De geboorte van een Elf Engel

De geboorte van een Elf Engel

In deze tijd van wedergeboorte worden er allerlei nieuwe levensvormen gecreëerd.
Zo mochten we vorige week kennis maken met een Elf-Engel.
Een kruising tussen een engel en een elf.
De wijze waarop dit wezen zich presenteerde tijdens een groepssessie was ontroerend mooi.
Voor de pauze van deze sessie hadden we gewerkt aan het thema "de nieuwe werkelijkheid".
Door middel van een geleide meditatie -dat via een prachtig lichtwezen aan ons werd geschonken – werden we gestimuleerd om nu energetisch echt het oude los te maken.
In de middencirkel werd een witviolet vuur gebouwd. Om ons heen, door ons heen straalde dit licht. We werden uitgenodigd om in het vuur te stappen en de aansluitingen naar alles wat onecht en niet passend bij de nieuwetijdsbeleving is achter te laten.
Om ons heen stonden duizenden astrale zielen opgesteld. In magnetische cirkels. Zij werden uitgenodigd om in het vuur te stappen. Eén na één. In Tot aan de kerst zullen deze zielen hiermee bezig zijn. Zij laten zich energetisch strippen van oude aanklevingen, zodat zij energetisch naakt aan het nieuwe leven kunnen beginnen. Niet gehinderd door oude overtuigingen, verwachtingspatronen en vooral herinnerringen.
Wat moois is, want een mens die geen herinnerringen heeft kan zich blank opstellen naar het nieuwe leven en wordt niet gehinderd door onbewuste oude pijnen en karmalijnen. Men kan dus werkelijk overnieuw beginnen.
Na het vuur kwam de storm. We stapten uit onszelf in een zinderende ruimte. De ruimte was vol van licht, klank en beweging. Nog niets was gevormd. Maar alles was aanwezig in de pulserende energiekracht. Tijdens het overstappen kwam de energie heftig over…alsof het geluid van de storm ons overmeesterde. Maar zodra we echt overstapten in de nieuwe lichtvelden was er geen herrie meer, geen stormkracht. Het werd louter Zijnskracht. Het voelde enorm bevrijdend om in de nieuwe krachtsvelden te zijn zonder de oude aansluitingen die ons terug trokken in de oude energie. Het voert te ver om de sessie helemaal te herhalen, dat is ook niet de bedoeling. Beter is om er gewoon In/Bij te zijn.
Eenmaal in de nieuwe werkelijkheid begon de Elf- Engel zich op te bouwen. Uit de vlammen van het wit violette licht stelde hij zich samen. Gekoppeld aan de nieuwe energiewervelingen in onszelf. Het zijn wonderschone wezens. De kracht van de natuur, de hemel en de kosmos straalt door hen heen. Het zijn lange gestaltes, de ogen schuin, de oren puntig, het hoofd langwerpig. De vleugels langs de rug zijn veelkleurig, iriserend en beweeglijk, de handen en voeten dragen zes vingers en tenen. De aura is leeg, maar gevuld met mogelijkheden.
De uitstraling is engelachtig, dienstbaar maar krachtig. Deze wezens kunnen vliegen tot aan de sterren en terug. Zij duiken het hart van het aardse leven in en verbinden zich met alles wat groeit en bloeit op onze planeet. Zij leven op nieuwe energie. Zij maken echt gebruik van de energie in ons die zuurstofrijk en gevuld is. Zij leven hun leven in de nieuwe ruimtes van ons bewustzijn. Door die ruimtes heen schenken zij kracht en liefde aan alles wat op hun pad komt. Zij kunnen de nieuwetijds gordels van onze planeet niet verlaten. Zitten met hun energiekoorden als het ware vast aan het hart van moeder aarde, ons hart en alle energie die hartslicht uitstraalt. De energiekoorden zijn enorm uitrekbaar, maar er zitten grenzen aan. Zij kunnen niet als de echte engelen de hemelen invliegen. Zij zijn verbonden met de hogere dimensies in het hoogastrale levenscircuit.
Ik heb deze week geschreven over de engelbedrading en hierin de bloemen en vlinderkoorden. De elf engelen zijn verantwoordelijk voor de verbinding van deze koorden. Zij bewegen zich door de hogere dimensies van het astrale leven en terug. Zij weven de koorden die de natuurrijken en de mensheid met elkaar verbinden diep in. Zij trekken hiermee als het ware de energetische tuinen van licht en kracht door ons bewustzijn heen naar het hart van de aarde en installeren de schoonheid hiervan in ons bewustzijn. Door de nieuwe ruimtes heen kunnen zij de zaden van dit alles verspreiden en tot bloei brengen. De Elf Engel is een schitterend wezen, een verrijking voor de ziel.
Het is onze vanzelfsprekende plicht t.o.v. deze wezens om hen niet te verstikken, maar hen alle ruimte te geven die zij nodig hebben om de nieuwetijdspatronen in te weven in ons energieveld. Ik wens je toe dat je ruimte maakt om een Elf -Engel in je aura geboren te laten worden. Kijk niet langer om. De wonderen van de nieuwe tijd zijn veel schoner dan omkijken naar het oude. Elf-Engelen en Godijnen het is slechts het begin. Achter de gouden sluier van de oneindige vertes liggen mogelijkheden die je voorstellingsvermogen ver te boven gaan.
Kijk in verwachting vooruit. Je bent in blijde verwachting van Al Wat Nieuw Is. Ik wens je een voorspoedige wedergeboorte.

Ik groet Julie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email