Opruimen van bolwerken

Opruimen van bolwerken

Iedereen die nu op aarde leeft is op de één of andere manier verbonden met de Lucifercode.
Deze code loopt wereldwijd door het DNA heen. Met hogere concentraties er van binnen sommige families en plaatsen op aarde.
Daar waar de code binnen een familielijn bewust gevoed wordt, wordt de code sterker en sterker. De DNAstrengen groeien steeds breder uit met aanverwante energiekoorden en de hoofdstreng hecht zich in een enorm zwart kristal. Op zich doen die kristallen niks. Maar ze gronden wel de aangeboden trilling. In dit geval doordrenkt met de Lucifercode. Het creëert een negatieve vortex waarlangs op energetisch niveau de familiebolwerken worden gebouwd.
Dit is een compact stelsel van energiegangen en dimensies die soms duizenden jaren oud zijn. 
Daar komt niemand in die niet verbonden is met de trilling. Zelfs al je " nieuw" wordt toegevoegd, mag je alleen onder begeleiding naar beneden. Daar krijg je een eigen ruimte toegewezen. Je wordt constant bewaakt en kan dus nooit ontsnappen uit die energiestelsels. Tenzij je een leven op aarde kiest. Dat is nl. de enige uitgang. En dan nog wordt het moeilijk, want ook daar wordt je bewaakt, terwijl je van te voren al geïntimideerd en geïndoctrineerd bent met de code. Je mag alleen uit de stelsels weg als je trouw zweert aan de familiecode. En belooft mee te werken aan het versterken van die code. En je moet bereidt zijn om jezelf daarin weg te cijferen. Als er maar iets van opstand zit, mag je niet " naar boven".
In deze stelsels zijn heel veel " grijzen" aanwezig . Altijd handig. Ze hebben geen mening, doen alles wat de familie opdraagt en zijn enorm gevaarlijk. 
Als je naar de aarde gaat heb je zwijgplicht. En je contract is bindend. Ze zullen je er voor uit de weg ruimen als je het contract breekt. 
Deze bolwerken zijn enorm moeilijk te ontmantelen. Dat is het grootste probleem. Daarom kon de macht van deze stelsels zo breed uitgroeien. Er wordt dus gezocht naar manieren om binnen te dringen in deze complexe werelden.
Het kan zijn dat een lichtwerker toegang vraagt tot een familie. Hij doet dan net alsof hij toe wil treden. Hij trekt zijn licht terug en laat zien wat de familie wil zien. Wordt de ziel geaccepteerd dan moet deze zich op alle mogelijk manieren aanpassen aan de norm. Hij loopt groot gevaar als hij dat niet doet. Hij moet er een aantal levens aan besteden om de code te leren doorgronden en is bereid diep af te dalen in het systeem. Met het gevaar op de loer liggend dat ook deze ziel gegrepen wordt door de code en er voluit voor gaat. Velen zijn zo " afgedwaald" van hun ziel. Anderen hebben in zichzelf de code uitvergroot en gedragen zich er naar. Ze zijn net zo angstwekkend geworden als de rest. Maar in die diepte van hun ziel beseffen ze nog steeds dat ze dit doen om ooit een gelegenheid te vinden om de code te kraken. Daarom is het belangrijk om het violette vuur constant brandende te houden. Want ook deze zielen worden door het vuur " aangezet" en moeten vanuit hun kern veel koorden weg gaan branden. Ik weet niet wanneer het gaat gebeuren. Een deel er van is al gaande. Maar er komt een moment waarop deze zielen worden geactiveerd in een wereldwijde beweging. Dat slaat in hoog tempo grote gaten in de bolwerken. Want natuurlijk heeft deze persoon de " innerlijke" map van deze complexen goed in zichzelf opgeslagen. Het zal zo snel gaan dat niemand beseft dat deze ziel dat doet. Want het violette vuur brandt razendsnel door. Ook hebben deze zielen voor nageslacht gezorgd. In navolging van de code; bij veel vrouwen tegelijk. Met andere woorden dit vuur gaat door het DNA heen branden en zet de Lucifercode in brand. 
Als dat op energetisch niveau gebeurt, dan kan er veel sneller een gat geslagen worden in het "Totaal". De families worden uit elkaar geslagen, er ontstaat ruzie onderling en ze richten zich op elkaar ipv op de wereld. Dat wordt een heftige gebeurtenis. Het voordeel is dat ze het zo druk krijgen met elkaar uit de weg ruimen, dat ze de gewone mens even met rust laten. Na hun dood kunnen ze niet terug keren naar hu bolwerken. Ze worden dus dakloos gemaakt. Niemand wil hen opnemen. Ze keren terug naar de aarde. Worden in andere gezinnen opgenomen. Ze hebben geen toegang meer tot hun rijkdommen. Zijn arm van ziel en zaligheid. Het wordt nog een hele klus om deze zielen zodanig op te voeden dat ze een andere manier van leven zullen erkennen. De echo's van hun oude levens zinderen nog na en ze zullen proberen hun macht te herstellen.
Hun trilling is laag, dus ze worden opgenomen in lage frequentiegezinnen. De Lucifercode loert om de hoek, er is nog een lange weg te gaan voordat de aarde werkelijk bevrijdt zal zijn van hun macht.
Maar we moeten ergens beginnen.
En we zijn al begonnen.
Er is geen weg meer terug.
Onze " soulmates' staan op hun post. De violette vuren zullen branden en diep doordringen in deze bolwerken.
Wat een ongelooflijke tijd. Om IN te zijn.


Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email