De stem van Merlijn

De stem van Merlijn

Een prachtige boodschap samengevat uit de energie die op de groepssessie van 28 juli 2011 tot stand is gekomen.

Hier ben ik, Merlijn. Ik bewandel de paden van de levensstroom en maak mij kenbaar aan hen die mijn hulp nodig hebben. Ik ben alom aanwezig en je ziet mij niet. Met mijn magische staf tik ik op de tijdslijnen. En als ik mijn staf omhoog hef dan roep ik de winden uit alle richtingen op, om met hun magische krachten een zuivering op gang te brengen. Ik ben daar waar de energie vast loopt. Ik ben daar waar magie nodig is. Om op wonderlijke wijze een doorstroming op gang te brengen die op eigen kracht niet gegeven kan worden. Ik bescherm, ik koester, ik spreek toe en bemoedig. Maar bovenal roep ik je op om vanuit de diepste dieptes van jezelf te ontwaken. Om los te komen van dat wat je vast zet. Magische krachten zou je het kunnen noemen, ware het niet dat ik alleen je levenskracht activeer, waardoor er magische dingen kunnen gebeuren in je leven.
Ik roep de oude priesters van Avalon op om op te staan. Avalon komt uit de mist tevoorschijn. De grijze mist verandert in goud. Een gouden mist die je hart omfloerst en die je voedt vanuit de kern.
"Wordt wakker priesters van het licht. Sta op en ontdoe je van alles wat jouw magische krachten verzwakt. Ooit ben je in de mist verdwenen, buiten beeld gebracht, je stem moest zwijgen. Maar dat is niet langer het geval. Je stem mag spreken. Woorden van licht en wijsheid. Woorden van verandering en liefde. Ook al zullen er nu nog steeds zielen zijn die jouw woorden niet verstaan, of boos worden om wat jij zegt, het doet er niet meer toe. De tijdsgeest raakt je aan en maakt je zichtbaar. De grijze mist om jou heen mag verdwijnen. Ik Merlijn raak je aan met mijn staf en laat je gouden hart opglanzen in wonderschone gloed. Ik betover je, ik raak je aan, met als doel ( het enige doel) dat jij je eigen schoonheid weer herkent. Een schoonheid die van binnen uit de wereld instraalt. De tempels in je hart mogen ontwaken. Het heilig altaar in de kern van je wezen straalt op. De priesters hebben zoveel geofferd. Hun tijd, hun kracht, hun leven, hun eigenheid. De tijd van offeren is voorbij. Jouw offer aan het leven is aanvaard in de kern van de goddelijke bron. En ik als Merlijn mag je helpen herrijzen uit je eigen as. Daarom ben ik aanwezig om je heen, om je te betoveren. Als persoon besta ik niet. Ik ben slechts een illusie. Een mooie illusie die zich opbouwt en zichzelf oplost naar gelang het nodig is. Maar als jij toverkracht, magische hoop in je draagt en wonderen verwacht, dan ben ik daar. Dan bouw ik mijzelf op tot een kracht die je door het leven heen flitst en je in beweging brengt.
In deze tijd is het collectief bewustzijn vervult van hoop, iedereen verwacht een wonder, en daarom kan ik mijzelf in deze tijd groots opbouwen. Ik als Merlijn, ben NU een reusachtige kracht die IS. Ik weef mezelf door jouw levenstijd, door jouw hartentijd en jouw scheppingskracht. We hebben elkaar nodig. Jullie hebben mij nodig om de energie van wonderlijke magie te bekrachtigen en ik heb jullie nodig om mijzelf door jullie heen uit te kunnen drukken. We werken samen. Om de verandering tot stand te kunnen brengen.
Al jullie offers draag ik op aan de God van Creatie en uit de as van deze offers bouwen we een nieuw zelf, een glanzend, gouden, lichtend zelf. Verbonden met de Graal, verbonden met het Christuslicht. Dit nieuwe zelf staat op het punt te ontwaken. Hoe magisch, hoe wonderschoon.
Ik beteugel de draken van de oude tijd en laat de draken van de nieuwe tijd wakker worden. Hun vuurkracht mag blazen vanuit je borst, het schroeit alles weg wat hindert. Blaas jezelf maar eens uit in de tijd, vurige adem vanuit je gouden zonneglanzende hart. Sta niet langer toe dat je gevangen zit, in jezelf of in de energie van anderen. Maak jezelf los en geef al je krachten aan het vormen van de nieuwe tijd, je nieuwe zelf, het nieuwe leven.
Ik blijf aanwezig en ondersteun. Roep mij op als je magische krachten nodig hebt. Maar geloof eerst en vooral dat Jij het bent die de kracht bezit. Het gaat niet om mij, het gaat om ons samen, in verbinding. Dan kan ik uit de diepste lagen van jou de toverkracht omhoog halen waarmee ik winden kan beteugelen, draken kan besturen en jou kan optillen boven jezelf uit. 
Ik Merlijn, spreek niet vanuit Mijzelf. Ik spreek vanuit de kern van het Collectief waarin al onze stemmen en harten verbonden zijn in magische liefde. Ik laat mijzelf uiteen vallen in de tijd, Ik dwarrel en draai en val uit elkaar. En deeltjes van mij vallen in je hart. Samen zijn we Merlijn. Net zolang als het nodig is. Samen brengen we wonderen tot stand. Geloof er in. Geloof in de toverkracht van een liefdevol hart, een heilige wens, een hoopvolle gedachte Creëer met regenbooglicht, met drakenkracht en elfenhulp in jouw leven wat ECHT belangrijk is.
Je blijft niet eeuwig gevat in de bedding van deze tijd. Het is maar tijdelijk, maar eventjes. Maar dat je er bent is waar. Die waarheid voel je elke dag. Je bent hier om wonderen te volbrengen, voor jezelf, de wereld en de kosmos.
Kom we gaan samen verder. Ik hef mijn staf op naar de hemel. Ik laat het stormen om je heen, ik maak ruimte vrij voor dat wat er echt toe doet.
Ga je mee??? We maken samen een nieuwe wereld. 
Daar is geen plaats meer voor ego of pijn. Trek de jas uit die pijn vast houdt en trek je magische mantel aan. De mantel van Merlijn. We delen hem samen. Ik heb mantel genoeg om, om jou heen te kunnen slaan. Ik geef je een lichtend energiecelletje van mijn mantel in je hart. Dan kan je zelf je eigen Merlijn mantel maken en van binnenuit laten groeien tot een betoverende jas, in elke kleur die je wenst.
Toveren is zo moeilijk niet. 
Als je maar wilt.
Ik wens je een betoverende tijd toe, gevuld met wonderen, waarin jij je krachten gaat hervinden en gebruiken.
Geen tijd te verliezen.
Ik ben al op weg……
Jij ook?

Print Friendly, PDF & Email