De drievoudige paarse straal

De drievoudige paarse straal

Hoe kun je zelf aktief werken met het licht van Zadkiel?

Je begint te visualiseren dat het lila licht je doorstraalt. Vanuit de engelbedrading wordt je celbewustzijn doorstraald met lila licht. Het gaat dieper en dieper je celbewustzijn in. Je kan je cellen zelfs " verpakken" in een lila laagje.
Lila staat voor een hoge trilling, inzichtelijk, spiritueel. Het weet wat het doet zonder dwingend te worden.
In je celbewustzijn ligt nog oude " rommel" opgeslagen. Oude dogma's, thema's opgedaan tijdens al je levensreizen in maatschappijen waar je jezelf conformeerde aan de toenmalige overtuigingswaardes. Deze overtuigingswaardes zitten diep ingeprent in de thymus, in het borstbeen. Vergeet dus zeker niet je thymus aan te trillen met je lila licht. Het lila licht gaat niet ter zake doende feiten, ergernissen en aanpassingsystemen aan trillen. Deze komen los. Vaak zit er een diepe pijn, trauma, of gewoon ergernis op. Dit komt naar buiten in een donkerpaarse vorm. De energie is nl samengeperst en verkrampt. Door dat dit vrij gemaakt wordt, kom je in een donkerpaarse wolk te zitten. Je voelt je slecht, zwaar en meestal schuldig om wat voor reden dan ook. Het raakt heel erg aan je twijfels en onzekerheden.
Verbind je niet met die gevoelens.
Maar steek het licht van de violette vlam aan. Laat dit licht door je bewustzijn heen dansen, branden en koorden weghalen. 
Zo werken de drie paars tinten samen om in hoog tempo oude celaanslag weg te werken. Via de thymus komt er dan ruimte vrij. Je kan dieper ademen. Je hart wordt ruimer. Vergeet ook vooral niet je organen hier in mee te nemen. En ruim steeds met het violette licht de " rommel" op.
Zo ga je golf na golf door de paarse wolken heen naar jouw lila licht -liefde -zelf, omstraald met violette gloed.
Echt een mooi beeld om voor je te zien.

Amethist kan je helpen om de spanning weg te werken.
Fluoriet kan helpen om de zuivering vakkundig en doeltreffend te ondersteunen.
Spiritkwarts stuurt de lila straal aan.
Charoiet brengt de chaos in je hoofd tot rust.
Tiffany Stone verfijnt je gevoelspatronen.

Kortom er zijn zeer mooie paarse en lila mineralen om mee te werken tijdens dit transmutatieproces. Ik geef maar wat tips om hierop je aandacht te vestigen.

Een boeketje bloemen in mooie paarstinten ondersteunt liefdevol.
Kleding in paarstinten maakt dat jij je geborgen voelt in jezelf.

Ik wens je een lila paars violette tijd in alle gradaties die er mogen ZIJN.

Print Friendly, PDF & Email