Oversteken

Oversteken

Het jaar 2012 is voor mij heftig begonnen.

Ik weet nooit van te voren wat de tijd brengt en in dit geval besloot " Lucifer" mij al weer maar eens met een bezoekje te vereren.
In het kader van de voorgaande gebeurtenissen niet echt iets om blij van te worden.
Dit is wat hij zei.
" Ik heb jou gedurende je leven vaak bezocht. Vaker dan je zelf weet. Ik heb je regelmatig meegenomen naar de aardekelders. Ook heb ik je uitgedaagd en getest op je moed en volhardendheid. Je bent onwankelbaar gebleken in je doelstellingen. Zelfs ik heb dat zelden gezien in een mens op deze aarde. Je bent niet om te kopen, niet te chanteren. JIJ GEEFT NOOIT OP! En ik volg je al een paar duizend jaar. 
Door alle energievelden aan te raken heb je heel wat teweeg gebracht.
Ook jij hebt het collectief bewustzijn van deze wereld gevoed met licht en kracht. 
De trillingen in het collectief bewustzijn zijn heel sterk geworden. Ze trekken aan mijn poorten en aan de werelden die er achter liggen.
De poorten zijn op sommige lagen zelfs ontmanteld, anderen open gezet.
Veel van mijn " zwarte schapen" proberen te ontsnappen. Alsof ze de vrijheid ruiken. Dit is wat er gaat gebeuren. Nu de werelden van licht en duisternis in elkaar overvloeien en Michaël met zijn zwaard op de grens van dit AL staat geef ik een aantal schapen vrij.
Ik laat hen gaan. Ze mogen weg uit mijn kudde. Het enige wat ik doe is hen de vrijheid terug geven. Verder doe ik niks. Het is hun keus hoe ze met die vrijheid om gaan en als ze terug willen keren in mijn " weiden" houd ik hen niet tegen.
Het is aan jou/jullie om hen te laten zien welke voordelen ze aan jullie kant kunnen behalen. Want veel van mijn schapen zijn gewend om hun voordeel en hun gelijk te krijgen. Je zult hen dus moeten overtuigen van de lichtwaarden en wat deze voor hen betekenen kunnen. Velen van hen zijn energetisch zwak, ziek en ondermijnd. Het is aan jou/jullie om hen te genezen en hun celbewustzijn te voeden met " lichtend voedsel" dat zij ook verteren kunnen. Denk niet dat als ik mijn schapen laat gaan, dat dan de strijd gestreden is. Dan begint het pas. Met alles wat er aan vast zit.
Ik zet de deur open en deel bevoegdheden uit. Niet aan iedereen. Aan sommigen onder jullie. Jij krijgt de bevoegdheid om zielen die ingekapseld zijn in hun zwarte bedrading los te maken en hen over te dragen aan het licht. Sommigen van hen zijn volledig gecodeerd met mijn energie, anderen op bepaalde lagen. Het wordt voor jou interessant als je zielen vrijmaakt die op hun beurt weer veel anderen aan zich hebben onderworpen. Als je hen kunt overtuigen van Licht en Waarheid hierin zijn zij in staat weer heel veel anderen vrij te maken. Je zal merken dat je geduld zal moeten hebben. Zij die vrijgemaakt zijn kunnen niet altijd meteen in dit leven hun weg vinden. Ze hebben nog veel te leren. Hun waarheid kan soms pas in volgende levens aan het licht komen, als jij al lang weg bent van deze tijd. Dus denk niet resultaat gericht in de zin van " morgen is het klaar". "
Onder de indruk vroeg ik hem wat ik dan doen moest en hij zei alleen maar dat de tijd mij dat wel zou leren. Dat hij ergens in mijn systeem de toestemming zou overschakelen en dat ik dan op mijn beurt de zielen mocht overschakelen.
Bizarre mededeling om 2012 mee te beginnen.
En de feiten voltrekken zich al onder mijn handen. Heftig en soms heel rustig.
De bescherming rond mijn persoontje is maar weer eens verhoogd. 
Er zijn nl. ook zielen die dit proces zullen saboteren, willen tegenhouden. En dat zijn geen zachtzinnige wezens.
Soms zeggen mensen tegen mij; " Ik zou willen dat ik ook kon zien wat jij allemaal ziet". Ik weet wel zeker van NIET. 
Hoe prachtig het ook is dat deze fenomenen zich voltrekken. Er IN staan en er In werken is heel wat anders. En de beelden die ik hierin al mijn hele leven te zien krijg zijn echt niet fijn besnaard.
Maar goed dat er die prachtige beelden tegenover staan die ik ook beschrijf. Om het evenwicht in zaken te bewerkstelligen.

Ben benieuwd wat de volgende stap zal zijn.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email