequenties van dit feit met zich mee.
Sommige zielen worden al op aarde flink door elkaar geschud. Zodat op aarde zelf hun frustratie los kan komen en niet in de astrale wereld of elders. Je kan jezelf in de nabijheid van zo een ziel bevinden. Houd jezelf neutraal, vecht niet, maar zet je verbranding hoog.
De meesten van deze zielen zijn het ergste vuil kwijt voordat ze sterven. 
In die hoedanigheid zie je het afval opruimen voor je ogen gebeuren. In het klein geeft dit weer wat er in het groot gaande is. Want de Microkosmos is de spiegel van de Macrokosmos en andersom.
Onbegrijpelijk en tegelijkertijd zo duidelijk.
Blijf sterk, blijf van licht, blijf van liefde.

Ik groet jullie vanuit De Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email