Engel adoptie

Engel adoptie

Ik mag aan jullie de volgende oefening geven.

Stel je dit voor.
Je bent al jaren bezig met transformatiewerk. Je hebt inzichten gekregen in allerlei processen en vooral in jezelf. Maar er blijft steeds iets de aandacht vragen wat je niet verwerkt krijgt, niet op een rijtje gezet of hetzelfde thema blijft opduiken ondanks alles wat je hebt gedaan om het te helen.
Door steeds maar weer met dit thema bezig te blijven creëer je oponthoud. Het is niet dat je het thema niet doorziet, maar er komt geen doorbraak in.
De engelen geven aan dat je dan dit stuk aan hen mag afstaan ter adoptie.
Zij " bewaren" dit thema in hun engelhart en doorstralen het met hun liefde. 

Ga zitten met je handen open op je knieën. Roep een engel aan die jou het meest aanspreekt. Begroet de engel en leg uit wat je bedoeling is. De engel komt tegen over je staan en zet de magnetische gouden ring in zijn hartchakra aan. De energie begint aan jouw bezwaard gemoed te trekken. Deeltjes van de energie schieten vrij. Stel je voor dat de energie vanuit jouw hartchakra door je handen heen naar de engel stroomt. De engel vangt de stroom op en stuurt het door de gouden ring. Het flitst en beweegt in de gouden harte-ring, het maakt de engel zelf niet zwaar. Een engel kent deze emotie niet. Hij komt louter helpen " verlichten".
Je voelt bij jezelf of je het werkelijk hebt losgelaten. Je bedankt de engel en vervolgt je pad.
Denk er iedere keer aan als de echo van dit thema je benauwd dat het uit je handen/hart is gehaald en dat de engelen er op passen.
Pas op het moment dat er tijd en ruimte is voor de lichtende versie van het thema keert dit bij je terug. Als de pijn en het verdriet er uit gefilterd zijn en jij meer objectief naar dit item kunt kijken. Dat kan gebeuren tijdens je leven en dan krijg je de energie in omgekeerde versie totaal doorstraald en verlicht terug. Het kan gebeuren na je dood op aarde. De energie flitst dan in je lichtlichaam en vult je bewustzijn aan. Dat hangt af van jouw ontwikkelingsweg. 
In ieder geval wordt jouw weg vrijer en lichter, omdat je vrij gemaakt bent van zeer zware lasten die je belemmerden op je pad.

Als iets ter adoptie wordt afgestaan, ga je er altijd van uit dat degene die zorg draagt voor het geadopteerde er beter voor zorgt dan dat jij zelf kunt. Je omstandigheden kunnen van dien aard zijn dat er niks anders over blijft dan die keus. Een engel kan niet anders dan oprecht en blij zorgen voor dat wat jij afstaat. En zal er zeker voor zorgen dat, datgene wat aan hem/haar is toevertrouwd gekoesterd, gevoed en gezuiverd wordt. Een engel zal alle noodzakelijke voorbereidingen treffen die hier voor nodig zijn.
Je begrijpt hopelijk wel dat je niet alle kleinere en minder belangrijke zorgen en zorgjes aan de engelen moet gaan geven. Daar is dit niet voor bedoeld. Het moet je niet afhankelijk maken. Ook jij moet in je meesterschap staan en oprecht kijken naar jezelf en zuiver handelen in je beslissingen.
Niet alles mag door de engelen geadopteerd worden. Geef hierin ook de keus aan de engel zelf. Hij doorziet jouw gevoel en gedachten beter dan jijzelf. En als hij er van overtuigd is dat je het zelf kan, dan neemt hij niks van je aan. Een echte engel mag dat ook niet doen. Je zou zielig en hulpeloos worden. Terwijl dit proces gericht is op kracht en meesterschap.
Ik wil daar maar mee zeggen dat ik hoop dat je niet gaat denken dat ieder wissewasje dan maar naar de engelen moet opgestuurd ter adoptie. Dat is zielig …voor jou…..je maakt jezelf onnodig klein van ziel.
Het gaat om grote, echte verzwarende lagen in jezelf, waar je ondanks alle pogingen die je ondernomen hebt niets meer mee kan. Op dit moment.
Of denk bijv. aan een kind dat je op alle mogelijke manieren op het rechte pad wilt houden en het kind luistert niet naar jou. Je maakt je grote zorgen. Je wordt angstig om dit kind. Komt het goed terecht of niet. Dat is het moment om de energie van jouw kind aan de engelen af te staan. Houd het kind energetisch in je armen en draag het over aan de engel. Je stelt je voor dat je echt ZIET dat de engel het overneemt en jouw kind tegen het hart aandrukt. Het wordt werkelijk vast gehouden en geadopteerd. De energie van dit kind wordt bewaard in het hart van de engel. Het kind leeft op aarde door en er komt altijd een moment waarop dit bewaarde licht terug mag keren in zijn/haar bewustzijn. Heb 100 % vertrouwen dat het goed komt met dit kind en laat jouw zorgen los. Stel grenzen, wees de ouder die het kind nodig heeft, maar laat je zorgen om dit kind niet langer zo'n grote plaats innemen in je systeem. Het zal je echt bevrijden. En zeker als je dan in je vertrouwen blijft en het ook werkelijk los durft te laten. Ik bedoel; als je een engel al niet vertrouwen kan, wie vertrouw je dan nog wel?
Een moeilijke ziel die aan jouw liefde is toevertrouwd komt door jouw voorspraak bij de engelen uiteindelijk altijd op zijn pootjes terecht. Is dat niet mooi om te weten? Durf je het te geloven? Ga je blijer het leven in zonder te veel tijd te verliezen aan o.a. dit item? Stel je geen tijdslimieten? Mag het ZIJN wat het IS, zonder dwang van jouw kant? Dan snap je hoe het bedoelt is te mogen WERKEN.
Ik wens je een engel op je pad, vertrouwen in je hart en hoop in je ziel.

HET KOMT GOED!!

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email